19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 May 2009

mAsiH jeLAs???

video

MASIH JELAS - HAFIZ

Beralih Musim Bermusim

Hati tetap Serupa

Tiada Yang Berubah Dari Hari

Dikau Pergi…Dikau Pergi

Penjara Hidup Ini Penjara

Tanpa Ada Simpati

Kepada Sang Kekasih

Yang Dilanda Yang Dilanda Kehilangan

Masih Jelas Setiap Garisan Halus

Bila Senyuman Kau Ukirkan Untukku

Masih Jelas Setiap Lekuk Penjuru

Menghiasi Wajahmu

Waktu Kau Renung aku

Bergetar Dalam Kalbu

Lidah Menghiris Indah

Sudah Suratan Takdir Begini

Segalanya Sementara

Selagi Hayat Masih Ada

Kau Bertakhta Di Hatiku

Beralih Musim Bermusim

Hati tetap Serupa

Tiada Yang Berubah Dari Hari

Dikau Pergi…Dikau Pergi

19 May 2009

uLanG taHun TeH bOh ke-80

salam kengkawan..hawau u all today..tak mo marah..tak mo marah.. hari nie kte perlu enjoy!!!sebab pembawa penyakit influenZa A takde.. huhuhu..jahatnye aku nie.. hehehehe..jgn menjoyah...jangan menjoyah.. lebih baik jd diri sendiri dr berlakon mcm diri tue baik sgt jz like malaikat..tp hakikatnye mcm babi..oppsss!!!terlebey sudahhh.. tak mo cik fafa..tak mo ckp tak elok.. org baik2 tak elok mencarut-carut nie..huhuhuhu..

ape-ape ntah cik fafa tue kan..hari baik nie dok mencarut-carut..ntah sp lar cik fafa tue marah..hihihi..apepun rini, fara nak citer sikit.. sempena ulang tahun teh boh yg ke 80 ritu.. fara n d geng di jemput untuk meriahkan sambutan ulang tahun boh yang ke-80 kerjasama antara teh boh dengan hot fm n fly fm.. di Zoo Negara.. Fara n the gang adalah 80 peserta yang amik bahagian dalam acara sukaneka yang tak brape nak sukaneka tue..huhuhu..ape??40 adalah terdiri daripada pendengar hot fm n 40 lagi adalah peserta dari pendengar fly fm.. ape??? u all tak pecaye fara terpilih antara peserta favourite hot fm???hehehehe..tgk lar gambar kat bawah nie..

eja betul-betul sayang...participant..participant in BM is PESERTA..
heEhehe..terasa mcm cikgu pulak..
tiket masuk free ke zoo..sebab peserta kan..heheheh..

haahh!!dh tgk kan tiket free n pelekat bulat tue..ape??masih tak pecaye lagi fara terpilih..laaa..amik lar tgk nie..malas nak ckp lebey2..hihihihi...
kenal tak sp mamat hitam manis nie??e2lar..org ckp tak caye..
fara n geng2 yang menjayakan sukaneka teh boh.. dari kiri fara, akma, kieranto, elly n mira
kieran ngn awek hot giler..honey madu..e2lar dia deejay fly fm klu sp2 yg tak kenal k
hahahah..padan muke..e2lar..tak nak pecaye lagi kan fara bgtau.. nie bukan cobaan..ini betul-betul..alaahaaaii.. hihiihi..ms kami smpai tue kami dok lepak2 jerk kat tengah alam tue.. kami dok bergambar, dok tercongok kat tengah org ramai tue..rupanya org ramai dok sibuk cr cop utk redeem brg, kami dok tercongok tgk org..huhuhu..
kembar tak seiras..huhuhu
tgk tue..nak mkn pun sempat bergambar lagii
ngn geng2 upin n ipin..ehhh..tgk lar tue..org sibuk amik cop kte sibuk dok bergambar..patut lar kalah..tetttt!!!

lepas redeem brg teh boh tue, bermulalah episod suka duka kteorang..kteorang beriya-iya ingt nie sukaneka dorang tue mcm sukaneka mcm permainan kanak-kanak ribena tue.. tp sebenarnya.. huk huk huk.. kami perlu mencari jawapan 50 soalan berkaitan teh boh dlm masa 30 minit..tak giler ker namanye..walaupun jawapan hanya A,B, C tp susah wooo..sebab byk perkara berkaitan dengan boh..mana lar kteorg tau psl teh boh..teh bohh..nie...ceehhhh.. alasan beb.. dh kalah tue kalah jugak laa.. hohoho.. tp tak kesah lar.. wlupun kalah yg pengting kteorang tetap appy sebab dpt lari dr memikirkan perkara-perkara serabut kat ofis yg sengal nie.. lari kejap mslh negara nie..huk huk huk.. sp kate kteorang tak appy..tak pcye??alaa..korang layan lar video gempaq nie..mn tak enjoy..huhuhu..

video

hah!lebey2 pulak layan..lempang krg..huhuhu.. bukan u all jerk yang ternganga tgk dorang nie.. fara nie rs tercabar kewanitaan nie.. rs nak jugak menari kat stage tue jgk.. huhu..nsb baik lagi sedar diri nie sudah mencari isteri..huawawa... fara malas lar nak citer pnjg2..korang tgk lar sendiri pic-pic yang sempat we all amik ea..kami ingt kami jerk yg nak enjoy kat sn..rupanye tak sangka pulak budak2 ofis kami pun dok sibuk ngekor kami smpai ke zoo negara tue..hihihi.. apepun, terima kasih kengkawan coz support kami yang kalah tue.. tak kesah sebenarnya kalah..sbb korang yg support kami semuanya meredakan kesedihan kami..takpe teh boh..we all see u next year.make sure k.. we will win..huhuhukkk.. salam ceria..salam cahaya..kegembiraan madu lebah..peace!!! no war!!!
tok guru tak pecaye anak murid berjaya membuatkan gasing tuer berpusing-pusing mcm gasing dengan sekali percubaan..huawawaw..tgk lar.. suami org mn..terengganu beb..
ehhh..blum ready ag lar..sabar la syg..tak sabo nie nak amik gambar awek yang paling cun pakai cap biru tue..
huk huk huk..
haaahh..kan comel tue bl bersedia..thanks ye kengkawan yang support kami dr dpn..hihihi..
cheeseee!!!
muaaxxhh! i enjoy it!

ooppsss...sebelum terlupaa..fara nak share pic nie ngn korang...jap eaa..jap eaaa..korang misti tak pecaye isteri kepada orang terengganu nie jugak pandai mencanting..larrr..tak tau ker mencanting tue ape???ape daa..lu org tgk lar sendiri..wa malas ar nak citer ngn lu org..huk huk hukk...

kusyukknyee ..wat ape tue cik fafa..

ooo..mencanting..nielar namanye mencanting kawan-kawan..tp tangan yg dok mencanting tue bukan tangan fafa..ape nie mira..jurugambar nie saje nak kenakan fara kan..huhuhu..kantoiii
opss..nie hasil kami berempat taw..walaupun bukan fafa yang mencanting, tp fara tlg tgk n tlg colour..ok lar tue..huk huk huk..
nielar hasil keje kami..semata-mata nak redeem barang teh boh taw..hbs tangan ku ini..kena colour..huhuhu...
hihihi...comel kan..mcm fafa @ fara jugak kan..

18 May 2009

ade ape dengan rowing???

halliuuu..ome anat in the house..ade ape dengan rowing??ehhh..ritu fara ade citer sikit kan psl pemilihan utk rowing..ermmm..hr nie br fara berkesempatan utk bercerita psl kteorang terpilih jugak utk jd peserta utk pertandingan rowing peringkat kementerian dan jabatan perdana menteri.. ermmm.. nak tau kenape kami terpilih..sebab kaki dan tangan wanita pejabat KPKK tak ramai..hahahah..so, sebagai peserta rowing, kami dipaksa utk training pada sebelah ptg lps balik keje..dr pukul 4.30 sampai pukul 7.. tp sygnyee... penat berlatih hampir 2 minggu bl fara tnya balik pd Pengurus Pasukan Pejabat KPKK, En. Yusva, rupanya tarikh pertandingan tue nanti bertindih dengan Percutian fara n hubby ke Pulau Redang pd bulan 6 nie..huhuhukkk..tp tak kesah.. atleast fara join jugak dorang sebab aktiviti nie bukan saje utk suka-suka tp untuk menyihatkan lagi tubuh badan kami..hihihi..terutamanya utk menaikkan otot2 lengan yg kendur nie..hihihi..

Kembar tak seiras sebab yang baju pink tue ome lebih..hahahaha..
(tak mo marah elly..takmo..huhuhu)
antara peserta-peserta gerak geri gasing..hihihi..peserta rowing laa..
membelakangkan masjid terapung di Putrajayanampak tak boat rowing tue..e2lar boatnyee..ker nampak punggung elly jerk..huhuhuhu..tunggu boat rowing sampai..ehhh..yg belah kanan tue bukan boat rowing kerk??naik..naik..naik..
huhuhu..e2lar antara pic yg sempat fara amik..nak ag???nanti..nanti..fara nak citer story lagi hangit dari biasa..tunggu..salam cahaya..salam ceria..muaxxhhh..kegembiraan madu lebah!!!peacee!!!no war!!!

14 May 2009

eHHHhhh..cElebRate parTy mAma & hoNey

hallliiiuuuu..ome anat in the house..assalamualaikum.. ehhhh... selebrate party for mama n honey???ape nie..ape niee..hihihihi.. saje jerk nak bg gempaq selebriti kat U all..heheehe.. actually sabtu lepas 9 Mei 2009 ade speciall day yg dibuat oleh family fara.. laa.. np tak ajak??bukan tak nak ajak korang..tp kan bajet ciput..so, tak semua yang fara ajak..huhuhu...tak mo marah..tak mo...huhhuhu..

eh..anak tikus mn nie???hik3..
hihihi..anak tikus yang bernama Nur Farhani Batrisyia Binti Ashari Bastian lar mama..hihiihihi..nie lar honey..anak kesayangan ibu , ayah n cucu kecintaan tok ayah n tok ibu..huhuhu.. dh besar dh dia..pejam celik..pejam celik..dh 2thn..anak buah mama nie kan.. haaahhh.. memandangkan 10 Mei 2009 adalah besday hani, yang ke2, Tok Ayah n Tok Ibu buat besday party n doa selamat utk mama n honey..senang..selebrate sm2..kan hani..

mama n honey..appy besday syg..
on dat day,we all selebrate sm2.. wlupun 9 mei tue besday mama dh lepas, besday hani pulak jth hari ahad 10 mei, so, tok ibu n tok ayah wat kptsn utk celebrate besday kami pada 9 mei sebab 9 mei ialah hari sabtu.. so on dat day, ramai jugak kawan2 ibu, tok ayah, tok ibu, kawan2 fara n kawan2 honey pun dtg..hihihi..

wah..demand nampak..tak pandang camera befday gurl nie..
aikk..td demand sgt..skg nampak dh layu..hehehehe..

on dat day jugak, kebetulan family mama n abah (kakak iparku) dari kemaman n family mokna dtg ke KL..ermmm..saje..diorang jalan-jalan cr makan..sempena cuti perayaan wesak day..hehehehe.. kebetulan dorang dh smpai KL, dorang dtg jugak umah ibu fara...

nie lar antara family2 mama yang dtg..jauh tau..Teluk Intan ade..Kemaman ade..Kuala Terengganu ade..n dr Hulu Klang ade n paling jauh sekali dr Sg. besi..hehehe
wah..anak buahku..mat komi..makan tak hengat dunia..tgk muscle lar..huhuhu..
hah..ritu fara ade ckp kan..fara tak sempat nak amik pic hadiah dr my mom n my sister.. heheheh..sebab barang2 tue fara dh pakai waktu selebrate party nie..tau kerk barang ape??terima kasih ibu..sbb bagi tudung pink yg comel nie..n terima aceh jugak pd kekna yang sponsor t-shirt merah nie sempena tema party nie..merah putih..aummm...

baju sponsor dan tudung dari ibu n kekna..time aceh..
uikkk cik honey..pandanglar camera..penat mama pozing..
hah..pandai pun pandang camera..bluweekkk..senyuman tak ikhlas..
ermmm..begitular situasi waktu celebration nie berlangsung..tp tak byk sgt pic yang fara sempat ambil time tue.. bcoz sibuk ngn org yg dtg..ade jerk pic we all potong kek..tp bukan kat hp camera fara..ade kat org laen..klu fara dpt suatu hari nanti, fara share dgn u all k..sebelum fara undurkan diri, sbb tiba-tiba ade kerja yang perlu dibereskan, ade lar sedikit pic yang sempat fara amik time majlis tue diadakan.. aikkk..pic hubby ku jgn dilupakan..dia pun ade..apepun, salam cahaya..salam ceria.. kegembiraan madu lebah..muaachhh...peace!!!!no war!!!!
huduhnye muka anak buah mama nie..bukak lar topeng tue..huhuhukkk..
hah..inilar org yang byk memberikan kebahagiaan kepada diriku..
yg sentiasa berada disampingku semasa susah dan senang..terima kasih baby...muaxxhhh..

honey..tak pyh buat muke sebek..babab ti..heheheh..

11 May 2009

hAdiAh bEsdAy dArI oRang2 tErsAyanG

halliuu..ome anat in the house..assalamualaikum..spt yang fara dh maklumkan di blog yg sebelum2 nie, fara nak tambah cerite story bout my besday last week.. dlm minggu tue mcm2 citer sedih dan gembira berlaku dlm hidup fara..tp fara tak nak citer psl citer sedih..fara nak citer psl citer appy jerk..heheheh..hah! misti korang tertanya-tanya, fara nie asik citer psl office mate..tak citer kerk psl hubby fara ..ishhh..mestilar ade..utk isteri tersayang dia nie hubby fara sanggup belikan hadiah yang teramatlar istimewa..nak tau hadiah ape yang fara dpt SEBELUM hari lahir fara..nahhh...lu fikirla sendiri..

hah..amacam..comelkan..mistilar comel mcm tuan nye..hihihihi..

hadiah jam nie hubby fara beli sebelum hari lahir fara..hihihi.. wane pink..walaupun hadiah nie tak semahal harga jam pemberian Dato' K kepada Dato' CT, tp fara amat lah appreciate jam nie..sebab jam nie pemberian hubbyku yang tercinta.. tp bukan ini jerk tau hadiah yang dia bagi kat fara ade lagi..e2 yg fara syg hubby fara nie lebih sikit..hihihii.. b4 fara tunjuk hadiah yang seterusnya dari hubby fara..fara nak citer sikit psl suprise dinner yg hubby fara wat utk fara..ptg tue balik dr keje, elly ajak fara g makan kat kenny roger's..katenya dia nak blanje sempena besday fara..so, fara pegi aje lar..dh org nak blanje, pegi aje lar kan.. tp tenghari tue elly kate dia nak g beli kasut sukan..sbb kasut sukan dia rosak kononnye..bl smpai aje kat al-ikhsan tue kasut yang dia nak beli tue kasut kegemaran fara..tensen lar fara..sebab fara tak beli lagi utk fara, dia dh beli lu.. tp di tahan2..sabar giler..meleleh aje tgk dia beli kasut..fara bajet fara nak beli kasut tue bl dpt gaji utk next month..tak sangka pulak dia yang beli dulu..tp tak kesah laa..sama ker tak fara dh tekad nak beli kasut tu jugak..mula2 hubby fara rancang nak bg hadiah kasut tue, tp hubby fara beli, fara tgk kat kedai jam tue jam nye cantik2..so, bl dh dpt hadiah jam, fara tak dpt lar kasut..e2 yang fara pk nak beli sendiri..huhuhu.. so, ptg tue fara pegi lar alamanda ngn elly berdua.. tiba2 fara rs fara mcm nampak kepala org yang fara kenal sgt..rupanya2 hubby fara dh bersengkongkol ngn elly.. n then dia terus bg kasut tue kat fara..dia ckp happy birthday..alaaa..touching giler..nsb dpn org ramai, kalau tak kat situ jugak fara cium laki fara nie..huhuhuhu..rupa2 dia dh sepakat ngn elly utk kenakan fara..dia belikan jugak kasut favourite fara nie..ms nie hanya Tuhan jerk yang tau perasaan fara..nak tgk kerk kasut pemberian hubby fara?tunggu jap ea...

nie lar kasut yang fara nak tue..comelkan..
heheheh..so sweet kan.. ptg tue fara dpt hadiah lagi..dr kawan baik fara kat office ..elly..korang nak tau dia bagi ape kat fara..tensen giler fara..siap dia ckp ape..pakai nie ngn kasut tue sekali taw..hehehehe..sengal btol elly nie..n for ur info, hadiah yang dia bagi nie ialah barang yang dia suh fara pilih...dia kate dia pilih barang nie utk dia pakai..so, dia mintak fara pilih yang mn paling cantik..fara pun pilih lar colour pink..tak sangka pulak dia bg barang tue kat fara..nak tau dia bg ape????jangan gelak taw..kanak-kanak di bawah umur tidak layak melihat barang nie..huhuhuhu..tetttt...18sx..

hihihi..hampeh kan minah nie..

hahahaha..sengal btol elly nie..tp actually dia bukan bg baju tido nie jerk..dia jugak bg kat fara t-shirt lengan panjang wane PINK dari Tropicana..dpn2 fara pulak dia beli n terus bagi..senang..tak pyh nak bungkus2.. membazir..hehehehe.. selain dr hadiah2 nie fara dpt jugak hadiah dr kekna, dari ibu, dari kawan ofis fara.. tp hadiah dr ibu and kekna tue fara tak dpt kepilkan skg..sbb brg2 tue fara dh pakai waktu besday party mama & honey?birthday mama and honey??jeng...jeng..jeng..ok..ok..nanti fara citer ea..tp sebelum fara undurkan diri fara nak kepilkan beberapa pic hadiah yang fara dpt..pic waktu dinner ngn hubby fara kat kenny rogers fara tak sempat amik..sebab fara time tue teramat lar lapar..sanggup nie tak mkn pagi n tengahari semata2 nak melantak kenny rogers..huhuhuhu..apepun, terima kepada semua yang masih mengingati hari lahir Farah Syuhaidah Aminuddin..makin besar..makin disayangi..muaahhhhxx.. salam ceria..salam cahaya.. dari kegembiraan madu lebah..peacee!!! no warrr!!! muaaaxxhhhhh...

Pemberian dari Hanapi & Yusva..Thank a Lot brO
antara pemberian yang amat bermakan pada fara..thanx a lot!!!!

bEsdAy cEleBrAtiOn 05/05/2009

halliuuu..assalamualaikum..ome anat in the house..errmmm..rini br fara rs feeling fara much better..mgkn sebab dpt cuti 3 hari..merehatkan otak dan bergumbira bersama family fara n family mijie..kebetulan kakak mijie dr dr kemaman dan teluk intan..tp mmg best sgt hujung minggu fara..dipenuhi dengan aktiviti..

tp rini fara nak citer psl citer besday celebration fara hari selasa ritu..05/05/1986..lahirlah seorang bayi yang sangat2 comel..hihihihi.. so, pd 05/05/2009 adalah hari lahir fara yang ke23..huhuhu..semakin hari semakin tua umur ku..tp takpe..yang penting im still under the age..hihihi.. so, pagi tue bos fara selebrate party utk kami.. antara yang selebrat sm2 waktu tue bos fara Tn Hj. Ab. Hamid, Pengarah ICT Rahsia Rasmi En. P. Terence, Kak Laila, Akma, Elly and Mira..mmg tak sangka jugak bos fara belikan kek n hadiah utk besday fara..


terima kasih semua
wif akma
wif elly
time to potong kekappy besday fara..hihihi..wish kat diri sendiri pulekk
hah..best tak?best tak?heheheh..makin besar makin disayangi taw..hihiihi..apepun, fara nk ucapkan terima kasih byk2 kepada bos fara, kengkawan ofis yang sudi sambut besday fara..thank you very much..eiiii..citer tak hbs lagi taw..ti fara sambung..nak tau hadiah ape fara dpt sempena besday fara???tungguu...salam ceria..salam cahaya..dari kegembiraan madu lebah..peacee!!no war!!!muaxhhhh..


05 May 2009

balik kampung..hohohoho..balik kampung..

salam..hye kengkawan..sihat kerk?fara rini sihat..almaklumlar..rini befday fara..so, fara tak mo sedih2..tak mo marah2..rini fara nak try tahan sabar..hihihiihi.. b4 fara citer psl befday fara rini, fara nak citer lu citer psl balik kampung..hohoho.. rsnye ramai yg dh tau fara balik kampung cuti umum ritu..sempena hari buruh, fara n hubby plan balik terengganu..almaklum lar.. cuti thn nie tak byk..so, bl dpt cuti umum tue kami memanfaatkan lar peluang yg ade di dpn mate..ape???nak tau citer fara bl balik terengganu..sabar..sabar ea..heheheh..

fara balik kampung hari khamis..kira khamis tue fara cuti rehat.. almaklumlar..kepala otak serabut ngn ofis yg ntahapehapantah..so, bl blk dpt relaxkan pale otak nie..mmg kat kampung fara tak dok diam kat umah mok tua..(mak mertua lar..)..we all g jenjalan..dr siang smpai ke malam..smpai mok tua sound tepek kat hubby fara..hihihihi.. hari khamis tue kami tak g mn2..jz dok umah aje..coz smpai terengganu pun dh hampir maghrib.. so, hari jumaat tue mmg terengganu cuti..so, byk kedai tutup.. ptg tue mulalar destinasi kami..hehehhe... nak tau ape kami buat???let's check it out..

agak2nye ape yg sedang kami buat?
ya btolll!kami sedang menikmati makanan yang enak2 bangat..hihihi
alamak..gelap lar pulek pic hubbyku..huhuhu..
hehehehe.. ptg jumaat tue, kami ke Teluk Ketapang.. menikmati makanan yang enak2 lazat berkrim lagi disukai ramai..hihihihii.. ms kat kampung mmg tak hengaat dh nak diet.. lg2 nampak sotong goreng tepung, ikan goreng tepung..nasib lar fara bukan org terengganu..klu dok kat terengganu..fara rs badan fara mcm tong deram..huhuhuhu..bestt gilaaakk..smpai mkn sotong celup tepung, sambil menghayati ciptaan Tuhan..yelaaa.. tempat nie btol2 depan pantai.. ape lar..smbil makan sambil berangan..heheheheh...

bergghhh...kenyang giler..hihihihi... lepas jerk makan kat teluk ketapang kami beredar pulang ke rumah..utk mandi2 n solat maghrib.. around 8 o'clock, kami kuar g Mydeen..aikkk..g mydeen..mcm kat KL nie takde MYdeen..mmg kat KL ade MYDEEn, tp KL MYdeen tak best..ramai org asing..ishhh... kat putrajaya pulak mn de mYDeen..lgpun Myden Mall kat terengganu nie besar gilaak.. lgpun niat fara ke sana utk beli peralatan dapur utk mok tua..hubby fara lar.. dia kate jarang2 balik tak salah belikan mak ayoh barang2 dapur..ye tak..fara no hal..lagi fara suka..tp start dr tue mok tua dh kabo..bakpe jalan malam2 ..nok beli gape?(fara translit balik ea... buat ape nak g jalan2 malam tue.. nk beli ape??)hehehhee..

balik jerk dr mydeen mok tua sengih aje..nsb dia tak marah.. huhuhuhu.. esoknye bgn jerk pagi2 lepas sarapan terus kuar..tp takde lar awl sgt..dlm pukul 10 lebih jugak lar br kami kuar..kami mkn nasi air kat pasar pyg..smbil2 tue mencuci mata..heheheh.. lepas g psr pyg, we all g kedai jual kain..best wooo..kain kat situ mmg cantik2 giler..fara tak smpat nak amik gambar kat kedai tue..klu tak bleh gak fara tunjuk kan pic yg fara beli..nanti lar..bl baju tue dh siap, fara tunjuk ea..fara nak buat baju raye...wlupun raye msh lame lagi, fara dok kira...nk jugak beli..coz baju tue cantik2 sgt.. lgpun ntah bl fara dpt balik kampung lg..coz lepas nie dh takde cuti umum.. lagi 3 bln nak pose..pastu raye...tak sempat..tak sempat..ti tailor fara dh taknak amik tempahan..fara takde baju raye..huhuhuhu..nsb beli awl2..org kate sediakan payung sebelum hujan..fara beli kan gak kain utk buat baju melayu hubby fara..cantik gak..sbb takdelar kosong..ade corak sikit..tahun nie kami berdua nak pakai warna hitam.. hehehehe...

hari sabtu petang tue pulak kami kuar lagi..kawan hubby fara ajak jumpe kat bandar..dia nk blanje makan pizza..so, nak tak nak kena g jugak lar..sbb balik sekali sekala..so, mmg kebanyakkan kawan2 sekolah dia dh kawen..so, dia kena jugak lar bw bini dia nie..hehehehe..time tue mok tua dh kabo kat hubby..jalang sokmo mung nie..(asyik jalan jerk..)huhuhu.. nak wat gane..balik ganu klu tak jalan tak sah.. dulu mok tua tak kate ape2 pun..mungkin sbb selalu balik ramai2..so, bl kuar msk umah tue tak nampak sgt..kali nie kami jerk pulak yg balik..e2 yg ketara giler bl kami kuar msk umah..huhuhu.. mok tua dok marah pung..(aikkk..dh ubah longhat pulak..)

mcm2 kan..kali nie balik kena sokmo ngn ngn mok tua..tp takpelar..yg penting balik kali nie fara appy..sebab fara dpt lari dr kesibukan kotaraya yang serabut nie..ngn pe'el dak2 ofis yg sengal2 belaka..huhuhu.. hari nie 5 mei..so, fara nak citer psl hari bahagia fara..tunggu..salam cahaya..salam ceria...kegembiraan madu lebah..peaceee..no war!!!muaxhhhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...