19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

19 January 2011

~esk cuteyyy.. yeahhh~

salam.. n mornink uols.. errmm.. d sbbkn dh lame gler x update ini blog fara rs hari ni fara nk story telling kat uols psl hari esk.. uols tau x ada apa dgn hari esk?xtaw? adehhh! sadis la uols ni.. esk kn cuti raye.. ehhhh.. bkn cuti raya cina, bkn raya puasa.. tp cuti raye sempena thaipusam.. hohoho.. jgn jelez ye bg negeri2 yg x berkesempatan cuti esk.. ngeh3.. xsilap fara negeri2 yg cuti esk ialah sekitar lembah klang, selangor n perak jerk kowt.. fara ponw xbrape nk pasti sgt.. tp yg pasti putrajaya mmg cuti jugak! hak3.. fara suka.. fara suka..

tau x ada apa dgn raya thaipussam ni? act fara pown xtaw sgt cite d sbalik thaipussam nih.. sbbnye yg fara tau fara cuti aje.. he3.. n yg plg fara tau sgt, rakyat yg beragama hindu akan menjalankan upacara pemujaan/sembahyang kat batu caves.. uols pnh jejakkan kaki uols kat batu caves tu x? selama fara hidup hampir 25thn ni fara xpnh pown jejakkan kaki fara kat batu caves tuh.. pdhal blh jerk pegi kn.. bkn nk wat ape pown.. cuma melawat kawasan.. tp blum berkesempatan lg.. ibu fara kate, dulu2 dia pnh gak smpai sn.. spt yg fara ckp td..bkn wat pape pown.. saje jerk nk melawat kawasan.. n ibu kate xsanggup nk panjat tangga yg tinggi glerz tu.. huk3.. fara blh bygkn mst panjat tangga tu mcm panjat anak2 tangga kat great wall kat beijing tu.. huh! mmg sakit kepala lutut nih..cukupla dgn rs skali aje naik great wall tuh.. xsanggup dh.. baru stage yg pertama, rs nk tertanggal sgala tulang2 kaki nih.. huk3.. klu uols nk tau, perayaan thaipussam ni agk unik skt.. yelahh.. dorg mcm pakai magic.. blh cucuk sn cucuk sini.. ishh3.. ngeri pulak fara tgk.. tp e2lah malaysia.. pelbagai bangsa..pelbagai agama.. pelbagai keunikan.. so, we must respect each other rite..


hari ni mood fara dlm keadaan baik.. stakat pg ni la kn.. xtaw la ptg nnt.. hari ni fara ditugaskn utk amik amira aziz (kwn seofis dulu) kat eapot.. dia dh kena transfer blk sini blk.. dulu dia kena transfer kat sarawak.. uols msh ingt lagi x geng BCFC (buang coach futsal club).. he3.. dia lah slh sorg yg kena transfer tuh.. so, mmg tugas fara klu dia blk semenanjung akn amik dia kat eapot.. so, mlm ni kami dh deal nk lepak lepuk.. almaklumlah.. dh lame xjupe.. mst byk giler story telling nk dijoyahkan.. huk3.. hopefully BCFC ade la mlm ni.. klu xde sume pown, ade 2,3 org pown dh ok dh kn.. huk3.. 
   
http://luvurheart.blogspot.com/2010/07/futsaloh-futsal.html
 kami!bcfc team..ngeh3..
 budak yg nk blk dr oversea.. he3..

errmm.. ape lagik ea nk di story telling kn kat sini.. fara rs xde ape kowt.. tggula next entry.. maybe ade kisah baru kn.. ape2hal nnt fara update kat uols k.. (ecehhh.. mcm la ade org nk baca kn.. xblh blah ome anat nih!)

salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! smlm mimpi psl my bestfriend nih.. M.A.M.A.. errmm.. dia sht ka? hopefully dia berada dlm keadaan sihat walafiat.. i misz dat crazy..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...