19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 October 2009

elly kawen maaa..

gud morning frenz..hawau u all today?hehehehe.. lame jgk rsnye fara x upload citer terkini lagi sensasi utk u all semua kan.. ishhh... ishhh.. mcm ler ade org nak baca blog aku nihhh..huk3..

bdw, fara xkira.. korang bace kerk x kerk, fara x kira.. fara nak citer jgk.. hari sabtu ritu, fara g kuantan.. tido sn smlm.. fara pegi kuantan sebab kawan baik ofis fara si elly tue.. alaaa.. eleyna yg selalu dok nyibuk ikut fara kemana2 tue (hehehhe..jgn marah elly..xmo marah..) dh kawen.. dia kawen ngn org ganu.. zuhairi.. wlupun majlis kenduri dia simple, but akhirnya semuanya berjalan dengan lancar.. dia dh pun sah menjadi milik org.. haaaahhhaaa.. sp suh u all lambat.. kan dh melepas.. apepun, fara kat sini nak say congratulations.. semoga jodoh kalian bahagian hingga ke akhir hayat.. segala ujian & rintangan yang telah di tetapkan Dia Yang Maha Esa dapatlah kalian tempuhi dengan sabar & tawakal.. ingt senang nak jd bini org niehhh???susah taw.. tanggungjawab semakin hari semakin berat.. tambah2 pulak bl dh beranak pinak.. lg lar bertambah2 tanggungjawab tue.. errrmm.. sebelum fara akhiri blog nie, fara nak sampaikan serangkap pantun.. eceehhh.. sejak bl pandai berpantun pulak niehhh..hukhukhuk..

Pegi ke Kuantan bersama teman
Sesat di jalanan sambil bertanya
Semoga kalian hidupnya aman
Malah sentiasa di cucuri RahmatNYA


salam cahaya..salam ceria.. kegembiraan madu lebah!!!


05 October 2009

dok umah bosan nye..

huk3.. salam.. rini fara dpt MC.. hidung nie asik meleleh jerk.. tekak nie pulak jgn ckp lar..perit.. gara2 demam.. ehhh.. tp bukan krn h1n1 taw.. selisih.. alhamdulillah.. kelmarin hubby bw fara g klinik panel az-zahrah bangi.. hr sabtu tue act dh rs nak demam dh..tp maintain g jenjalan ag.. smpai ke sunway pyramid nun..huk3.. ntah mcm mn, blk jerk dr sunway tue, mlm tue terus badan nie rs seram sejuk.. pdhal dh berbungkus sakan.. tp tetap sejuk.. hubby ajak g klinik..tp fara tetap degil xmo g mlm tue jgk.. esok pagi, terus demam panas.. hubby keje, so, dia suh tunggu smpai dia blk.. n then, tengahari tue dia blk umah, dia ajak g klinik.. doktor pun tnyala sakit ape..kdg2 fara naik heran jgk doktor2 nie kan.. dh tentu lar sakit kn.. tp fara tetap maintain.. fara ckp lar fara demam.. dorang check suhu badan fara..bleh thn lar panas.. n then dorang terus amik darah.. takut2 h1n1 kan.. tp lepas jerk amik darah, alhamdulillah.. doktor kate xde ape2.. cuma demam biasa.. tp e2lar.. fara dikuarantin utk 2 hari nie.. so, bl dh kate dikuarantin, dok umah aje lar jwbnye..huk3.. nsb dua hari jerk, klu dia kate seminggu, x panas punggung fara dok umah nie..sorang2 pulak tue.. klu ade peneman, ok lagi.. bleh gak dimanja2, dibelai2..hehehehe..gatai..

klah.. fara rs mcm nak tido.. tunggu hubby fara blk bw bubur.. tp biasalah..keje dia semakin hari semakin sibuk.. wlupun skg nie dia dh xkena stanby mcm dulu, tp disbbkn org2 bwahan dia dh kena tarik msk bahagian lain, dia pulak tpksa berhempas pulak wat keje.. sabtu ahad keje.. kesiankan.. klah.. fara nak tido jap, sementara tunggu hubby blk.. tata.. salam cahaya..salam ceria..kegembiraan madu lebah.. peace!!! no war!!!

01 October 2009

nk try jd business woman..hehehehe..HERBA PRIMA MARKETING

assalamualaikum kengkawan.. selamat pagi.. dh lame jgk rsnye fara x update citer terbaru kan.. bdw, sebelum e2 fara nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua lar kengkawan, sahabat handai, sanak saudara, jiran tetangga yang mengenali fara.. ampun & maaf andai kata ade terlanjur kata, terkasar bahasa, keterlanjuran adab o lain-lain lagi.. ampun & maaf fara pohon dr hujung rambut smpai ke hujung kaki.. halalkan makan minum yerk.. ishhh...ishhh.. sodey lar pulak pepagi nie.. rs nak nangis..huawaaaaaaaaaaaaaa... huk3..

enough..enough.. xpyh nak berlakon lagi.. straight to the point fara..huk3.. oklah..oklah.. bab raya dh pun hbs.. skg nie fara nak citer kat u all psl business terbaru fara.. org kate br nak berjinak2 dengan dunia perniagaan.. hehehehe.. mcm nie lar.. biarlah fara citer dr a hingga z ea.. after dat, klu u all rs u all berminat, jz straigt to call me k..jgn segan silu.. segala pertanyaan berhubung perkara nie saja tau fara layan.. yg soalan2 panas lain mcm melodi tue fara boh layan..okkk.. hehehehe..

orait.. mcm nie citer nye.. baru2 nie, fara terbaca paper.. act dh lame dh pun org dok kate produk nie bgs..tp xpnh pun terlintas di fikiran fara nie nak cuba.. tiba2 one day tue, fara terbaca paper.. u all pnh dgr x HERBA PRIMA MARKETING.. ishhh.. bukan HERBA HERBS tue lar.. xde kena mengena pun.. HPM nie adalah keluaran o produknye original di usahakan oleh syarikat bumiputera Dr. Rozmey.. hah!!! klu ckp Dr. Rozmey mesti u all pnh dgr kan.. tipu lar klu x pnh dgr.. org nie popular.. smpaikan dh masuk dlm tv pun.. lgpun produk2 yg dihasilkn telah pun di war2kn dlm setiap magazine dan surat khbar kat Malaysia nie.. tipu taw klu kate xknl..

memandangkan korang pun dh tau serba sedikit psl produk nie, ini yg fara nak jelaskan sedikit sebanyak lagi tentang produk nie.. errrmm.. bg fara produk nie mmg bgs.. fara dh cuba pun produk nie, n fara rs produk nie agak berkesan jgk pd fara.. ooppsss.. mesti korang msh lagi tercengang2 kan, produk ape lar yg fara dok jual nie.. orait.. mcm nie.. Dr. Rozmey telah kuarkan beberapa produk. Antaranya produk yg plg popular ialah JusMate5.. Produk ni mmg skg nie tengah laris mcm goreng pisang panas lar.. sbb produk nie sesuai sgt bg insan2 yg merasakan dirinya gemok/besar.. Malah produk nie juga sesuai utk wanita-wanita yang mengalami masalah haid yang tidak teratur.. insyAAllah.. dgn ade produk ini, masalah tersebut dapat di selesaikan.. selain dr tue, antara produk yang popular juga seperti DR-11 utk masalah kulit, Gain 5 bagi insan2 yang merasakan badannye terlalu kurus dan mcm2 lagi lar produk lain yang bleh didapati..

klu u all nk dptkn maklumat lbh terperinci, u all bleh terus layari laman web www.herbaprima.com.my .. dlm laman web nie mcm2 yg u all bleh dptkan maklumat lanjut.. n sekiranya masih lagi tidak pasti dan tidak yakin, u all bleh terus hubungi fara di talian 016-2853095.. ok!!!

malas lar nak citer lebih.. korang rasai dulu ape yg fara rasai, br puas ati.. apepun, doakan semoga business fara nie berjaya yerk.. salam cahaya.. salam ceria.. dari sp lg klu bukan kegembiraan madu lebah.. mesti u all tertanya2 kan, ape makna di sebalik kegembiraan madu lebah.. act maksud disbalik nya ialah nama fara iaitu FARAH SYUHAIDAH .. FARAH bermaksud KEGEMBIRAAN SYUHAIDAH bermaksud MADU LEBAH.. Hheheheheh.. klah.. peace!!! no war!!!!taaaaataaa...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...