19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 November 2010

~ESTET.. THE BEST MOVIE TONITE!~

salam.. halliuu.. ome anat in the houze.. yezza!!! fara br blk dr Alamanda ni.. td berjimba sakan dgn cik Ain.. sp cik Ain tu? cik Ain tu ialah gf kpd adik bongsuku Mohd Annas.. huk3.. weols g trus lps blk keje td.. kebetulan mggu ni hubby fara standby.. jd xde sp nk temankn fara.. lgpun fara pnh ajak hubby tgk cite ni..tp mcm2 alasan yg dia bg.. atlast dia mengaku dia xmo tgk cite nih.. dia kate xbest.. ek eleyy hubby ku ini.. klu cite org sume dia kate xbest.. tp fara xkesah.. sbbnye klu g tgk ngn dia comfirm tido.. klu cite kelakar tido jugekkk.. xtaw la fara nk kate ape kn.. 

Estet.. ermm.. xtaw fara nk gambarkn cite ni mcm mn.. sblm msk pggung tu mmg x terpk pun jln cite tu camne.. ntah best o x.. fara xtaw.. tp mmg fara nk sgt tgk cite nih.. nsb la ade jugak org yg nk temankn fara.. fara beli awl2 by online.. huk3.. nk tgk pny psl kn.. pdhal ms book tu xtaw pun nk pegi ngn sp lg.. main book jerk utk 2 org.. ms tu redha aje la.. klu g tgk sorg, sorg jugak la.. tp nsb cik ain temankn.. he3..

fara xtaw nk cite mcm mn cite nih.. tp yg pasti.. kpd adik2, kakak2, abg2 yg sdg berduka lara.. ini adalah salah satu cara/alternatif lain utk buat korg ketawa..xbyk, sikit pun korg akn terhibur gak la.. but 4 me? hahahahah.. klu fara tgk movie ni kat umah, gamat lah rumah tu dibuatnya.. mmg kelakar gilaaa.. dlm pggung tu fara rs fara yg plg ketawa kuat.. smpai ade org tu siap tny lg kat cik ain, sp yg gelak plg kuat tu.. kah3.. ade fara kesah?hik3..  

so, moral of d story klu rs xtaw nk tgk movie ape skg nih.. cpt2 la g tgk filem ni.. bg fara ini adalah 2nd movie melayu yg fara rs joke dia plg hangittt selain adnan sempit.. seyes!!! mmg terbaekkk wokkkk.. huk3.. so, ape tggu lg? cpt2 la pergi n tghk berhampiran pawagam anda yerk.. "eheemehehem.. abg mamat khalid, sy dh puji filem abg nih.. mn komisen sy?huk3"..
so!!! gud nite n sweet dreams.. fikir2kn lah yerk.. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! klu dvd ni dh keluar nnt fara nk g beli movie ni.. nk wat koleksi.. mn tau bosan + sedih2 xtaw nk wat ape.. blh lyn ini citer.. laaayaaannn..=)
 

1 comment:

NUR AIN ZULAIKHA said...

sampai nk tido saye gelak..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...