19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 October 2010

~JMD? Jamu Mak Dara? errrmm.. akn ku fikir2kn.. BERKESANKAH? jeng.. jeng.. jeng..~

assalamualaikum WBT.. selamat pagi Malaysia.. selamat pagi Korea.. selamat pagi Jepun.. selamat pagi Denmark.. Selamat Pagi Dunia!!! he3.. hawau uols today? happy or pilu? errmm.. hari ni fara xde ape2 perasaan.. it's normal feeling.. u know normal? ngeh3.. speaking 'jawa' pulak.. almaklum la.. tuesday day.. ade kena mengena ka? bkn english day stp hari rabu? he3.. wat eva lahh.. ade fara kesah?=)

ok.. rini fara nk story telling bout dis produk.. u know dis produk? JAMU MAK DARA.. xtaw? xtaw meh sini fara explain.. Jamu Mak Dara ni ialah produk turun temurun dari keluarga Halimah Shuib yang kini berumur 62 thn.. bygkn la umur 62 thn tp badannye masih bergetah mcm anak dara? kwang kwang kwang.. mst pengasas produk ni btol2 amalkn pemakanan yang sihat dan juga ambil suppliment utk jg kesihatan dia kn.. huk3.. 

kisahnye bermula bila pg ni fara g ofis fara terbaca satu artikel dalam surat khabar pancaindera.. act surat khabar ni dh lame dari bln jun ritu.. tp ntah kenapa fara g baca surat khabar tu.. n then tiba2 terdetik dlm hati ni ingin mencuba.. bkn xpnh kwn2 fara suggest try mkn produk ni... tp bl memikirkn cara nk mkn ini produk amat2lah susah, jd fara msh lg xtaw nk buat keputusan either nk try mkn or x.. takut hangat2 tahi ayam.. u know hangat2 tahi ayam.. jz like chiken shit.. huk3.. 
tp fara rs fara harus jugak try ini produk.. sbbnye dlm artikel tu jugak menyatakan bukan stakat boleh menguruskan badan malah ini adalah antara usaha utk dapatkan anak.. agk2 klu uols dgr, uols akan cuba x? errmmm.. 4 years friends.. im waiting for d happiness news.. but until now, im jz can waiting waiting n waiting.. huk3.. sedih kn.. org kate usaha, doa dan tawakal.. so, fara rs ini adalah salah satu usaha fara.. jd ke x? hanya Dia yang lebih mengetahui.. rite?
Agk2 uols blh jd mcm ni x? he3..mantoppp!!!
jd, fara dh mengambil keputusan untuk try ini produk.. sbbnye fara dh tgk kesannye pd kwn fara si eley nih.. nmpk gak la perubahan dia.. ms dia br2 kahwin tu badan dia giler2 naik mendadak.. n d latest fara jmp dia mcm berat bdn dia dh turun sedikit.. n dia sndri pun ckp berat badan dia dh turun dari 65kg kepada 57kg..  mcm bagus jerk bunyi nye kn.. huk3.. so, ape kate kte berusaha bersama-sama kengkawan.. jom!!!! nk tau khasiatnye? dari laman2 web yg fara search ni antara khasiatnye ialah tetttt.. alaaahhh.. korang aje la yg cr sendri.. segan la pulak nk type kat sini.. ngeh3.. so, ape2hal search jerk kat google.. type JAMU MAK DARA.. oke!!! kat situ mcm2 information yg blh korang dpt.. okeh kengkawan! SELAMAT MENCUBA;)

salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! ingt nk g Alamanda tengahari ni nk g cr JMD.. yokkk... ibu2.. ;p

1 comment:

Nanis Rajuna said...

tetiba terbaca...eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...