19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 December 2010

~ berjimba wif angelz - part 2 ~

chapter 2 will be continue.. ok.. berbalik pd story telling yg lps last skali kami buat pd mlm tu ialah tgk wyg filem HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH kn.. so, bgn jerk pg2 tu, trus fara ckp ngn dorg.. " jom kte g bfast mcdonald".. ngeh3.. dsbbkn pg tu teramat2 sejuk, kteorg trus basuh muka n gosok gigi jerk..hik3.. ngn muka sememeh, jenjalan ber3, g mkn mcdonald.. blh? bolehhh ok.. sbbnye mmg dari 2 mggu lps fara g cr bfast mcdonald pg tp xjmp.. stp kali pegi org mcd tu kate dorg xjual bfast mcd coz dorg xbuka 24 jam.. dr KL smpai ke ipoh br jumpe.. ooo.. mcm tu ka.. dulu xde pulak mcm tu.. g mn2 mcd ade jerk bfast pg tu.. ape2 ntah kan dorg ni.. n yg plg xthn rupa2nye harga mcd tu pun dh berubah.. ooo.. mentang2 ramai dh dok gila mkn mcd bfast tu, trus dorg dh naikkan harga.. 2x ganda pulak tu dr yg dulu.. n harga bfast pg tu same pulak tu ngn harga utk launch hour..mcm yg kte order set2 utk slps pukul 11 tu.. x sesuwaaiii okeh.. nsb fara mmg tingin nk mkn.. klu x i boikot u mcdonald!!! huk3..
 muka teruja dpt mkn mcd..he3.

d sbbkn pkul 12 kami nk kena bersiap-siap, lps mkn trus caboooottt.. blk ke homestay blk.. blk jerk homestay ingt nk mandi.. skali blh pulak tuala tertinggal kat umah kakak ipar.. adeehhh.. satu hal pulak nk g cr tuala mandi.. nsb la ade supermarket yg dkt2 kat situ.. so, kteorg ber4 n kali ni wif my hubby (bgn2 bsh muka jugak..xmandiii. he3) trus g beli..kebtulan pulak adik si achu nk suh angah cr kasut tutup utk wedding nih trus la kami cpt2 angkat vontot nk cabut ke sn.. dlm half n hour nsb la jumpe sume tu kn.. trus blk2 homestay blk, mandi2 n bersiap2.. adehhh.. dh rs mcm pecut 100m dh nih.. pukul 12.30 achu call bgtau dia dh odw.. adeh.. mmg letih.. siap2 cpt truss turun n siap!!!! he3.. 

masa turun dr homestay tu nampak dr jauh ade sebuah keta vios decorate keta mcm keta pengantin cina.. dlm hati ni "ehhh.. ade org kawen jugak la".. skali tgk keta vios tu u-turn n btol2 benti dpn homestay kami.. n bl tingkap tu dibuka rupany2 adik aku si achu rupanya..ngeh3.. ape daa.. dh mcm cina kawen.. tp yg xthn bl separuh dr muka di ditutup ala-ala arabian gtu..but it's look very nice..






ms kami smpai tu mmg panas terik.. adaehhh..hbs tanggal make up.. huk3.. lps selesai bersanding, tepuk tawar, amik2 gambar, mkn2 .. time to go back.. balik KL sudahhh.. sbb konon2nye pk esk nk keje kn..hi3.. tp sblm blk tu blh pulak tiba2 air mata ni mencurah2 terjun bagaikan susu yg mengalir si ladang gandum.. (ape yg aku merepek ni..huk3).. ntah knp ms tgk jerk achu sanding tu jz rs shacking & verbes.. mcm aku pulak yg kawen pulakkan.. tiba2 nk blk tu ntah knp.. touching terlebey sudahhh.. mmg trus hbs tanggal sgala make up.. selama 4 thn fara kawen, baru fara tau perasaan dorg bl dorg tgk fara kawen dulu.. ooo.. mcm ni perasaan nye..huk3..


selesai majlis, trus blk homestay, siap2 tukar uniform.. sbbnye si angah N alang ni plan nk maen bowling pulak.. so harus tukar uniform..he3.. pkl 3.30 ptg trus gerak dr ipoh..berdesuppp blk KL.. n sblm smpai umah, singgah dulu kat mines.. d sbbkn si alang n angah ni mengidam nk main bowling, so layankn aje lah.. n hubby pun ckp "jgn nangis sudah klu kalah".. ecehhh.. statement xblh blah.. hubby sp tu la kn..hik3.. smpai2 jerk mines trus g mkn dulu.. pas mkn trus g bowling.. main 2 games sorg.. n tiba ms utk pulang dan angah n alang terpaksa pulangkn alongnye blk kepada En. Tarmizi yerk.. huawaaaaaaaa.. time to be single the end..huk3..






begitulah story telling kali nih.. panjang kn.. almaklumlah.. klu xpnjg bkn ome anat pny blog namenye..he3.. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! along akn merindui saat2 manis bersama korang angelz.. to achu n abg chu.. semoga kekal abadi hingga ke syurga.. to alg & angah, semoga bertemu cinta yang abadi spt achu.. n to my hubby.. ill alwayz be ur side.. luv u bebeh.. daaaaaaaa;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...