19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 October 2010

~saat-saat akhir sebelum berakhirnya Syawal.. kte mkn lagik;)~

alhamdulillah.. akhirnya sampai jua pengakhiran syawal untuk tahun ni.. huk3.. kejap jerk kn.. pejam celik pejam celik dh sebulan kte sambut syawal.. n hr ni hari terakhir sebelum berakhirnya syawal.. esk lusa mgkn ade lg kowt org wat open houz kn.. n weekend ni jgk fara dpt jugak satu invitation open houz dari kak umi.. frenz dari pejabat lame.. thanks kak umi 4 d invitation.. insyAAllah.. klu ade kelapangan fara pegi ea.. =)

selagi xhbs syawal selagi tu la keje fara ni mkn.. huk3.. xsgka.. xsgka.. badanku mula menampakkan belangnye.. huk3.. enough! start next week harus okeh g gym blk.. mengurangkan dan mengempiskan ape yg patut.. huk3.. bukan fara concern sgt psl berat bdn nih, cumanye fara xselesa klu segala lemak2 ni mula menampakkan hasilnye.. klu hasilnye bagus xpe.. tp kurang bagus.. oleh itu, utk menjaga badan ni sentiasa sihat, kte kena berdiet.. bukan utk nmpk cantik shj malah utk kesihatan.. oleh itu kengkawan.. jgn slh fhm.. fara xbermksd klu yg gemok tu smua nye xsht.. ishhh.. ade jugak taw badan kurus mcm kerengga tp dlmnye xsht.. ade.. sp kate xde.. oleh itu, kena kena la seimbangkn makan minum kte ye kengkawan..

hahahaha.. hari ni utk kata-kata aluan uols kena la dgr taklimat berkenaan dgn kesihatan keh!hak3.. ehhh.. hr ni fara xmo citer psl kesihatan la sbnrnya.. tp fara nk citer psl hubungan makan + diet.. he3.. uols mst dh tahu kan hari ini adalah hari terakhir berakhirnya syawal... jd semalam disebabkan fara ditempatkan temporary jaga Pejabat Tan Sri Koh Tsu Koon, oleh itu fara join they all wat open houz di Pejabat Menteri.. huk3.. mmg best!!! mkn saje.. mn xgemok.. fara rs dis week saje fara mkn jerk kejenya.. ade jerk open houz.. ade jerk mjls jamuan raya.. disbbkn itulah fara merasakan sekiranya tiada halangan melintang mulai minggu dpn fara haruslah menunaikan tggjwb fara utk menguruskn bdn.. hik3.. + diet okeh.. klu x, nnt org kate fara ngn hubby mcm langit dgn bumi.. cukup2lah skg ni pun org kate fara ngn hubby mcm langit dengan bulan.. xjauh sgt.. huk3.. ehhh.. ye kerk langit dgn bulan xjauh sgt? huk3.. wat eva la..

budak gemz mn nih?
yezza.. budak gemz rupanye..huuk3
 wif Tan Sri
 Bergambar beramai-ramai with staff

nk tgk pica lain ka? ade.. tp byk sgt.. klu nk tgk lain2 tgk kat FB ome anat aminuddin k.. kat situ ade la beberapa keping yg dh di upload.. malas nk upload pica byk2.. lgpun picanye2 lbh kurang same jerk kn.. hik3.. ehhh.. lupa nk khabarkan berita terkini.. fyuols info, fara dh dpt penempatan baru.. moga-moga prestasi kerja fara ditempat baru lebih cemerlang, gemilang dan terbilang la.. hope so sgt2 jugak kat tempat baru ni pegawai-pegawai kat sn lebih baik dan hangat dari yg sblm2 nih.. contohila Pejabat Tan Sri ni.. wlupun Pejabat VIP tp dorang kat sn baik2 belaka.. x berlagak.. xsombong.. yg ni x, baru berpangkat kecik, berlagak melebihi mcm PM.. aduiii.. xfhm btol fara..so, to kengkawan.. yg mn dh berpangkat tinggi tu, ingat2lah.. kte manusia ni kejap jerk hidupnye.. hidup ni hanya pinjaman semata-mata.. kte xtaw bl kte akn mati.. so,selagi hidup ni bergembiralah.. jgn bongkak.. jgn takbur.. huk3.. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! terima kasih kepada kengkawan yg sentiasa dekat dgn fara waktu fara susah mahupun senang.. terima kasih jgk kepada semua staff Pejabat Tan Sri atas kerjasama yg diberikan.. wlupun seminggu jerk fara berada disini, tetapi fara rs mcm dh setahun keje kat sini.. huk3.. salam persahabatan...salam ukhwah;)

3 comments:

Anonymous said...

woott..woot..kak, ko dok pejabt tan sri tu gantikan PA nk kawen ek??hehe..aku agak je la..sbb member aku dr SPA, die sbenanye PKP tp pinjaman jd PA kpd SU Sulit Tan Sri tu..n die cuti kawen kt pineng..die kawen ngn bdk opis aku ni ha..heeee...sj je tanye2...
ko dpt penempatan kat mane??arini pun kat tmpt aku ade PA baru masuk..igtkan ko..hehehehehe

oMe aNaT said...

ko ni bg slm idak.. tiba2 wooot..woot.. tau lah dh kena penangan tangkap cintan kn.. amacam best? stlh "tangkap cinta".. kih3.. ehhh.. ko dh mskkn ke blom duit member aku tuh... sbbnye dia dh pack2 benda alah utk ko.. jgn xjd amik plak bet.. kesian dia.. he3..

hahh! cter psl budak yg aku gantikan tu namanye syahirah xslp aku.. org pggl dia sya kn.. free hair.. ala2 cina skt kn.. ha'ah.. dia blk pineng.. nk kawen.. smpai 18hb ni.. so, d sbbkn aku dh dpt tmpt penempatan org laen plak akn gantikan aku.. he3..e2la.. aku dgr2 gak katenye future hubby dia tu keje kat SPA gak.. pemandu kn? aku tgk pica dorang dlm komputer dia.. pun sejibik mcm chinese look jugak kn.. mmg sepadan.. bagai pinang dibelahbelah..hik3;p

Anonymous said...

a'ah...hubby die driver kt spa ni..mak mertua die pulak PA Dato' TP kat SPA nie..hehehe..anak branak kt SPA..hehehe...nsb syasya da kuar..kalau tak, anak beranak menantu kt SPA..hehehe...

aku xsmpat g farah nk bank in kan..internet mmg sgt slow la kt tmpat aku skang..sbbnye bos sume g persidangan..pastu sume org bhgn TM mkn gaji bute..nti aku dah leh bayar aku gtau ko..xpun..aku bg cash je leh tak???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...