19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 July 2010

KENAPA BELLA PERLU CIUM JACOB?PERLU KERK?ERRMMM..=?


halliuu...assalamualaikum WBT..he3..HATI  ini gumbira sbb smlm dpt tgk TWILIGHT ECLIPSE kat Alamanda..huk3..filem yang memang ditunggu-tunggu dari tahun lepas..dan kali ini adalah kesinambungan dari TWILIGTH SAGA..kn ritu fara ade ckp kn yg fara mmg excited dan sgt2 teruja utk tonton filem ini kn..n akhirnya smlm, i, my hubby, mira dan elly (member ofis) with her husband pegi la tgk citer nih..hak3..siap g beli tiket dari hari ahad lagi..yg the other plak dorang beli hari isnin..jdnye seat mmg jauh2 skt dr we all la kan..sp suh beli lambat..hak3 (ketawa jahat nih)..tp yg psti tiket dorang pun xjauh mn..5 barisan dari kami jerk..he3..;p
 yeahhh..dok barisan atas skali..ni la tmpt fav fara..wlupun tepi xtgh tp xperlu menyusahkan org bl nk g toilet..he3..

Scene romantik dimana Edward melamar Bella..rs mcm di awang2an time nih..hik3..;p

okeh..berbalik pd citer nih td..sbnrnya fara rs xpuas lagi la tgk citer nih..nk tau kenapa?let's we check it out..
1)   Filem ini best ke EA? 


Of coz la fara akan ckp citer ni mmg best..sbbnye filem ini adalah film "keterujaan" @ fanatik la..Fara dh layan citer nih dr part 1 lg..

2)   Kenapa nk pergi tgk lagi?kira 2nd time ?  

     a) Sbb smlm jiran kami yg dok sebelah tu dok bw anaknye skali tgk citer nih..dh ler xbelikn budak2 tu tiket,dok beriba plak atas mak ayah deme..aduii laa..mengganggu konsentrasi btol..plak tu budak tu agk bising gak mulut nye..tny e2 ini kat mak ayahnye..almaklum la..pompuan..alhamdulillah pompuan..klu jantan..x menyinga aku..aduiii..kacauuuu!! 

     b) ni satu lagi nasihat fara..klu nk g tgk wyg..JANGAN SESEKALI BAWA ORANG MENGANTUK..lg2 plak klu fav film kte kn..lg baek g tgk sorang2..lg aman..he3..ini adalah pengalaman keberapa ntah fara xtaw la..tp yg plg terasa waktu filem LBS..n now filem Twilight ni pun dia buat peel yg sm...cuba klu p tgk filem fav dia.. ishhhh..mata yg sepet tu pun blh jd bulat mcm kajol taw..tensi..tensi..hahhh..mesti tertanya2 sp la gerangan empunya badan tu kn..sp lg klu bkn my hubby la..aduiii laa..dr awl citer tu start dia blh menguap..menguap dan terus menguap..aduiii laa..menggangu konsentrasi btol la..dh ler kanak2 riang tu mengganggu..tambah2 plak ngn my hubby yg suka menguap dari mula msk smpai nk habis citer tu.. aduii..aduiii..potong stim btol la. 

3)    Bilakah waktu yang paling baik untuk menonton filem ini sekali lg?

Filem ini akan fara tgk skali lg pd minggu hadapan..hari apa?of coz la hari rabu..ha3..disebabkan citer ni fara tgk utk 2nd time, jd kte g tgk bl tiket menjadi murah sdkt dari hr biasa..he3..bak kate iklan KFC xsilap fara..JOM JIMAT!!!hak3..(ketawa terguling2=)

4)   Tp kenapa citer nih Bella kena cium Jacob?


Haaahhh..citer ni mmg best sgt..tp yg xbest ye bl Bella cium Jacob..cium mulut plak tu..dh tu dpn2 si Edward plak..hanginnn gler fara dibuatnya..sengal btolll..dia ingt Edward tu kayu berdiri dpn dia..aduii la..mesti u all tertny2, ape kes plak si Bella ni g cium Jacob..Edward xmarah plak..haahhh..ni yg saje psyco u all g tgk..hahahahha..laaayaaan kn aje...=p

5)   Bilakah next Twilight akn dtg?

huh!!!1,2, dan 3 dh settle..fara dgr film ini berkisar dari novel..n novel tu ade 5 chapter..fara xpsti 5 chapter or 4 chapter..sbb fara xsuka membaca..jd fara akn tggu jerk filem ini..sbb fara xde ms nk membaca2 nih..klu dulu skolah2 rajin gak la baca novel..tp skg nih, bukan fara baca buku..buku yg akn baca fara..hak3..zzzZZZZzzz..fhm2 sudaaaahhh...
 
Kesimpulannya kat sini kan kengkawan..klu nk tgk biarlah pergi dgn org yg btol2 excited nk tgk wyg..pastikan yg jiran yg dok sblh kte tu xbw anak?mcm mn nk pstikn xbw anak?haaahh..lu org pk la sendiri...hik3.. salam ceria.. salam cahaya.. kegembiraan madu lebah..peace!!!! EDWARD CULLEN.. i luv u laaa..huk3..

4 comments:

NUR AIN ZULAIKHA said...

Nak tgk toy story 3..

oMe aNaT said...

xmo..xmo..xbest..bw hani la klu nk g tgk..hani temankan..ahaks..;p

NUR AIN ZULAIKHA said...

buley..nanti nak minta acu anta hani g sini la..hehehe

oMe aNaT said...

he3..larat kerk nk jg dia sowang2..akak ni pun xlarat nk jg dia sowang2..nsb mijie ade..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...