19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 October 2010

~zaman gilakan citer jepun kini kembali..huawawaaa.. korea ape cite pulak? huk3~


halliuuu.. salam hari sabtu.. hr ni fara dok umah saje.. sbbnye fara xtaw or xde plan pun nk g mn2.. jd, hari ini fara merasakan adalah lebih molek sekiranya fara duduk dirumah.. huk3.. hr ni fara nk story telling.. disbbkn hubby fara yg amat2 bz la bulan ini dgn kerjanye, jd fara buat keputusan utk stp mggu fara akn beli sebuah dvd / vcd citer jepun or korea utk fara mengisi masa lapang di hari minggu.. hohoho.. errmmm.. zaman gilakan citer jepun kini kembali!!! dulu boleh dikatakn setiap bulan fara akn beli citer korea.. xkesah la sp pelakonnye.. yg penting citer tu mesti best.. gara-gara sokongan dan dorongan dari cik fifi la ni.. cik fifi ni kawan belajar fara time kat poly dulu.. opsss.. klu fara sebut fifi ramai yg xknl dia.. sbb fara sorang jerk yg pggl dia fifi.. klu kat poly dulu org pggl dia pijat.. nama sbnrnya? NOR HAFIZAH MOHD SABRI.. orgnye amat menggilakan citer korea.. dialah org pertama yg ngajar fara tgk citer korea.. huk3.. tp dulu time blaja fara xlyn sgt.. klu kwn2 bw, baru la fara tgk.. sbbnye time blaja dulu xmampu nk beli.. sbbnye boleh dikatakan setiap citer korea tu agk mahal jugak harganye.. beratus2.. mn ade duit kn time tu..

tp!!! disbbkn skg ni fara sudah berkerja.. dan dari xtaw duit tu pergi kemana baik fara layan citer korea/ jepun ni kn.. suatu masa lalu fara amat2lah suka ngn pelakon korea LEE JUN KI.. knl kerk? huk3.. nk fara kenalkan.. boleh... inilah orgnye.. handsome x?handsome x? hik3..
 LEE JUN KI

fara start gila tgk citer2 Lee Jun Ki ni dari citer Ijimae.. pdhal sblm fara tgk Ijimae tu fara pnh dh tgk lakonan dia dlm citer MY GIRL.. tp time tu fara xbrape minat sgt.. atlast lps citer Ijimae tu fara jd teramat2 la suka tgk citer yg dia lakonkan.. mmg giler klu dh sekali tgk.. sejak tu ape saje yg dilakonkan oleh Lee Jun Ki ni, fara mst beli.. yg terbaru fara beli citer Lee Jun Ki ialah citer HEROES..  mmg terbaek!!! huk3.. 

tiba2 hobi fara untuk kumpul citer dr lakonan Lee Jun Ki ni terbenti sekejap.. sbbnye stakat ni fara xnmpk lg citer2 terbaru yg Lee Jun Ki lakonkan.. jd fara tukar hobi dari filem korea kepada citer Jepun plak.. hak3.. 1sti filem Jepun yg fara beli ialah filem lakonan Kamenashi Kazuya.. ya Allah.. mmg terbaekkk.. handsomenye la hai dia dlm citer tu.. dh la 1st waktu tu fara tgk dia berlakon dlm filem GOKUSEN 2.. waktu tu wataknye serius giler.. e2pun fara tgk citer Jepun tu sbbnye kawan fara si Eley yg beli.. fara tukang tgk.. hik3.. kerana suka sgt ngn Kazuya ni fara pun beli la citer dia yg agk terbaru gak la.. THE PERFECT GIRL EVOLUTION.. mmg kelakar giler citer nih.. lps tu fara try cr citer2 lakonan kamenashi nih.. tp xjmp.. yg fara jmp pun citer MAKE OVER.. e2 la last citer Kamenashi yg fara beli.. boleh thn tp x sebest citer The Perfect Girl Evolution ni la..
pelakon utamanye yg plg dpn skali.. KAMENASHI KAZUYA.. ;)
Dan yang terkini dan baru jerk selesai tgk? hahahah..  Citer Romance in Summer Rainbow.. lakonan Jun Matsumoto.. huk3.. xsangka semakin dia tua semakin dia handsome.. ms dia berlakon citer Hana Dori tu xhandsome sgt pun.. beselah kan.. artis.. bl duit makin byk lg byk la duit yg mereka harus keluarkan utk nmpk lebih handsome or cantik.. btol x? huk3..
Romance In Summer Rainbow
Ermmm.. lps ni xtaw plak nk beli citer ape.. tp rsnye mcm nk beli citer lakonan Jun Matsumoto nih.. tajuknye MY PET.. mcm best.. tp xtaw la jalan citernye.. tp fara suka klu citer Jepun berkonsepkan komedi.. mmg gila babeng la fara ketawa.. mcm citer THE PERFECT GIRL EVOLUTION tu la.. ya Allah.. mmg kelakar habis.. plak xpnh tgk si KAMENASHI KAZUYA tu berlakon dlm watak yg kelakar giler.. huk3.. apepun, fara akn jdkan ini salah satu hobi fara.. hak3.. nsb la en tarmizi.. bini awk ni dh giler tgk citer korea dan jepun.. huk3. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!! errmmm.. ptg ni rs mcm nk g cr VCD baru.. sayonara.. =)

 kedua-dua pelakon yg fara start suka setelah tgk citer GOKUSEN 1 & 2;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...