19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 August 2010

~sahut cabaran suamiku~


haliiiuuu.. ome anat in the new ofis.. yeahhh.. alhamdulillah.. setelah hari ketiga berhijrah ke tempat baru hati semakin tenang.. syukran ya Allah.. syukran..syukran..

act, hari ni fara sedang berfikir2 nih.. ade satu cabaran dari suamiku.. sp lg klu bukan En. Tarmizi Abdullah.. bukan ape.. baru-baru ni hubby fara terima hadiah sempena perlawanan  persahabatan antara kawan2nye ngn syarikat mn fara xpsti.. main bowling okeh.. nk dijadikan citer hubby fara menang perlawanan tu dan hadiahnye amatlah memeranjatkan.. hik3.. sebuah mikro oven.. haahhh.. ms fara dok belek2 oven tu dia dr jauh dok senyum2.. dlm hati fara, fara tau dh ape yg dia nk ckp... he3.. fara tnya dia np xdpt hadiah laen, n then dia ckp dh e2 jerk hadiah yg they all bg kena la terima seikhlasnye.. dr xdpt ape2 lnsg kn.. so, berbalik pd citer ni td, senyuman hubby fara tu ade makna.. fara tau mst dia nk perli kn..

tp..hr ni dgn semangat cabaran, fara beriya mencari resepi utk wat kuih yg paling senang dan sedap.. rupa2nya ade pelbagai siri.. ade yg letak gula perang la.. ade yg letak gula halus la.. jd fara xtaw nk guna yg resepi mn.. tp fara xkira.. by hook or by crook fara kena juga buat kuih nih.. jd fara dh berkira-kira ape kate fara wat ini kuih.. blh?
 kuih cornflakes madu..yeahhh..=p

hahhhhhh... amacam?best x?hik3.. xpe.. xpe.. fara akn buktikan yg fara mampu jugek buat kuih taw.. relax ar.. thn pertama mencuba.. jd x jadik blakang kira kan.. kan.. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! agk2 fara mampu kerk sahut cabaran hubby nih? huawaaa.. tungguuuu...

ps : klu2 uolls tau resepi sebenar kuih ni, bgtau la ea..  share2 la ea.. thanks =)

26 August 2010

~hadapkan aje la..huk3~

huk3.. akhirnya termakbul sudah hajat fara nk tukar ofis.. alhamdulillah.. fara dpt tukar dan sekarang ditempatkan sementara di Pejabat PM menggantikan Personal Asisstant (PA) yang bersalin.. n after one week, bl PA yang dh lama cuti bersalin ni blk, fara xtaw plak akn ditempatkan dimana.. errrm.. dh rs mcm bola dh.. ditendang sana sini.. tp e2lah jalan terbaik sbbnye fara rs fara dh xblh blah dh duk kat ofis lama ni..

errmmm.. pg ni ms lapor diri nk amik pas satu hal.. byr pulak parking.. nk mencari pejabat pegawai yang menguruskan tu plak sehal.. dlm setengah jam fara dok mencari pegawai tu.. dari bawah ke atas, kiri ke kanan, hujung ke hujung.. YA Allah.. sesat barat msk pejabat ni.. tp akhirnya.. yeaahhh.. berjaya jgk jmp jln yg nk dituju tu.. huk3..

kena jaga org besar2.. professor Datuk dot.. dot.. dot (nama dirahsiakan).. stakat ni blom jmp lagi empunya badan.. hopefully orgnye baik mcm haji hamid.. kawan2.. wish me luck ye.. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! xtaw plak pe nasib aku lps nih.. lps ni jg bos yg mn?errmm..tungguuuu...

23 August 2010

~cacat sementara..ye kerk?huk3..hopefully 4 a while~

oopps..xmo marah.. xmo marah..i know.. i know.. smlm fara kate nk citer dua perkara kn..tp disebabkan rs malas yang menyelubungi diri ni terpksala fara mgkr janji.. opss.. bln2 pose ni xbaik mungkir2 janji.. jgn ikut mcm cara fara k.. okeh.. okeh.. hari ni fara nk story telling kat u all.. tu nampak kat ats tu.. cacat sementara or cacat selama2nye?huk3.. sodih2..=(

ishhh.. relax.. saje nk wat gempaq nih.. act story telling fara ni bermula pada last week fara bersiap sedia untuk masak.. after hubby fara msk tomyam turn fara plak masak.. so, disbbkan ms tu dh agk lewat nk berbuka so, fara kelam kelibut la kan.. fara plan nk wat ikan siakap masak 3 rs.. jd lps jerk goreng ikan siakap tu, fara trus la nk kuarkan lebih2an minyak panas yg ade dlm kuali tu.. skali kn tiba2 utk sendok yg terakhir tu fara xtaw mcm mn fara blh terjirus atas tgn fara.. fara ingt kn fara dh mskkn dlm botol minyak yg dh digunakan tu.. rupanya fara silap.. jd kesannye?huk3.. menggelupur jgk la.. yg hubby plak dia ingt fara kena sikit jerk, dia dr dpn blh perli2 plak.. bkn nk tlg.. alwayz like dat!!!! naik angin gak la fara.. kte dh bersusah pyh dia perli2 plak.. huk3.. lps bubuh ubat yg dibeli waktu ke beijing dulu, ingtkn dh ok la kan.. skali lain plak yg jd..huk3..malas nk ckp lebey2..u all tgk la sendiri pica2 nih..sedih akkkaakkk nyahhh..huk3=(
 hari pertama kena minyak masa.. bajet skt aje la kan..
haah..sekali tgk.. amikk.. hari kedua..
 xblh jd nih.. g klinik.. after operation kecil
 dan yg terkini?sampai bl kah harus begini?huk3
haah.. sedih kan.. huk3.. nsb la dh berlaki.. klu bujang?sp nk kawen ngn akaakkk? huk3.. potong duit hantaran la jwbnye kn.. MA yag kuarkan air dari gelembong tu siap tnya lg.. "Bp minit awk kenakan air nih?".. so, dgn rs confidentnye fara jwb la seminit.. yelaa .. ade org pnh ckp ape klu kena terbakar kerk, panas kerk.. jgn sesekali kenakan kat air.. rupa2nya fara silap.. MA tu ckp ape " Sp ajar awk seminit..15 minit sekurangnye awk kena alirkan kat air tu".. ya Allah.. xpsl2 kena sesi taklimat plak kan.. siap dia ckp np dh teruk br dtg klinik.. lorr.. mn ler nk tau kn.. ingtkn skt aje.. huk3..

e2lah yg berlaku pd ptg di bln ramadhan... atlast hubby fara yg tlg mskkan ikan tu.. dgn bantuan arahan dari madam fara.. huk3.. bkn ikan siakap 3 rs.. jd ikan siakap 4,5 rs.. huawaaa.. nk kate x pandai pegang sudip, dh 4thn kawen..  tp mmg la x nafikan fara jarang2 ke dapur.. tp xde la smpai xpnh msk langsung.. klu kena puasa pertama tu blh diterima lg la logik akalnye.. mslhnye time kena dh puasa ke 9 taw.. huk3.. fara jz anggap mgkn dh nak kena kan.. ade hikmahnye jgk.. hik3.. msk mggu ni seminggu dh fara x msk.. beli aje.. yelaa.. nk msk camne.. tgn ni bkn blh kena air sgt.. nk pegang kuali tu pun x larat.. guna tgn sebelah.. xbiasa.. ehhh.. ni bkn alasan ye.. bkn cobaan.. seyes.. mmg xblh guna tgn kiri ni sgt.. angkat benda2 ringan ni blh la.. huk3..
 sblm kejadian berlaku..huk3..ikan..oh ikan..fobia aku ikan..
ikan yg sdg digoreng..bygkn minyak dlm kuali tu betapa panas..
 ikan yg dh siap! tp di masak oleh hubby jgk..huk3..dh tercedera..menggigil tgn ni waktu kena..
errmmm... Allah nk nguji kot tahap kesabaran fara ni kn.. sabar aje la.. bln2 ramdhan ni kn.. huk3.. salam ceria.. salam cahaya.. salam ramadhan.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! nsb ade sebelah tgn ni lg ni kn.. tgn sebelah kanan plak yg x cedera.. tgn sebelah kanan ni la tgn segala2nya.. semua benda guna tgn ni.. huk3.. alhamdulillah.. klu x, kekok la jwbnye.. because SY BUKAN KIDAL..=)

22 August 2010

~RASA RAMADHAN BERSAMA HOT FM~

hallliuuu.. assalamualaikum.. bjmp lg kte dlm story telling fara yg d latest.. ermmm.. act hr ni fara nk citer dua perkara.. tp utk first story, fara nk telling psl smlm.. u all pun mst ramai yg dh tau fara antara 18 pemenang yg dpt berniaga bersama penyampai2 hot fm dan artis2 tempatan yg turut dijemput hadir memeriahkan majlis rasa ramadhan bersama hot fm nih.. antara artis-artis yang turut memeriahkan acara ini adalah spt nubhan, tomok, ana rafali, black, muhd, nani, ayu, mawi dan hafiz.. 
 fara fauzana
 FBI (Faizal B. Ismail)
AG
Ikhwan Yebba.. Yebba..
acara ini tlh pun diadakan pada semalam 21hb ogos di AEON AU2 Setiawangsa.. errmm.. dan fara turut dijemput utk berbuka bersama-sama hot fm, artis2 dan anak-anak yatim..so, disebabkan dorang suh invite 3 org, fara ajak la hubby fara skali.. n dua org lg tu fara ajak adik fara muadz dan aweknye wawa..
berselera nampak.. 
setiap gerai diberikan seorang artis, seorang penyampai dan 2 orang pemenang.. so, group fara artisnya nubhan dan penyampai radionye Suraya.. fara dan sorang lg pemenang yg namanye nani xslp fara (blh x xingt?huk3..ampun) di letakkan di dalam gerai yg sm.. mula2 fara ingt satu gerai 2 org pemenang mcm ramai kn.. tp rupa2nya fara silap.. kami x menang tgn menjual laksa kat org2 kat AEON tu.. yA Allah.. pnya la ramai.. nsb ade sorang abg ni (mgkn kakitangan hot fm jgk rsny) yg tlg2 bantu.. tp mcm beselah.. nk bgmbr dgn artis kenala beli..ekeekeke..  byk jgk laksanye dan alhamdulillah semua habis dijual.. n ade plak yg xmo beli nk bgambr ngn artis pun ramai gak.. tp mcm nubhan ni mmg agk sengal gak.. blom lg org nk ajak bergambar2 dia pandang org tu jelingan manje, trus org nk beli..bengong..hhakakahahak.. tp dorang jgk agk sempoi..mcm kte2 jgk.. dan yg plg penting.. semuanya x sombong.. lyn peminat ngn baik.. good job!well done! fara rasa ade kot tiga ribu lebh keuntungan yg dpt on dat day.. n xslp fara dorang dermakan sebahagian kepada anak2 yatim.. best kn.. kan..kan..
 gerai kami.. oh juwita
 yg ni la group fara..fara,suraya,nani (btol kerk ea nama dia nani?)ermmm
wif nubhan dan suraya.. oh juwita group.. 
 pengunjung yg datang berpusu-pusu nk jmpa artis.. ramai giler!
hahhh..yg plg bestnya.. rupany2 group fara menang utk kategori sorakkan paling happening..hik3.. ms penyampaian hadiah tu fara xde coz g solat.. huk3.. xsmpt pun nk bergambar dgn dorang.. xpela..xde rezeki.. klu x, blh gak mencapap utk sekejap.. huk3..tp utk pica ramai2 time we all dpt barangan hangat dari hot fm tu, dpt la bergambar.. xcaye??nnt tgk la laman web hot fm.. hik3.. malu plak rsnye..hak3..errmmm..nk story byk2 pun u all mst malas nk baca panjang2 lebar kan.. so fara jz mskkan jerk la pica2 smlm.. 
 with nubhan
with tomok
with nani mentor ( protege nye si Azmeer)
with hafiz dan muhd
 with ana rafali
 with ayu dan black
but !!! yg paling penting.. dis is the best pic.. of coz la fara n hubby..he3.. apepun, bjmpa fara di blog yg akn dtg k.. ade story yg menyayat hati.. nsb baik hot fm call invite fara utk ke acara ni.. terubat sikit luka di hati.. tetapi luka di tgn ini?huk3.. next blog fara story telling kat u all k.. salam ceria.. salam kasih sayang.. salam ramadhan al-mubaraq.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! huk3.. smpt x tgn ni baik utk beraya? huawawaa.. nk nangis..huk3..
with my hubby.. semestinya!!!

talk to the hand..huawaawaa..next blog=( 

18 August 2010

~tahun ke-4 perkahwinan kakaku FARAH HAYANA AMINUDDIN~



Alhamdulillah.. hari ni genap 4 tahun perkahwinan kakakku bersama my BIL En. Ashari Bastian b. Andi Baso.. huk3.. hari ni agk terkezut jgk.. pg2 lg dh dgr berita yang pemain badminton negara kita Roslin Hashim ingin memfailkan penceraian hari ini.. huk3.. utk kali kedua ok selepas sebulan bernikah.. woww!! agk terkejut jugak dgn berita yg dismpaikan oleh penyampai berita jay dari hot fm tu kn.. tp nk wat camne.. e2 adalah ketentuan ilahi.. kita kena ingt xsemestinya perkara buruk yang berlaku dlm hidup kte tu xmemainkan ape2 peranan kan.. mungkin sudah tertulis dlm "buku" setiap manusia dimuka bumi ini akan kejadian2 yg menimpa mereka.. termasuk jgk la Rosli Hashim ni kan.. yang lebih mengetahu hanya  DIA.. waallahualam..

Tp alhamdulillah.. rini Fara sebagai adik kepada Puan Farah Hayana bt. Aminuddin ingin mengucapkan Happy Anniversary yang ke 4 .. Alhamdulillah.. setelah 4 tahun berumahtangga mereka telah dikurniakan dua cahayamata iaitu kedua2nya puteri.. seorang Puteri Hang Farahani Batrisyia dan seorang lagi Puteri Hang Anis Adryana.. he3.. kedua2nya anak saudaraku yang paling comel, cerdik dan agk nakal.. huk3... semoga kalian bahagia dan sentiasa dimurahkan rezeki sehingga ke akhir hayat.. amin..

Fara pulak pe kes?he3.. tunggukan story telling fara seterusnya k.. Salam Ceria.. Salam Cahaya.. Salam Ramadhan.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!


"kadang-kadang..Allah sembunyikan matahari..
Allah turunkan hujan dan kilat...
kita tertanya tanya..ke mana perginya matahari..
rupa-rupanya Allah berikan kita pelangi.."wink wink


16 August 2010

YEAHHH..BUKA PUASA TIME WITH MY LOVE PATZI..

salam..halliuuu.. ome anat in the ofis.. yeahh.. yeahhh.. rupa2nya dh 6 hari umat islam seluruh dunia ni dh berpuasa kn.. alhamdulillah.. fara pun dh start pose dr hari sabtu ritu.. x ku sangka.. hahahaha..piod ku hnya kuar 4 hari sahaja.. yeahhh.. xpyh ganti byk2.. alhamdulillah.. cumanye klu hujung pose nnt klu kena piod lg pun, mgkn xkn lebih dr 10 hari kena ganti kn.. 7 hari tu pun rs mcm byk.. huk3..

hr ni fara nk story telling psl buke pose pertama bersama my love patzi.. sape? of coz la family ku.. semuanya ade.. termasuk awek adik annas.. awek muadz aje yg xde.. maaf la yerk wawa.. bkn x invite.. tp muadz tu beriya kate wawa xpose.. lgpun nk buke pose ngn family wawa.. btol kerk wawa?huk3..

okeh..berbalik pd story telling ni td, kami berbuka di Restoran Cempaka Rimba di PKNS Bangi.. of coz la sblm dtg, kena book awl2 kn.. klu x? haahhhhh.. lu org pk la sendiri.. huk3.. bkn ape.. klu x book comfirm la penuh.. almaklum la.. bln pose.. org mkn sehari sekali jerk.. ehhh.. ade kerk yg dua tiga kali?klu ade pun plg byk pun 2 kali jerk kn.. yelaa.. sahur dan berbuka aje kn.. dh tentu2 dua kali.. klu ade yg lbh dr 2x tu.. mknannye ape kengkawan???he3..

hahhhh.. tgh2 bln ni ade kerk duit?uuishhh.. sp kate xde.. he3.. sebenarnya menu ini telah ditaja sepenuhnye oleh adikku Muhammad Annas dan Ayahandaku Aminuddin.. sempena ape? actually xdela nk meraikan ape2 pun.. sbbnye adik annas baru dpt gaji pertama.. keje sebagai pembanci.. so, dgn rs ikhlasnye dia telah blanje keluarganya mkn.. bgs x adikku ini? mn nk dpt lelaki mcm ni kn.. ape? nk tackle? oh cannot.. cannot.. single but available okeh.. dh tentu2 la adikku yg sweet tu dh ade awek.. klu xde awek, xsweet la namanye.. he3..

malas la nk citer byk2.. ape kate u all aje la layan pica2 kat bwh nih.. haahhh.. jgn terliur plakk.. sabor.. lmbt ag.. blum pkul 1 lg pun.. relax yerk.. relaxx..

 bdk pakai baju hitam tu la adikku annas.. yg sblhnye tu?sp lagi klu bkn cik ain..
 all my love patzi=)

yang budak tecik ni plak..waktu org tgh berbuka.. dia pulak klung klang klung kleng kat sblh ibu dia.. tp ade fara kesah??? hadapkan aje la mknan dpn mata.. dh lapar kn.. (tp dlm ati.. eeee.. anis adryana.. huk3..)

tgk la tu.. ibu dia bg dia sudu ngn mangkuk.. kononnye nk suh dia dok diam.. tp.. bising.. dok campak2 benda alah tu..huk3..
last but not least..of coz ade kami.. =p
salam ceria.. salam cahaya.. salam ramadhan.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! ptg ni My Baby nk masak.. yeahhh.. NASI GORENG IKAN MASIN dan AYAM GORENG KUNYIT.. yahooo..


12 August 2010

bersonok di hari keluarga TNB Putrajaya

salam..halliuuu..ome anat in the ofis..yeahhhh..hari kedua umat islam berpuasa di bulan ramadhan yang mulia ni..huk3..terlepas lg utk hari kedua fara berpuasa..gara-gara bendera merah..blh plak thn ni fara kena piod awl bln ramadhan..klu kate la kena lg hujung bln ramadhan jgk, mknanye fara kena ganti byk la..huawawaa.. xsukanye..bile nk benti piod utk 9 bln ni kn..xbest la..ganti byk2..nk jgk berpuasa..huk3..

sbnrnya sedih + pilu hati ni.. fara dgr2 ade jgk member2 yg br kawen dh pun berbadan dua..rezeki mereka kn..rezeki fara n hubby?ntahlaaa..besar sungguh dugaan yg Dia berikan pada kami..sp kate fara xsedih?sedih taw..lg2 plk waktu dtg piod ni kn..hati ni menjadi lg layu ditasik madu la kn..mula la bergenang jerk air mata nih..nk meleleh tapi di tahan2 kn je la.. sabar.. sabar.. dan akan terus bersabar.. errmm.. anyway, rini fara sbnrnya nk story telling kat u all ni.. ritu u all jgk beriya nk tau kn.. haahhh! laayan kan aje ye..

cerita ini bermula sebulan yang lalu apabila hubby fara bgtau yg TNB Putrajaya sedang menganjurkan family day utk kakitangan mereka..hubby tny nk bw sp.. fara geleng pale kate xtaw.. yela.. dh mmg kami berdua jerk ade.. lain la klu ade anakkan.. so, tiba2 dlm pale otak ni terfikir nk bw anak buahku.. cik hani tu.. bkn ape.. sbbnye tempat yg TNB nk adakan family day tu plak taman tema air kat Pedas, N9 tu.. jd memandangkan tmpt tu menarik tertarik kau mmg debom, so fara tny kat hubby..blh x nk bw hani..dia pun kate ok..lps tny kat ibu ayah hani ni aka my sister la kn, dia pun kate okeh, so, we're decided la nk bw si hani ni kn.. alih2 lg seminggu nk g tu, hubby ckp dia letak lg nama 2 org.. fara kate nk letak nama sp.. dia ckp dia x letak nm sp2 pun.. tp kn rupa2nya dia dh pk jauh ke seberang laut china selatan nih.. nk tau dlm pale dia  nk letak nama sp? dia kate dia nk letak nama my sister n BIL aka brother in law.. n then dlm senyum2 simpul tu dia kate ape.. atleast bw ibu ayah hani nnt ade org tlg jagakan hani.. ekekekeke.. mmg la hubby fara ni kn.. bab2 jg budak ni mmg malas.. so, mmg comfirm la we all bw keluarga hani plak.. he3.. tiba2 lg 2 hari nk g tu, terasa mcm nk bw my family  fara plak kn.. tny2 kat hubby, kaowtim baek pny, dh bincang2 ngn my family, n then yg comfirm dpt g my ibu, my younger brother muadz ngn aweknye wawa.. ayah xdpt ikut.. sbbnye dia pengerusi kat taman kejiranan baiduri aman tu.. so, dorang ade gotong royong la plak kan.. jd ayah x dpt follow.. yg adik annas pulak dh berjanji ngn aweknye ain, utk pindah2 brg ke umah kuarters.. jd, yg g pun kami la 7 dewasa 2 kanak2.. 

bila smpai jerk kat sn dari awl pintu gerbang tu lg si hani ni dh xcited giler.. sbbnye mmg dia pantang nampak air.. mmg xrugi bw dia sbb dari pagi kteorang smpai jerk sn, dia punya xcited smpai nk terjun dlm air tanpa tukar baju renang.. ya Ampun.. nsb la pemikiran hubby fara ni agk tajam jgk kn..nsb gak la bw ibu ayah dia.. huk3.. bygkn la dari pagi smpai nk blk baru la dia naik.. lps tu bl nk habis merengek2 nk balik.. sbbnye? PENAT!!! hak3.. so, dlm waktu dok landing2 yg si muadz ngn wawa ni dh berganjak ke tmpt TNB Putrajaya ni wat sukaneka.. sukaneka ni bukan utk kanak2 jerk taw.. tp utk org dewasa skali.. hak3.. ms ni la keriangan terpancar pd setiap org.. hahahahah.. bl teringat balik, mmg terngiang2 la keadaan dorang.. supporting habis.. mula2 acara yg kteorang main semua kalah.. tp slps bekerjasama dlm acara berkumpulan dpt la jgk pulang hamper tmpt kedua..hik3.. 

tp yg kurang bestnye thn ni hubby fara kurang luck la plak..sbbnye cabutan bertuah thn ni dia hny dpt gelas.. klu gelas tu mmg berlambak2 dh kat umah tu.. huk3.. TAPI syukur harus ade okeh! HARUS..he3.. apepun, korang layankan aje la pica2 yg sempat kami amik nih ye..
pozing lu sblm msk..
besar kn beg goodies ni..tp ape ade dlmnye?let's we check it out..=p
 taraaa... he3.. jajan rupanye..
sexy gurl on dat day..
adik hani, anis=)
same aje adik badik..pantang nmpk air..bdk2 zaman skg..bkn takut pun..
my hubby and me
haaahhh.. best kn..best kn.. odw nak balik ke rumah, kami jumpa sebuah kedai nih.. nmpk meriah ok.. kakak fara jgk pnh ckp kedai ni pnh msk majalah 3 x silap fara.. dia kate kedai ni menawarkan cendol percuma utk sesiapa saje yg nk tambah.."CENDOL TAMBAH PERCUMA" "BARLI TAMBAH PERCUMA".. pendek kata, kte byr sekali aje, tp klu nk tambah, percuma okeh.. so, klu korang harus k tertarik dgn banner yg dorang dok gantung.. jd msk2 tgk2 org dok mkn cendol.. tp yg menarik perhatian fara bknnye cendol blh tambah.. tp ade sorang lelaki ni yg fara blh kategorikan sebagai pakcik jgk la.. fara rs dia ni bekas askar pencen.. so, agknye la kn dia bersara awl jd dia buka perniagaan dgn menjual cendol ni la.. org N9 plak.. bl bercakap longhat N9 nye mmg baekk pny pekat la..  tp fara xterpikir plak nk amik video.. cuma nye fara smpt amik gambar pakcik ni jerk.. bkn fara tertarik sbb kehenseman pakcik nih k.. tp fara tertarik cara dia bercakap psl malaysia nih.. fara rs ape jerk psl malaysia ni dia taw. i mean sejarah malaysia nih.. bl dia tnya we all dari mn kami ckp la kami dari putrajaya.. trus dia olah dari a hingga z psl putrajaya nih.. tanpa henti okeh.. n then bl dh hbs, baru dia stop.. e2pun sekejap jerk..  pastu dia g pulak kat meja lain.. ntah ape2 la yg pakcik ni dok smpai kn pd customer nye smpai kteorang senyum jerk xtaw nk ckp camne.. geli hati pun ade.. tabik spring okehhh.. HARUS.. huk3..
 pakcik baju oren ni la
 mmg tabik springgg la pakcik!!
oklah.. nnt kte berjumpa lg dlm story telling fara yg lain k.. selamat berpuasa kengkawan.. jgn ponteng2 puasa k.. salam ceria.. salam cahaya.. kegembiraan madu lebah.. peace!!! ghaye ni korang pakai baju ghaya tema ape?fara pakai sedondon ngn hubby colour pink okeh! pink.. hak3.. termakbul gak hajat nk tgk hubby pakai baju melayu warna pink..huk3..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...