19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 July 2010

futsal..oh futsal..

salam..ome anat yg sentiasa comel bagaikan bayi comel..ekekkekekek..geli la plak..bl dok angkat bakul sendiri ni kan..tp ade aku kesah?xkesah pun..he3..errmmm..sbnrynya hari ni mood fara amatlah tidak gembira..hubby yg tiada disisi dikala daku kesedihan..huawaaa..nk nangis..nk nangis..tp kena tunggu hubby blk dari audit..hubby wat keje kat kedah..kini aku kesepian..masalah yang tidak jemu2 dtg menghampiri diriku..ohhhh..tuhan..knpkah Engkau menguji aku sedemikian rupa..huk3..(alamakkk..terlebey sudahhh baaahh!!)..

daaah..malas nk citer panjang2..yg fara tau rini fara xmo lg citer2 sedih nih..wat skt ati..nk citer2 sedih tunggu hubby blk..dgn dia jerk fara dpt menangis dgn sepuas2nya..wlupun dia tgk jerk..tp xkesahlaa..yg pengting bl fara nangis hubby bg habuan..ekekeke..e2la sebenarnya yg fara nk..hik3..=p..haaahhh..haaaahhhh..jgn nk pk bkn2 ea..noti btol..bkn habuan yang tu..ni btol habuan nih..bkn ape..hubby fara ni jns klu fara ade mslh..nangis punya nangis pnya nangis..dia akn cuba buat sesuatu yang mengembirakan..tgk laa..on dat time dia akn cuba belikan aje ape yg fara nk..kih kih kih..jht btol anak pakcik aminudddin nih..anak sp nih?babab skt bdk noti nih..he3..

citer sedih kte tinggalkan dulu utk seketika okeh..(bleh tunggu2 plak kn)..hik3..skg ni nk citer cerita sedih jgk nih..tp citer sedih ni bkn fara aje yg merasai..tp kawan2 fara jgk merasai kesedihan ni..huk3..cuba baca tajuk kat ats tu..haahhh..dh tau la knp kn?huk3..

Citernya bermula sebegini..hik..mcm buat cerita dongeng kn..x...x..ini bukan cobaaannn..huk3..ok..ok..kte serius k..panjang btol mukadimah kali nih..hik3..laaayaan kn aje org tgh berperang dgn emosi ni k..huk3..ok..ok..nk citer la nih..sabar la..sabar k..he3..

mcm ni la..pada hari sabtu yg lps 24hb Julai yang lalu..JPM tempat keje fara ni ade menganjurkan perlawanan futsal di antara jabatan..mmg tiap2 tahun sbnrnya dorang mengadakan pertandingan ni..xsilap fara pertandingan ini diadakan kerana ingin mencari2 bakat2 terpendam org pompuan nih..utk di bawa ke pertandingan antara kementerian plak..ishhh..sp kate kami yg wanita ni xpandai main bola?see the leg la..he3..

jd, setelah hampir 3 mggu berhempas pulas training ngn team fara nih..kami di pertemukan dgn jabatan dari SPA, JAWI (mcm xcayae jerk kn JAWI anta pemain futsal..he) & LPKP..huk3..malas la nk citer lebih2..sbb citer ni pun agk menyedihkan..huaaaaaaaawaaaaaaaaaa..ni yg nk nangis nih..huk3..malas nk citer lebih2..tp yg pasti kami tewas..1 seri 2 kalah..huk3..tp xkesahla..yg pntg kami enjoy on dat day..n kami terima byk pengalaman yang berharga..ms ni lah kami terima pelbagai dugaan..mcm2 ujian..tp kami terima dgn sabar..n kerana futsal jgk berkemungkinan besar fara.......huawaaa..xmo citer..xmo citer..nnt nk nangis lgi..xmo..xmo..

apepun, korang layan kn aje la pic2 kami ni ea..

 suami yang sering memberikan sokongan..dpt kasut baru taw..he3..=)

seriusnye muka suamiku ini..yg isterinya plak senyum smpai dh xnmpk mata dh..aduiii laa..
Wajah-wajah kesedihan slps tamat perlawanan


tp slps tu kami happy kembali..ekekeek..ni la team sengal..
budak ni la yg menyebabkan kami kalah..dia rembat bola ke gol sendri..almaklum la..xpnh main futsal..slalu main chess jerk..inilah bdk nama ELEYNA..ingt taw..namanye ELEYNA..kih3..kami rembat jerk dia sbb dia ade semangat bermain..ekekek..
ni plak mak org..anak sorang taw..

ini plak coach kami..yg dtg lewat..blh??

Antara yg injured..ade jgk yg smpai pengsan..

budak ni plak..main 2 kali terus kaki injured..blh?dh ler kapten..kapten miraie..
e2lah antara citer2 dan pica2 yg ade ..layaan kn aje la ye..ape pun..semangat kesukanan e2 penting ok!!!!salam ceria..salam cahaya..kegembiraan madu lebah..peace!!!!!ole..ole..ole..kami kalah..tp kami gembira..he3..muaxxhhhhh..

2 comments:

NUR AIN ZULAIKHA said...

xpe xpe..yang penting da berusaha kan..
so bape kilos da turun selama training 3minggu tu??
hehehe =P

oOps!terlEbey suda!=)

oMe aNaT said...

wah..wah..byk bunyi plak budak kuwus ni kn..
see the tinge laa..awk xnmpk kerk tinge akak mkn kuwus..hik3..haipppp!!!babab krg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...