19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 November 2009

cukur jambul anis adryana

salam.. lamenye fara x update citer terbaru kan.. errmm.. bz sgt sejak akhir2 nie.. kelam kabut jgk fara dibuatnya.. mgkn sbb dh nak akhir tahun.. so, keje yg x dpt dibereskan awl tahun terpksa di setelkn sebelum berakhirnya tahun 2009 nie..waahhhh.. pejam celik pejam celik.. xsgka kan.. thn 2009 bakal menjelang tiba.. tggl lagi around 2 month saje akan masuk tahun 2010..waahhh.. diriku semakin meningkat remaja..hihihihi..

ok..kte tutup bab tua2 nih.. sensitif.. huhuhu..kita bukak citer psl majlis cukur jambul anis adryana..sp anis adryana??lohhh.. fara x introduce kerk lagi sp anis adryana nieh..aiseyyy..sory lar.. terlalu bz sgt..smpai x ingt nak introduce keluarga baru aminuddin omar & zaharah ahmad.. cucu tok ibu n tok ayah yang telah selamat dilahirkan pada 26 September 2009 yang lalu.. kira anak kedua pasangan Encik Ashari Bastian & Farah Hayana.. kiranya adik kepada Nur Farhani Batrisyia lerr.. hehehehe..

ok..ok.. introduce sudah.. mari kita masuk citer bab Majlis Cukur Jambul yang telah diadakan pada 31 Oktober yang lalu (hari sabtu ritu laa).. Majlis nie diadakan secara kecil2an.. saudara mara, sahabat handai n jiran tetangga terdekat jerk yg dpt dijemput sebab Majlis nie bukan ditaja oleh fara yerk.. Majlis ini ditaja oleh ibu n ayah anis..hikkhikhik.. ape??? nak tgk pic2 anis???bleh.. nanti fara kepilkan sekali ea.. on dat day hani n anis dh mcm princess dari syurga.. omeee anaaat2.. mcm mama dia jgk.. (mama dorang tue fara lar taw)..huk3..

ini lar sy..anis adriyana ashari bastian taw ngn mama saya yg comel mcm sy.hihihi..
ni pulak ibu saya ngn saya
ayah n kakak sayakakak saya yang mentel mcm uli tepung yg digentel2..hihihikk..semestinya saya cik anis adryana yang comel macam upin..hehehehe..
haaahhh!!!comelkn..comelkan anak2 buahku..hihihihihi.. kan fara dh ckp dorang mcm princess dari syurga.. ape x nye.. tok ibu dok belikakn baju dr lovely lace.. tok ibu..tok ibu.. tau lar duit tue byk.. huhuhu..jeles niehh..jeles.. tok ibu belikan baju dorang smpai beratus2 ringgit..hangin jgk lar fara tgk rege baju tue..tp bl di tgk2 blk..worth it sgt2.. sbb budak dua ekoq tue mmg mcm princess.. omeeee anaat... puas ati tok ibu sebab dpt tgk cucu2 kesayangannya pakai dress yg comel sgt2... bl tgk dorang pakai baju tue, fara terasa mcm nak pakai jgk.. tp kan.. ibu fara pnh citer..ms kecik2 dulu fara nie xsuka pakai baju2 camni..fara suka pakai seluar or baju kurung jerk.. bl ibu nak pakaikn jerk baju2 camni, fara mesti menangis2.. suh bukak.. kate panas lar..gatal lar.. padan muke aku!!!huhuhuhu.. bl dh besar..baru tingin nak pakai kan..hahahahha.. sudah terlambat Farah Syuhaidah Aminuddin.. huhuhuhu..

berbalik pada majlis nie, act fara nak tunjukkan sikit video waktu majlis nie diadakan.. tp ntah mcm mn nntah.. video nie x bleh upload pulak..tension mak nyahh.. huhuhu.. act majlis nie di marhabankan dari ibu2 mn fara xpasti..tp marhaban dorang mmg best.. thanks ye kepada kakak2 makcik2 yg menjayakan majlis cukur jambul anis nie.. insyAAllah.. turn fara nanti, fara ingt nak jemput dorang lagi.. hhehhehhee... xde video kita tukar pulak ngn gambar.. bleh kan..bleh kan.. xbleh??eehhhh.. ade fara kesah???hehehehe..

ibu-ibu kakak-kakak marhaban
nampak x princess hani dok menyibuk..hahahaha..
tetamu yang hadirkumpulan marhaban dari putrajayamarhaban..
hah..sekian dulu blog fara utk kali nie.. insyAAllah.. kalau ade umur yang panjang, kte bertemu lagi di blog yang akan datang k.. kalau nak tgk pic2 yg lain, bleh tgk kat face book fara.. cr nick luvurheart ome anat.. kat situ bleh tgk pic2 lain yang lg comel lagi sensasi.. sekian.. wassalam... kegembiraan madu lebah..peace..no war!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...