19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 August 2010

~RASA RAMADHAN BERSAMA HOT FM~

hallliuuu.. assalamualaikum.. bjmp lg kte dlm story telling fara yg d latest.. ermmm.. act hr ni fara nk citer dua perkara.. tp utk first story, fara nk telling psl smlm.. u all pun mst ramai yg dh tau fara antara 18 pemenang yg dpt berniaga bersama penyampai2 hot fm dan artis2 tempatan yg turut dijemput hadir memeriahkan majlis rasa ramadhan bersama hot fm nih.. antara artis-artis yang turut memeriahkan acara ini adalah spt nubhan, tomok, ana rafali, black, muhd, nani, ayu, mawi dan hafiz.. 
 fara fauzana
 FBI (Faizal B. Ismail)
AG
Ikhwan Yebba.. Yebba..
acara ini tlh pun diadakan pada semalam 21hb ogos di AEON AU2 Setiawangsa.. errmm.. dan fara turut dijemput utk berbuka bersama-sama hot fm, artis2 dan anak-anak yatim..so, disebabkan dorang suh invite 3 org, fara ajak la hubby fara skali.. n dua org lg tu fara ajak adik fara muadz dan aweknye wawa..
berselera nampak.. 
setiap gerai diberikan seorang artis, seorang penyampai dan 2 orang pemenang.. so, group fara artisnya nubhan dan penyampai radionye Suraya.. fara dan sorang lg pemenang yg namanye nani xslp fara (blh x xingt?huk3..ampun) di letakkan di dalam gerai yg sm.. mula2 fara ingt satu gerai 2 org pemenang mcm ramai kn.. tp rupa2nya fara silap.. kami x menang tgn menjual laksa kat org2 kat AEON tu.. yA Allah.. pnya la ramai.. nsb ade sorang abg ni (mgkn kakitangan hot fm jgk rsny) yg tlg2 bantu.. tp mcm beselah.. nk bgmbr dgn artis kenala beli..ekeekeke..  byk jgk laksanye dan alhamdulillah semua habis dijual.. n ade plak yg xmo beli nk bgambr ngn artis pun ramai gak.. tp mcm nubhan ni mmg agk sengal gak.. blom lg org nk ajak bergambar2 dia pandang org tu jelingan manje, trus org nk beli..bengong..hhakakahahak.. tp dorang jgk agk sempoi..mcm kte2 jgk.. dan yg plg penting.. semuanya x sombong.. lyn peminat ngn baik.. good job!well done! fara rasa ade kot tiga ribu lebh keuntungan yg dpt on dat day.. n xslp fara dorang dermakan sebahagian kepada anak2 yatim.. best kn.. kan..kan..
 gerai kami.. oh juwita
 yg ni la group fara..fara,suraya,nani (btol kerk ea nama dia nani?)ermmm
wif nubhan dan suraya.. oh juwita group.. 
 pengunjung yg datang berpusu-pusu nk jmpa artis.. ramai giler!
hahhh..yg plg bestnya.. rupany2 group fara menang utk kategori sorakkan paling happening..hik3.. ms penyampaian hadiah tu fara xde coz g solat.. huk3.. xsmpt pun nk bergambar dgn dorang.. xpela..xde rezeki.. klu x, blh gak mencapap utk sekejap.. huk3..tp utk pica ramai2 time we all dpt barangan hangat dari hot fm tu, dpt la bergambar.. xcaye??nnt tgk la laman web hot fm.. hik3.. malu plak rsnye..hak3..errmmm..nk story byk2 pun u all mst malas nk baca panjang2 lebar kan.. so fara jz mskkan jerk la pica2 smlm.. 
 with nubhan
with tomok
with nani mentor ( protege nye si Azmeer)
with hafiz dan muhd
 with ana rafali
 with ayu dan black
but !!! yg paling penting.. dis is the best pic.. of coz la fara n hubby..he3.. apepun, bjmpa fara di blog yg akn dtg k.. ade story yg menyayat hati.. nsb baik hot fm call invite fara utk ke acara ni.. terubat sikit luka di hati.. tetapi luka di tgn ini?huk3.. next blog fara story telling kat u all k.. salam ceria.. salam kasih sayang.. salam ramadhan al-mubaraq.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! huk3.. smpt x tgn ni baik utk beraya? huawawaa.. nk nangis..huk3..
with my hubby.. semestinya!!!

talk to the hand..huawaawaa..next blog=( 

1 comment:

-Wani said...

untung arrrr!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...