19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 August 2009

appy annivesary syg

assalamualaikum.. hallliuuu.. ome anat in the houzeee.. hik3.. hah?appy annivesary???ape nie?ape nie?sp punya annivesary nie?huhuhu.. pejam celik.. pejam celik.. xsangka kan.. rupanye thn nie adalah tahun ke3 perkahwinan kami.. sp kami tue???jeng jeng jeng..hehehehe.. semestinya lah fara n hubby..mr tarmizi abdullah.. errrmmm.. xsangka.. selama 3 thn nie, pelbagai rintangan, dugaan, ranjau, pahit, manis dan segala2nya yang kami lalui bersama, alhamdulillah.. dapat kami hadapi dengan tenang meskipun berat untuk kami hadapinya.. percayalaah.. bukan mudah kami layari bahtera nie.. kadang2 ade pasangnye.. kadang2 ade surutnya.. especially waktu kami mula2 diijabkabulkan.. huh! masa tue masing2 baru nak kenali hati budi masing2 kan.. masyAAllah.. hanya Tuhan jerk yg tahu.. tp e2 adalah lumrah alam rumahtangga.. biasala tue.. lidah lagi tergigit.. inikan kte makluk Allah..

apepun, hari ini hari bahagia kami berdua.. mgkn fara akan amik half day.. n maybe kteorang nak buat sesuatu spesial.. special kerk?heheheh.. ade idea x nak buat ape? nak g bercuti, cuti dibekukan.. (gara2 asik cuti jerk kejenye..hehehe) errmm.. apepun, doakan kebahagiaan rumahtangga kami bahagia hingga akhir hayat kami berdua ye.. dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah.. amin..
klah.. nak sambung wat keje.. sbb kena berehkan keje sebelum balik.. nanti keje x bereh, xbleh balik..hehehehe.. salam ceria.. salam cahaya.. kegembiraan madu lebah.. peace!!! no war!!!

p/s : sebelum terlupa .. fara nak attachkan sekali pic kami 3 thn lalu.. huhuhu.. kenangan terindah yang tidak akan dilupakan..

19/08/2006
setelah diijabkabulkan..
wajah ceria sebelum diijabkabulkan..make-up..perlu kerk?hehehehe..hari bahagia seorang wanita

18 August 2009

xde keje nie vs bulan pose???

hallliuuu..assalamualaikum wbt.. hi kengkawan..bertemu jua lg kte kan..alhamdulillah.. syukur kepada Allah kerna memanjatkan lagi umurku ini..alhamdulillah.. terima kasih YA Allah..sebab kau masih memberikan oksigen utk aku terus bernafas di muka bumiMu ini..

huh!hampir beberapa hari jerk lagi bulan ramadhan dijangka tiba..bl dh kate bulan ramadhan dh tentu2 kte sebagai umat Islam wajib menunaikan rukun islam yang ke4 nie kan..ape lagi klu bukan berpuasa dibulan RAmadhan..heheheh.. bulan yg di tunggu2 oleh umat manusia nie..sbb ms nie lar klu kte buat amal jariah, pahala kte dilipat kali gandakan.. hopefully, segala amal jariah yang kte lakukan mendapat keredhaan dari Dia Yang Maha Esa.. errrmmm..cukuplah tazkirah di pagi selasa nie ea..heheheheh..

act, fara nak citer psl minggu lepas.. dh kate title nye "xde keje nie"..so, fara mmg nak citer perkara yang fara buat last week.. mcm nie citernye.. minggu lepas fara teman elly g wat facial.. tp fara xbuat pun facial tue..so, disbbkan bosan menunggu dia yang berjam2 tue, fara pun mencari idea..ingt mula2 tue nak g mkn jerk..tiba2 ternampak satu kedai nie.. hehehehe..ape lagi.. fara pun pegi lar masuk kedai nie.. deal punya deal..fara pun buat lar keje nie..nak taw fara buat ape???hehehehe..tgkk lar sendiri pic nie..cuba teka..ape nie???hik3..
comelnye..jari anak sapa lar nie?
heheheh..jangan mara ye..
hah!comel kan!nie lar yg berlaku bl xde keje..heheheh..org laen yg nak kawen, aku pulak yg sibuk2 "mekanikkan" diri..hehehhee.. first time beb..g manicure kuku..nsb xbuat padicure sekali.. hehehheeh.. tp mmg comel lar kuku bl wat treatment..manusia nie.. no wonder yg buruk bleh jd cantik..bl diri sendiri menjaga kebersihan diri.. xpecaye??? klu rs diri tue xbrape nak lawa or macho..g lar memanjakan diri..comfirm..nampak cantik..tp klu nak cantik..biarlah dalam pun cantik ye..jgn luar jerk nampak cantik..dalaM?masyaAAllah..semak mata memandang..hehehehe..

apepun, sempena nak menyambut bulan ramadhan nie..xsalah kan bagi ucapan.. fara nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan.. semoga bulan ramadhan ini kte semua di rahmati dan diberkati NYA.. semoga kte semua sentiasa umat nabi yang terbaik di dunia mahupun di akhirat.. semoga amal yg kte lakukan, mendapat keberkatan DariNYA..amin.. walaupun belum nak raye lgi, tp fara nak minta maaf jugak..dari hujng rambut sampai ke hujung kaki bagi sesiapa yang merasakan yang fara dh buat kesilapan terhadapnya..samada fara sengaja atau tidak, fara mohon ampun dan maaf.halalkan makan minum fara.. salam ceria..salam cahaya..kegembiraan madu lebah..peace!!!no war!!!

11 August 2009

new hair?hik3..

salam..halllliuuu..ome anat in the houzeee..huawaaaaa... hr nie fara nak tnya nie..rambut baru nie ok x? bygkn lar dlm ms 2 bln nie asik tukar fesyen rambut jerk.. dr rebonding tukar japanese style..lepas tue tukar pulak jd korean..skg nie tukar pulak jd anak cina malaysia..hehehehe.. jap ea..jap ea.. fara nak tunjuk fesyen rambut2 sebelum nie smpai lar yang d latest..

rambut 3 bulan lepas
rambut hari nie 11/08/09..sorang budak cina sesat & sorang budak lagi berlagak hensem..hik3..berani mati beb member gua nie..giler laa..walaweee...

alahaaii kasimmm..br tingat..pic yg sblm2 nie byk yg xde dh.. sorry lar..ingt nak suh buat perbandingan..ape2 pun jgn komen lebih2...huawawa..yg penting gua appy sbb rambutku dh pendek..yihaaakkk.. gud nite..salam cahaya..salam ceria..kegembiraan madu lebah..peace!!! no war!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...