19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 September 2010

~married and baby.. relate each other rite~



hallliuuu.. assalamualaikum WBT.. alhamdulillah.. fara msh berada dimuka bumi Allah ini.. wlupun kurang sht msh menghantui diri ini tetapi tetap bersyukur kehadrat yang Maha Esa kerana masih bernafas.. alhamdulillah.. hari ni fara nk story telling bout last week story.. nk tau ape citernye? let's we check it out.. mari..mari..mari...

ok.. citer ghaye dh  fara selitkan.. hr ni fara nk story telling bout kazen fara yg kawen pada hari sabtu 18 September 2010 yang lalu.. alhamdulillah.. semuanya dh selamat.. kazen fara ni lelaki.. n wife nye org Serdang ni jerk.. jd amat2lah senang fara dari umah ke majlis akad nikahnye.. tp fara xsmpt nk tunggu smpai dorang sanding.. sbbnye fara kena berkejar plak ke Majlis Kahwin Shazila Norbaiti aka Bet.. Bet ni kawan poly fara ms blaja dulu.. jd disebabkan dia dulu pnh hadir ke wedding fara n fara plak waktu ni xbz spt selalu.. n hubby plak xkeje, jd fara turun padang jugak hadir ke majlis dorang.. kira on dat day, fara pegi 2 majlis kawen.. bkn majlis open house ok.. mjls kawen.. he3.. org laen dok sibuk bertandang ke open houze.. kami plak sehari suntuk ke mjls wedding.. he3..

apepun to my kazen iwan and izni dan jugak teman tapi mesra ku bet dan rafi.. fara kat sini mendoakan semoga kalian berbahagia hingga akhir hayat.. semoga perkahwinan yang dibina berkekalan ke akhir hayat jua.. tahniah dari fara dan mijie.. 

alamak.. nmpk blakang pengantin jerk.. sorry la wan & izni.. ;p
blh la kan.. dr xde lnsg pic dorang.. xnmpk pengantin brg hantaran nmpk kn..hik3..

@ majlis kenduri bet wif mak buyong.. xdpt bergambar ngn pengantin.. sbb nk blk awl.. (cahaya amat menyilaukan.. smpai xnmpk muka den.. haduiiii)
bet dan rafi
congratulations to both of u

bila dh selesai majlis.. time to mendapatkan anak.. jarang2 sgt org kawen xmo anak.. tp rsnye semua pasangan yg mendirikan masjid ni comfirm nk anakkan... termasuklah fara.. errmm.. pejam celik pejam celik.. rupa2nya fara dh kawen 4 thn sebulan 1 hari.. he3.. siap ade hari ag ni.. ishhh.. mst kira.. wajib tu.. huk3.. n wlupun relation kami hampir mencecah 5 thn, tp kami akan tetap berusaha.. kami adalah istimewa di sisi Allah.. sbbnye dia berikan ujian ni kepada kami.. fara lebih percaya kepadaNYA apabila smlm fara dpt berita terkini.. kawan hubby fara yg kawen sm thn ngn kami insyAAllah bakal menjadi ibu dan ayah.. isterinya telah pun mengandung.. e2 lg membakar semangat fara untuk terus bersabar bersabar dan bersabar.. janji Allah itu pasti.. 

errmmm.. waiting.. waiting.. n waiting.. insyAAllah.. apepun, skali lg fara nk say congratulations to my kazen and my fren bet.. semoga hidup kalian dirahmati Allah dan cpt2 dpt baby k.. salam ceria.. salam cahaya... KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! akan ku usahakan jua utk mendapatkan anak.. doakan fara berjaya mendapatkan anak dari darah daging kami sendiri ye kengkawan.. muaaxxhhh..=)

 pinjam anak kakak fara.. anis adryana.. he3..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...