19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 December 2010

~weekend wif my dear hubby n his families~

assalamualaikum.. sebelum tido fara rs fara nk coretkn sesuatu utk kalian..eceehhh.. dh rs berada di alam fantasi pulak..almaklumlah..byk sgt tgk cite putera katak kat tygn tv9 skg nih..he3.. mcm bese story telling yg baru utk tatapan uols sume..yg mn mengikuti blog ni..dipersembahkan khas utk uols ea..huk3..

i think, dis weekend ialah minggu yg appy sgt2.. selalunya weekend fara mst xbrape nk best..kdg2 smpai naik jemu xtaw nk wat pe.. but dis time, mmg syiookk hbs.. tp dis chapter fara mulakan dgn perjumpaan keluarga hubby fara di rumah kakak ipar fara kat kampar.. adehh.. nsb kami ade GPS.. klu x mau sesat jugak dibuetnye...huk3..alhamdullillah..xsia2 pun beli..mmg kami guna btol2 GPS ni.. kami bertolak dari putrajaya ni seawal jam 8.30 pg.. huhuhu.. dh ler mlm tu tido lmbt.. dok menjoyah yg my dear sista si alg smpai pukul 4.30 pg... aikk?mcm mn alg ade dlm ini story telling?he3..e2 next chapter fara story telling kat uols ea.. but dis chapter fara hny nk story telling bout my big family hubby's side..

kami smpai sn around 11.30.. n trip ke sn, alg my dear sista trut ikut.. sbbnye?sbbnye esknye adik kami yg si achu tu sambut menantu kat Batu Gajah.. so, dh alg2 smpai ke sn, lgpun antara Kampar ngn Batu Gajah pun sebelah2 jerk, so, kteorg decided gerak sm2.. e2lah sbbnye si alg ade.. ingt nk story telling next chapter jerk..tp ade kena mengena ngn ini citer, so, cuciter..ngeh3..

hah!lupe plak nk bgtau..kami g sn sbb my SIL ni wat kenduri sempena masuk rumah baru.. so, adik badik my hubby termasuk my MIL n FIL pun ade..so, dh lame xberkumpul cenggitu, kebtulan sume ade kecuali adik yg 2nd last n last tu jerk yg xde coz msh lg study, so, jupe la kami di sn.. slps jerk majlis kesyukuran tu selesai, ptgny kami decide ramai2 turun g umah mak mertua my SIL ni g mandi sungai.. area situ mmg viewnye teramat2 cantik.. tenang.. siap ade pondok lg utk kami rest kat sn.. mmg viewnye cantik sgt.. kat area tu jugak ade sebuah 2 rumah org2 asli.. ade tasek.. tp kn xsmpai lg ke tmpt yg dituju dlm perjalanan tu blh pulak tiba2 hujan..pdhal sblm kuar dr umah tu pny la matahari memancarkan cahaya.. aishh..kesian dak2 tu.. tp ade dorg heran..he3..blasah jugak ni mandi.. tp kejap jerk la..sbbnye my SIL n my BIL takut ade pulak nnt yg lemas kn.. so, dpt celup2 sekejap dlm sungai trus naik ke pondok.. nsb la ade pondok yg berdekatan.. klu x mmg basah lencun la kan..








Jam pun dh menunjukkan pukul 11.. esk dh nk keje.. klu cuti blh gak sambung next chapter.. tp e2lah.. next chapter will be continue..tgguuuuu.. salam ceria..salam cahaya..KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! aikk.. budak mn pulak nih? kampung kerk budak bandar? ngeeee.. next chapter ya.. nite..;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...