19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 November 2010

KURSUS TEAMBUILDING 2010


Halliuuu.. Assalamualaikum WBT.. ome anaaaattt.. story telling hari ni? errmm.. kisah menarik tertarik kau mmg debooomm.. huk3.. menarik kerk? for me yes.. bcoz inilah story telling berkaitan dgn SKT fara.. tau SKT tu ape? SKT tu ialah SASARAN KERJA TAHUNAN.. it's means prestasi kerja bagi setiap kakitangan di pejabat.. fara rs skrg sume organisasi perlu ade sistem ni kn.. n fyuols info, government also had that system.. n alhamdulillah.. bg thn ni utk kerajaan sarankan sekurang2nya pegawai perlu menghadiri kursus 7 hari setahun.. n tahun ni pencapaian itu telah fara capai wlupun org lain dh berpuluh2 kursus.. fara ni br g 2 kursus thn ni.. nk wat camne.. Personal Asisstant kn.. PA must stay jerk kat ofis tu.. angkat telefon katany.. huk3.. klu dulu nk pegi kursus kena bertole dulu br dpt pegi.. tau bertole tu ape? klu xtaw cr dlm kamus dewan bahasa & pustaka.. klu xjupe gak, tny la kat mn2.. he3.. but now xpelu susah2 dh.. dorg sndri akn pggl klu staff tu xcukup kursus.. mmg pegawai atasan amat2 ambil berat tentang perkara ni.. n im glad n thankful to Allah bcoz letakkan diri ini ditempat baru ni.. thanks Allah..

berbalik pada story telling ni td, fara di pggl untuk menghadiri kursus teambuilding di Bukit Merah Lake Town Resort, Perak.. huh!!! perjalanannye amat2 lah jauh.. almaklumlah.. dh lame xnaik bas.. mmg kematu la vontot ni kn.. kami stay kat sn 3 hari 2 mlm.. di terajui oleh SAC Group.. Consultant yg diberi kepercayaan untuk membantu kami semasa berkursus 3 hari tersebut.. yg dipimpin oleh En. Manjaya bin Mansor aka PAK YA.. katenya lbh mesra pggl PAK YA.. dan pembantu nye yg comel.. budak ag..  br 20 thn.. adik Adeeb bin Anuar.. besttt wooo.. release tension utk seketika di sn.. wlupun penat but happy sgt2.. bkn takat di sn kte akan eratkan lagi silaturahim dan mengenali pegawai-pegawai tp pelbagai ilmu kehidupan yg boleh dijadikan panduan dan iktibar utk kte semua.. xcaye? pegi la klu dpt kursus2 sebegini.. xbosan pun.. best..

fara xtaw nk cite ape psl kat sn.. cumanye fara smpt la amik beberapa pica yg menarik ms berlangsungnya kursus itu selama 3 hari.. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! akhirnya habis jugak kursus 7 hari utk tahun ni.. alhamdulillah.. terima kasih to Pak Ya & Adeeb.. n thanks a lot to my new 'journey carrier'.. KETTHA..

nice view rite.. swimming pool hotel suria di Bukit Merah
 akviti menaikkan tiang bendera menggunakan tali rafia shj okeh!

 after searching a key.. baru dpt buka kotak.. trasure hunt.. finding a hide thing..
 finally.. dpt barangnye.. bendera Malaysia!
 our memories..
act ade lg 4 group.. tp group ni jerk yg sempat amik pica..sbbnye time nk amik pica the other group dorg dok sibuk pggl nk bahagi2kn hamper..huk3..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...