19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 December 2010

~jimba jimbi wif angelz (i-city) ~

ngantuknye lak aihh mata nih.. adehhh..dehhh.. dehhh.. sbr ye fara.. now is 3.30 ptg.. xlame jerk lg.. blk krg qadaq blk tidur tu ea.. huk3.. ni gara-gara jimba jimbi smlm ni la kan.. huk3.. entry yg sblm ni fara bgtau kan knp perlawanan bola sepak antra msia vs indon smlm menggugat masa kami.. krn ms kami sdg siap2 nk pegi next station tu tiba2 separuh ms kedua msia berusaha utk jaringkn gol.. so lbh kurang half an hour tu, kami xberganjak2 dr rumah angah.. huk3.. mmg membuang masa kat situ.. tp berbaloi sbb kami dpt bersorak sm2 bl msia jaringkn gol.. kah3.. nsb xpegi stadium.. klu pegi stadium xtaw la mcm mn pulak reaksi kami.. hak3..apepun tahniah buat pasukan Malaysia.. 3 - 0 beb.. wa caya la lu org beb!!! (cehh.. waktu menang suka sgt..pujian melambung2 bagaikan boleh dilambung2.. cer klu kalah?adehhh..sodehhh!!!)

nexttt... he3.. tutup cite bola kejap.. fara nk smbg blk story smlm.. errmm.. lps jerk blk dr sunway tu, kami tumpang mandi, solat kat umah angah.. nsb la umah angah dekat2 jerk kat area tu kn.. so, senang.. blh mandi2, tukar2 baju n solat.. legaaa skt.. almaklumlah.. sehari suntuk berjalan dgn baju tu jerk.. agk2 dlm pukul .9.30 baru kami kuar g mkn.. n kali ni fara pulak xdpt hbskn makanan.. sbb ape.. budak 2 org tu order mkn mcm 5 org mkn.. nasi putih 3, tomyam campur, ikan siakap 3 rasa, telur dada, ayam paprik n kailan ikan masin.. agk2 korg mcm mn dorg blh hbskn mknan? huk3.. oooo.. ye x ye kn.. alg mn hbs mkn waktu tghari weols lunch kat tepayanki.. he3.. patut la dia kebuluq.. yg angah pulak nak x nk dia mmg kena hbskn makanan.. almaklumlah.. budak uia.. ade kena mengena kerk ngn budak uia? errmmm... xde..xde.. act angah kate lps ni azam thn baru dia, dia dh xblh mkn mlm.. dia nk diet.. so, mlm tu dia nk mkn puas2.. oooo.. mcm tu.. xpe angah.. along fhm.. awk pun bakal jugak kn akhiri zaman bujang awk..he3..

so, lps jerk kami mkn, ms dh menunjukkan hampir pukul 11.. ya Allah.. masa ni btol2 sedang mengejar kami.. ni blom kami nk main bowling, nk karoke dsb.. baru 2 aktiviti.. tp klu kami jmp mmg xcukup ms.. xtaw la knp.. hik3.. n next station kami ialah ape????.. hehehehe.. pandaiiinyeee.. so, klu sesape yg pnh pegi, mmg btol la kate org2 tu.. mmg cantik sgt2!!!! terpegun fara seketika.. nsb la camera hp cikai.. klu camera yg beribu2 ringgit tu, mmg cantik sgt2.. huh! blh pulak fara terlupa bawa camera digital fara.. adehhhh.. sodehhh!!!!! konon2 dari sunway dh niat xmo guna camera digital sbb nk g icity pny psl.. yelah.. camera tu jerk yg bl mlm terang, jelas n cantik bl amik gambar.. siang tu pakai camera hp aje.. skali blh pulak tgh dok cr2 xjupe.. call hubby dia kate camera tu kat umah.. sudahhh.. mmg ome sengalll.. kwang kwang kwang.. atlast begini jerk la jdnye pic kami..hakahahahah...







cer tgk kat blakang tu ade ape?cer teka..ngeh3..


dh penat berjalan n mata pun dh mengantuk, rupa2nya tgk jam n xsdr jam dh menunjukkan pukul 12.30.. adehhhh.. mcm mn blh xsdr dri ni kn.. trus pecut anta angah blk umah n kami berpisah kat umah angah.. peluk cium muaxxh muaxhh.. buka gps blk n berdesupppp blk putrajaya.. pegi lalu lebuhraya elite + guthrie.. blk lalu lebuhraya plus.. gara2 guna GPS.. kah3.. ntah mn2 dia bg panduan.. tiba2 kuar kat mid valley.. kah3.. nsb dari mid valley tu dh tau jln.. hentam kan aje.. asalkn smpai umah dgn selamat.. alhamdulillah.. tepat pukul 1.45 smpai la fara di rumah.. mata ni dh kuyu2 ayam.. hr ni nk keje.. pukul 6.40 bgn gosok baju hubby.. letih tp gembira.. thank you to angelz krn memakbulkn doa along utk penuhi impian yg dh lame disimpan.. n thanks to my hubby krn memberi kepercayaan kpd isterinya ini utk menjalankan misi + visi angelz.. ehhh.. ape misi + visi angelz?ngeh3... salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! next aktiviti is  berkelah bersama angelz famly.. wat pod luck.. n kte mkn bersama-sama!!! insyAAllah.. 29hb jan 2011 ye angelz.. daaaaaaa... jumpe di sana.. di sanaaaa....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...