19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 June 2010

updated!


updated?errmm..hr ni xtaw la nk update citer ape..xde citer yg interesting pun..cumanya my Mr. Baby dh selamat pulang dari Jakarta-Bandung..huh!!!5 hari dia tinggalkan wife tercinta dia nih..klu dlm Malaysia xpe..ni smpai ke luar negara..tp kahsian..blk jerk dr Jakarta-Bandung trus tgk dia mcm nk demam pun ade..fara suh g klinik xmo..konon2 tough la kan..xmo amik MC..suami sp la nih..laki bini malas nk g jmpa doctor..ahaks:)..

My Mr. Baby balik isnin malam kelmarin..so, smlm fara cuti..temankan Mr. Baby kat umah..almaklum la..dh hampir seminggu x jmpa..rindu-rinduan jadi kenang-kenangan la..ahaks..=p (gedixx)

My baby belikan fara jubah seluar, minyak wangi Diamond dari Armani & juga kain pasang..thn ni tema raya kami pink colour ok..huk3..krn wife tercinta nya dia sanggup pakai baju melayu warna pink..hik3..u all ade kerk yg sanggup pakai warna pink?eleeyyy..egoo..nyampah mak nyah..hik3=)

My baby xbeli byk mn pun..sbb bln 10 ni we all kn nk pegi Jakarta-Bandung..this time we all pegi bersama-sama my big family..also kengkawan ofis..total yg pegi bln 10 seramai 20 org..insyAAllah..sekiranya xde aral melintang lah kn..errmm..mudah2an semuanya berjalan dgn lancar..

Ermm.. ape lg ea nk citer..hah!!!smlm ms dok belek lagu nk mskkn dlm hp, tiba2 rs nk dgr sgt lagu nih..walaupun rs lagu ni xde kena mengena ngn fara la kan..but i think i jz luv this song..ade ms nanti dgr2 kn lah lagu ni ea (jz click) this link) ..sesiapa yg terasa hati dgn lagu nih ampun ya..lagu ni tidak berkaitan antara hidup dgn mati..he3..=>


salam cahaya..salam ceria..KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! gone.. gone.. n gone.. tata=)

1 comment:

NUR AIN ZULAIKHA said...

Cakap kat abg mijie..mekasih dengan telekung & keychain itu..
=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...