19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 December 2010

~updated movie @ tron~


seperti yang dijanjikan hari ni fara nk updated movie tron yg baru fara tgk wif hubby last nite.. n maybe uols sdia mklum hr rabu ialah hr yg plg fara suka.. bcoz of y? sbbnye hari rabu ialah hari jimat.. he3.. sbb hari rabu klu nk tgk wyg hny byr rm6.. so, xkesah la cite tu best kerk x, fara rs hr rabu jerk yg sesuwaiii utk tgk wyg lebih2 lg klu kte dr awl dh blh agak citer tu best kerk x kn.. esp filem melayu lah.. huk3.. bukan nk under estimated filem melayu nih, tp mmg 80% citer2 melayu ni mengarut.. so, xberbaloi bl ditonton.. dr kte sakit ati xtntu psl, baik xpyh tgk trus lah org kate kn..

n cite ni tron ni pun fara blh katakan cite bosan.. sesuwai utk kanak2 kowt.. bg fara jln citernye suam2 kuku jerk.. nk kate hebat sgt xpun.. klu suh fara bg 5 popcorn fara bg 3 popcorn aje.. sbbnye cite bergenre begini mmg kte dh tau penamatnye.. sudahnye fara menguap dari awal smapi nk ke hbs citer nih.. hehehehe.. (menggantikan hubby.. br tau perasaan hubby bl dia bosan tgk filem yg dia xsuka..ngeh3)..

klu ade yg nk bw anak2 pegi tgk fara suggest la uols blh bw anak2 uuols tgk cite nih.. nk kate berat sgt pun x citer ni..blh la takat2 nk lyn bodo2 gtu kn.. errrmm.. ahad ni nk kuar ngn angelz.. tp xtaw nk tgk cite ape.. klu tgk cite mengarut2 nnt rs rugiii pulakkan.. ( aikk.. kedeknye la hai ome ni kan.. adehhh.. mengalahkn org dh beranak 10.. huk3)..

eceli, bkn nye kedek.. cuma kte kena jimat.. sbb skg ni sgala mak nenek mahal.. eeeee.. rs mcm nk dok kampung jerk.. taraf hidup x tinggi mcm kat bandar nih.. huk3.. (eleyy.. mcm la pnh tggl kat kmpg kn.. br kawen ngn org kampung dh byk bunyikn ome nih..huk3)..

errmm.. dh melalut pulak dh.. ok2.. fara xmo komen dh lah.. nnt org maghah..huk3.. apepun, salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! satu2nye cite melayu yg amat menggeli hati tinge,mulut, mata n sume anggota badan lah org kate.. hehehe.. sy suka tgk cite HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH.. ade jgk yg repeat movie ni nnt.. ngeh3..


1 comment:

mr.syazwan said...

oh iye...

mujur x tkt..

=_=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...