19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 October 2010

~perginya seorang insan yang amat kami sayangi.. al-fatihah..~

Assalamualaikum wbt.. kepada semua sahabat2 fara.. fara mohon kepada kalian.. sedekahkan al-fatihah untuk arwah Pak Long Farah, Allahyarham Ahmad Dewi bin Omar yang mana telah kembali kerahmatullah pada 21 Oktober 2010 yang lalu akibat komplikasi kencing manis.. doakan beliau semoga dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan para solehin.. amin..

masih terngiang2 sblm tiba ajalnya.. Pak Long fara nmpk sihat.. wlupun hakikatnya memang dia ade penyakit kencing manis.. dah namanye pun ajal kn..wlupun usianya baru mencecah 57 thn, tp  redha adalah jalan terbaik.. walaupun kami semua amat terasa kehilangannya apatah lagi anak2 dan isteri arwah, tp hidup harus diteruskan.. sepupuku.. tabahkan hati korang.. yang penting.. amalan anak-anak yang soleh yang akan bawa ayah korang ke syurga Allah.. percayalah.. Allah lebih menyayanginya..

pica-pica yang masih disimpan dalam simpanan fara.. 1st trial kami keluarga Omar & Saodah mengadakan Hari Keluarga besar-besaran.. masa ni semua adik beradik ayah berkumpul.. waktu nilah kami amat gembira.. alhamdulillah.. ade sedikit ingatan untuk kami sekeluarga mengingati arwah.. 

hari keluarga omar & saodah tahun untuk pertama kalinya
 anak beranak cucu cicit Omar & Saodah
 untuk anak2 arwah.. redha dan sabar mengharungi ujian Allah ini..
 terima kasih kerana menjadi sebahagian keluarga ini
 arwah pak long & keluarganya

salam takziah.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. Ya Allah.. peliharalah ibu bapaku sepertimana ibu bapaku memeliharaku sedari kecil.. panjangkan umur mereka.. berikanlah kebahagiaan kepada mereka dunia & akhirat.. dan ampunilah dosa kedua ibu bapaku.. amin...

18 October 2010

~2 in 1.. sp suh dh lame xupdate blog?layan kn aje k~

 
salam.. haliuuu.. ome anat in the houzzzz.. ngeh3.. dh bersawang la rsnye blog ni xberupdate kn.. ape kes? kesnye sbb kekurangan idea utk update ini blog.. tp disbbkn i have d latest news, i will story telling kat uols k.. bdw, yg mn 1 ea nk dimulakn dulu.. errmm.. ok.. kte go through one by one.. =)

errmm.. fyuols info, fara dh dpt tempat penempatan baru.. Alhamdulillah.. akhirnya tercapai jua hasrat fara nk pegi jauh dari ofis lame tuh.. n akhirnya fara ditempatkan di Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau & Air aka KeTTHA.. pnh dgr x kem ni? xpnh? aduii la uols nih.. ketinggalan zaman btol.. klu x taw nnt uols search jerk internet eh.. ape guna maklumat dihujung jari kn.. so praktikkan ape yg didpn mata.. okeh! berbalik pd story ni td, fara ditempatkan di bahagian Pentadbiran & Kewangan.. bos nye chinese.. male.. tp stakat msk seminggu lbh ni xpnh berkesempatan skali pun lg bertemua ngn dia.. tgk gambar aje.. not sure sgt umur nye bp.. tp fara bajet dlm 35 - 40 kowt.. kira muda la lg kn.. berbandung Hj Hamid dulu.. huk3.. adakah berkurun fara perlu jg bos nih? kte tggu & lihat.. tp dgr2 kate, smua staff kat pentadbiran ni kate My future bos ni garang orgnye.. btol ka? aduiiii la.. hadapkan aje la.. nk wat camne.. dh kate bos kn.. huk3.. tp e2 kate org.. klu xknl mn nk cinta rite.. dorng suh fara amik hati bos.. fara nk amik hati bos? blh ka? errrmm.. smpaikn ade sorg staf ni bgtau do and dont'.. huk3.. agak mencabar jugak bos kali nih.. tp xkesah la kn.. sbbnye pengalaman itu penting.. pengalaman menjadikan seseorang menjadi lebih dewasa kn.. n i hope so, my bos kali ni xdela seteruk yg org laen katakn.. huk3.. YA ALLAH.. bantulah hambamu ini.. NERBES.. NERBES..

e2 citer psl kat tempat baru.. n second story is about jalan-jalan cari mkn.. he3.. almaklumlah.. sejak hari raya tu.. hbs jerk cuti raya.. hubby fara dh mula jlnkn misi mencari nafkah lebih utk keluarga nih.. huk3.. jd blh dikatakn setiap hari dia bekerja.. 7 day a week.. klu pegi pg balik petang.. termasuk weekend okeh.. jd 2 mggu pertama tu klu weekend fara xtaw nk wat ape, spt yg fara cite dlm blog2 yg sblm ni fara dok lyn citer Jepun.. smpaikn satu tahap fara dh bosan thp tenuk dh dok umah.. jd last minit pny planning, si Eley kwn ofis lame fara ajak kuar beronggeng.. disbbkn dh lame sgt terperuk dlm umah jd weols wat kptsn utk berjimba di Sunway Pyramid..misi utama tgk wyg.. ape? Alamanda? mmg la kat Alamanda tu ade panggung, tp mslhnye kami rs kami perlu keluar dari putrajaya ni kn.. so, bincang pny bincang kami trus meluru ke sunway pyramid.. actually kn fara rs fara g sunway tu setahun skali aje.. jd jln nk ke sn pun fara ingt2 lupa.. jd weols pun REDAH KASI PECAH aje la.. ngeh3.. n akhirnya smpai jua kami kedestinasinya.. wlupun kami nyaris2 sesat.. hak3.. pdn muke ko fara! sp suh xpndai2 guna jln KL ni.. namanye asal KL.. klu suh g KL tu drive sndri..confirm!!! ntah mn2 dibawanye.. klu x sesat.. namanye bkn FARAH  okeh.. hik3.. 

nk tau kami tgk cite ape? he3.. kami kn 1 malaysia.. jd kami tgk citer Reign Of Assasins.. lakonan Datuk Michelle Yeoh.. fuiyooo.. mentang2 dpt bos cina.. lyn cite cina nmpk.. ngeh3.. tp mmg cite ni best.. dh kate tgk kat sunway kn.. jd tiket regenye xsm ngn Alamanda.. mak aihh.. sorg saje rm14.. rsnye selain dari Pavillion inilah kedua panggung yg fara tgk tiket citernya mahal banget.. huk3..tp xkesah la kn.. sbbnye seat dlm panggung tu pun selesa.. mmg syiook hbs.. rs mcm citer tu berlaku dpn mata.. mcm real.. perghh.. no wonder tiketnya mahal.. ms kami smpai tu kena beratur panjang tahap cipan.. almaklum la.. bese bl kat alamanda xpnjg mcm tu.. xpun trus beli dlm online kn.. klu tau panjang berdepa2 mcm tu, beli online jerk tiket.. huk3..

opss.. maaf yerk.. story telling ni kali ni panjang menjela.. kate 2 in 1.. ngeh3.. hadapkn aje la yea.. so, lps jerk beli tiket perut pun berkaroke mcm sthn xmkn.. trus jerk redah kasi pecah.. jln pny jln.. tgk timing ade lg half an hour.. trus msk jerk restaurant fast food nih..FRIDAYS'.. bl dh msk tu.. tgk menu.. whats? masyaAAllah.. sejenis mkn harganya mencecah rm25.. nk kuar.. dh segan.. bkn stakat harga aje mahal gilak.. air yg dijual pun bkn stakat air bese2, siap de jual Carlsberg..Tiger.. waahhh.. tgk kiri.. tgk kanan.. cr org melayu.. takut gak kn kteorg ni jerk org melayu yg msk dan  mkn.. alhamdulillah. mmg ade manusia yg berbangsa melayu dan beragama islam mcm kami.. so, buat kptsn stay aje la.. lgpun org kate blh cuba kn.. dh rs mcm anak org kaya dok mkn kat situ.. so, we're decided jerk pilih sejenis mknanan & minuman yg halal.. insyAAllah.. tgk jam dh hmpr waktu wyg start.. atlast buat kptsn tapau aje.. blh mkn kat dlm panggung kn.. air jz trus hbskn.. senang.. beli aje air mineral kat luar.. byrnnye? huk3.. RM85++ utk 2 org okeh.. bygkn la bp RM.. huk3.. mmg yg tu la 1st n last kami akn mkn kat situ.. ngeh3.. hujung2 bln ni la cr psl.. bankrupt. bankrupt.. hohoho.. nsb ade sponsor dari hubbyku.. uhuhuhukk..
 speechless.. mahal gilak..
hbs jerk tgk wyg, kami trus kuar dari Sunway.. mula2 wat kptsn nk trus blk aje.. tp si Eley ajak mkn shusi King.. dia kate nk belanja.. woww! org memberi kte menerima la dgn sebaik2nya kn.. so, trus meluru ke Alamanda.. my fav food.. he3.. smpai aje alamanda trus menerpa ke tempat yg nk dituju.. sbbny ms pun hampir2 ke jam 7.. mlm nye nnt mmg dh plan ngn hubby nk g mkn ikan bakar kat sepang.. hubby nk blanje kwnnye.. so, cpt2 kami mkn n trus gerak pulang.. n mlm nye spt yg dijanjikan kwn hubby amik kami kat umah.. wahhh!! melampau kn.. tp mmg e2 plannye.. sbbnye member hubby tu br beli keta baru.. jd keta baru la jd mangsanye.. ngeh3.. perjalanan nye mmg amat la jauh.. bygkn lah semata2 nk mkn ikan bakar.. smpai ke bagan lalang tu.... huk3.. smpai anak kawan tu dh bosan thp cipan.. nsb mmg keta dorg ade DVD player tu.. psg citer katun trus senyap.. klu keta kami? xadooo nye.. 

ehhh.. citer xhbs lg.. kn dh kate.. hr ni story telling ni panjang berjela.. hadapkan aje k.. ngeh3.. ok.. fara pendekkan story telling la.. esknye we all wat kptsn g umah kakak elly kat Bukit Antrabangsa.. jenguk2 kakaknye yg baru jerk hbs pantang.. bersalin anak lelaki.. omeeeeee aaanaatt.. tp kecik sgt.. sbb baby tu lahir xcukup bln kn.. jd fara takut nk pegang.. jz touch2 mcm tu jerk.. hohoho.. baby tu melalak suh amik.. tp fara? hak3.. tp d sbbkn suara dia nangis dh smpai ke luar rumah.. fara amik kejap aje.. takutnye lak aiii.. kepalanye pun msh lembik.. mcm mn nk pegang? huk3.. lepak smpai petang.. agk2 hubby dh blk keje, trus kami chaw chin chaw.. hantar eley blk trus siap2 blk umah.. nk g tgk Pak Long pulak.. pak long fara msk ICU HUKM baru2 nih.. sakitnye byk.. kencing manis ade.. darah tinggi ade.. n d latest news ms dia msk spital dok sahkn dia ade paru-paru berair.. n buah pinggang xbrape nk berfungsi dgn baik.. errmm.. kwn2.. tlg doakan pakcik fara sihat semula yerk.. 

blk dari HUKM pulang umah dulu.. solat maghrib.. lps solat trus g Kajang.. g survey currency indonesia.. wat pe survey??? ngeh3.. insyAAllah.. next week fara sefamily nk g jenjalan ke sn.. huk3.. semoga semuanya selamat spt yg dirancang.. amin... oraitt.. story dh hbs.. fuhhhh.. panjang berjelaaaa.. hak3.. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! SEMOGA PAK LONG SIHAT SEPERTI SEDIAKALA.. AMIN...



12 October 2010

~JMD? Jamu Mak Dara? errrmm.. akn ku fikir2kn.. BERKESANKAH? jeng.. jeng.. jeng..~

assalamualaikum WBT.. selamat pagi Malaysia.. selamat pagi Korea.. selamat pagi Jepun.. selamat pagi Denmark.. Selamat Pagi Dunia!!! he3.. hawau uols today? happy or pilu? errmm.. hari ni fara xde ape2 perasaan.. it's normal feeling.. u know normal? ngeh3.. speaking 'jawa' pulak.. almaklum la.. tuesday day.. ade kena mengena ka? bkn english day stp hari rabu? he3.. wat eva lahh.. ade fara kesah?=)

ok.. rini fara nk story telling bout dis produk.. u know dis produk? JAMU MAK DARA.. xtaw? xtaw meh sini fara explain.. Jamu Mak Dara ni ialah produk turun temurun dari keluarga Halimah Shuib yang kini berumur 62 thn.. bygkn la umur 62 thn tp badannye masih bergetah mcm anak dara? kwang kwang kwang.. mst pengasas produk ni btol2 amalkn pemakanan yang sihat dan juga ambil suppliment utk jg kesihatan dia kn.. huk3.. 

kisahnye bermula bila pg ni fara g ofis fara terbaca satu artikel dalam surat khabar pancaindera.. act surat khabar ni dh lame dari bln jun ritu.. tp ntah kenapa fara g baca surat khabar tu.. n then tiba2 terdetik dlm hati ni ingin mencuba.. bkn xpnh kwn2 fara suggest try mkn produk ni... tp bl memikirkn cara nk mkn ini produk amat2lah susah, jd fara msh lg xtaw nk buat keputusan either nk try mkn or x.. takut hangat2 tahi ayam.. u know hangat2 tahi ayam.. jz like chiken shit.. huk3.. 
tp fara rs fara harus jugak try ini produk.. sbbnye dlm artikel tu jugak menyatakan bukan stakat boleh menguruskan badan malah ini adalah antara usaha utk dapatkan anak.. agk2 klu uols dgr, uols akan cuba x? errmmm.. 4 years friends.. im waiting for d happiness news.. but until now, im jz can waiting waiting n waiting.. huk3.. sedih kn.. org kate usaha, doa dan tawakal.. so, fara rs ini adalah salah satu usaha fara.. jd ke x? hanya Dia yang lebih mengetahui.. rite?
Agk2 uols blh jd mcm ni x? he3..mantoppp!!!
jd, fara dh mengambil keputusan untuk try ini produk.. sbbnye fara dh tgk kesannye pd kwn fara si eley nih.. nmpk gak la perubahan dia.. ms dia br2 kahwin tu badan dia giler2 naik mendadak.. n d latest fara jmp dia mcm berat bdn dia dh turun sedikit.. n dia sndri pun ckp berat badan dia dh turun dari 65kg kepada 57kg..  mcm bagus jerk bunyi nye kn.. huk3.. so, ape kate kte berusaha bersama-sama kengkawan.. jom!!!! nk tau khasiatnye? dari laman2 web yg fara search ni antara khasiatnye ialah tetttt.. alaaahhh.. korang aje la yg cr sendri.. segan la pulak nk type kat sini.. ngeh3.. so, ape2hal search jerk kat google.. type JAMU MAK DARA.. oke!!! kat situ mcm2 information yg blh korang dpt.. okeh kengkawan! SELAMAT MENCUBA;)

salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! ingt nk g Alamanda tengahari ni nk g cr JMD.. yokkk... ibu2.. ;p

09 October 2010

~zaman gilakan citer jepun kini kembali..huawawaaa.. korea ape cite pulak? huk3~


halliuuu.. salam hari sabtu.. hr ni fara dok umah saje.. sbbnye fara xtaw or xde plan pun nk g mn2.. jd, hari ini fara merasakan adalah lebih molek sekiranya fara duduk dirumah.. huk3.. hr ni fara nk story telling.. disbbkn hubby fara yg amat2 bz la bulan ini dgn kerjanye, jd fara buat keputusan utk stp mggu fara akn beli sebuah dvd / vcd citer jepun or korea utk fara mengisi masa lapang di hari minggu.. hohoho.. errmmm.. zaman gilakan citer jepun kini kembali!!! dulu boleh dikatakn setiap bulan fara akn beli citer korea.. xkesah la sp pelakonnye.. yg penting citer tu mesti best.. gara-gara sokongan dan dorongan dari cik fifi la ni.. cik fifi ni kawan belajar fara time kat poly dulu.. opsss.. klu fara sebut fifi ramai yg xknl dia.. sbb fara sorang jerk yg pggl dia fifi.. klu kat poly dulu org pggl dia pijat.. nama sbnrnya? NOR HAFIZAH MOHD SABRI.. orgnye amat menggilakan citer korea.. dialah org pertama yg ngajar fara tgk citer korea.. huk3.. tp dulu time blaja fara xlyn sgt.. klu kwn2 bw, baru la fara tgk.. sbbnye time blaja dulu xmampu nk beli.. sbbnye boleh dikatakan setiap citer korea tu agk mahal jugak harganye.. beratus2.. mn ade duit kn time tu..

tp!!! disbbkn skg ni fara sudah berkerja.. dan dari xtaw duit tu pergi kemana baik fara layan citer korea/ jepun ni kn.. suatu masa lalu fara amat2lah suka ngn pelakon korea LEE JUN KI.. knl kerk? huk3.. nk fara kenalkan.. boleh... inilah orgnye.. handsome x?handsome x? hik3..
 LEE JUN KI

fara start gila tgk citer2 Lee Jun Ki ni dari citer Ijimae.. pdhal sblm fara tgk Ijimae tu fara pnh dh tgk lakonan dia dlm citer MY GIRL.. tp time tu fara xbrape minat sgt.. atlast lps citer Ijimae tu fara jd teramat2 la suka tgk citer yg dia lakonkan.. mmg giler klu dh sekali tgk.. sejak tu ape saje yg dilakonkan oleh Lee Jun Ki ni, fara mst beli.. yg terbaru fara beli citer Lee Jun Ki ialah citer HEROES..  mmg terbaek!!! huk3.. 

tiba2 hobi fara untuk kumpul citer dr lakonan Lee Jun Ki ni terbenti sekejap.. sbbnye stakat ni fara xnmpk lg citer2 terbaru yg Lee Jun Ki lakonkan.. jd fara tukar hobi dari filem korea kepada citer Jepun plak.. hak3.. 1sti filem Jepun yg fara beli ialah filem lakonan Kamenashi Kazuya.. ya Allah.. mmg terbaekkk.. handsomenye la hai dia dlm citer tu.. dh la 1st waktu tu fara tgk dia berlakon dlm filem GOKUSEN 2.. waktu tu wataknye serius giler.. e2pun fara tgk citer Jepun tu sbbnye kawan fara si Eley yg beli.. fara tukang tgk.. hik3.. kerana suka sgt ngn Kazuya ni fara pun beli la citer dia yg agk terbaru gak la.. THE PERFECT GIRL EVOLUTION.. mmg kelakar giler citer nih.. lps tu fara try cr citer2 lakonan kamenashi nih.. tp xjmp.. yg fara jmp pun citer MAKE OVER.. e2 la last citer Kamenashi yg fara beli.. boleh thn tp x sebest citer The Perfect Girl Evolution ni la..
pelakon utamanye yg plg dpn skali.. KAMENASHI KAZUYA.. ;)
Dan yang terkini dan baru jerk selesai tgk? hahahah..  Citer Romance in Summer Rainbow.. lakonan Jun Matsumoto.. huk3.. xsangka semakin dia tua semakin dia handsome.. ms dia berlakon citer Hana Dori tu xhandsome sgt pun.. beselah kan.. artis.. bl duit makin byk lg byk la duit yg mereka harus keluarkan utk nmpk lebih handsome or cantik.. btol x? huk3..
Romance In Summer Rainbow
Ermmm.. lps ni xtaw plak nk beli citer ape.. tp rsnye mcm nk beli citer lakonan Jun Matsumoto nih.. tajuknye MY PET.. mcm best.. tp xtaw la jalan citernye.. tp fara suka klu citer Jepun berkonsepkan komedi.. mmg gila babeng la fara ketawa.. mcm citer THE PERFECT GIRL EVOLUTION tu la.. ya Allah.. mmg kelakar habis.. plak xpnh tgk si KAMENASHI KAZUYA tu berlakon dlm watak yg kelakar giler.. huk3.. apepun, fara akn jdkan ini salah satu hobi fara.. hak3.. nsb la en tarmizi.. bini awk ni dh giler tgk citer korea dan jepun.. huk3. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!! errmmm.. ptg ni rs mcm nk g cr VCD baru.. sayonara.. =)

 kedua-dua pelakon yg fara start suka setelah tgk citer GOKUSEN 1 & 2;)

08 October 2010

~saat-saat akhir sebelum berakhirnya Syawal.. kte mkn lagik;)~

alhamdulillah.. akhirnya sampai jua pengakhiran syawal untuk tahun ni.. huk3.. kejap jerk kn.. pejam celik pejam celik dh sebulan kte sambut syawal.. n hr ni hari terakhir sebelum berakhirnya syawal.. esk lusa mgkn ade lg kowt org wat open houz kn.. n weekend ni jgk fara dpt jugak satu invitation open houz dari kak umi.. frenz dari pejabat lame.. thanks kak umi 4 d invitation.. insyAAllah.. klu ade kelapangan fara pegi ea.. =)

selagi xhbs syawal selagi tu la keje fara ni mkn.. huk3.. xsgka.. xsgka.. badanku mula menampakkan belangnye.. huk3.. enough! start next week harus okeh g gym blk.. mengurangkan dan mengempiskan ape yg patut.. huk3.. bukan fara concern sgt psl berat bdn nih, cumanye fara xselesa klu segala lemak2 ni mula menampakkan hasilnye.. klu hasilnye bagus xpe.. tp kurang bagus.. oleh itu, utk menjaga badan ni sentiasa sihat, kte kena berdiet.. bukan utk nmpk cantik shj malah utk kesihatan.. oleh itu kengkawan.. jgn slh fhm.. fara xbermksd klu yg gemok tu smua nye xsht.. ishhh.. ade jugak taw badan kurus mcm kerengga tp dlmnye xsht.. ade.. sp kate xde.. oleh itu, kena kena la seimbangkn makan minum kte ye kengkawan..

hahahaha.. hari ni utk kata-kata aluan uols kena la dgr taklimat berkenaan dgn kesihatan keh!hak3.. ehhh.. hr ni fara xmo citer psl kesihatan la sbnrnya.. tp fara nk citer psl hubungan makan + diet.. he3.. uols mst dh tahu kan hari ini adalah hari terakhir berakhirnya syawal... jd semalam disebabkan fara ditempatkan temporary jaga Pejabat Tan Sri Koh Tsu Koon, oleh itu fara join they all wat open houz di Pejabat Menteri.. huk3.. mmg best!!! mkn saje.. mn xgemok.. fara rs dis week saje fara mkn jerk kejenya.. ade jerk open houz.. ade jerk mjls jamuan raya.. disbbkn itulah fara merasakan sekiranya tiada halangan melintang mulai minggu dpn fara haruslah menunaikan tggjwb fara utk menguruskn bdn.. hik3.. + diet okeh.. klu x, nnt org kate fara ngn hubby mcm langit dgn bumi.. cukup2lah skg ni pun org kate fara ngn hubby mcm langit dengan bulan.. xjauh sgt.. huk3.. ehhh.. ye kerk langit dgn bulan xjauh sgt? huk3.. wat eva la..

budak gemz mn nih?
yezza.. budak gemz rupanye..huuk3
 wif Tan Sri
 Bergambar beramai-ramai with staff

nk tgk pica lain ka? ade.. tp byk sgt.. klu nk tgk lain2 tgk kat FB ome anat aminuddin k.. kat situ ade la beberapa keping yg dh di upload.. malas nk upload pica byk2.. lgpun picanye2 lbh kurang same jerk kn.. hik3.. ehhh.. lupa nk khabarkan berita terkini.. fyuols info, fara dh dpt penempatan baru.. moga-moga prestasi kerja fara ditempat baru lebih cemerlang, gemilang dan terbilang la.. hope so sgt2 jugak kat tempat baru ni pegawai-pegawai kat sn lebih baik dan hangat dari yg sblm2 nih.. contohila Pejabat Tan Sri ni.. wlupun Pejabat VIP tp dorang kat sn baik2 belaka.. x berlagak.. xsombong.. yg ni x, baru berpangkat kecik, berlagak melebihi mcm PM.. aduiii.. xfhm btol fara..so, to kengkawan.. yg mn dh berpangkat tinggi tu, ingat2lah.. kte manusia ni kejap jerk hidupnye.. hidup ni hanya pinjaman semata-mata.. kte xtaw bl kte akn mati.. so,selagi hidup ni bergembiralah.. jgn bongkak.. jgn takbur.. huk3.. salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! terima kasih kepada kengkawan yg sentiasa dekat dgn fara waktu fara susah mahupun senang.. terima kasih jgk kepada semua staff Pejabat Tan Sri atas kerjasama yg diberikan.. wlupun seminggu jerk fara berada disini, tetapi fara rs mcm dh setahun keje kat sini.. huk3.. salam persahabatan...salam ukhwah;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...