19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 March 2011

~hangus terbakar (nyanyian ala2 ziana zain yerk!) RM9.50!!!~

weeeeeeeee..Assalamualaikum uols.. morning.. tau x ape feeling ome pg2 ni? tension + geli geleman.. weeekkk.. ni gara-gara tgk citer gnie in the bottle la mlm smlm nih.. kn ome dh kate.. klu filem ni xbest ome mengomen kaw kaw kn.. so, hari ni ome nk mengomen byk2.. huawaaaaaaaa... hangus terbakar tau dekk non duit mijie (pakai duit dia tgk wyg ni).. hahaha.. ni yg rs nk g karok nyayi lagu anak pak zain nih!.. aishhh. knp rm9.50? knp x RM9 aje kn..  sbb bila beli secara online mrk  akn charge seorang rm0.50.. jd klu RM9.50 x 2 orang = RM19.00.. *incredible hulk!


biar ome story mory dari awl ome jejakkan kaki ome dlm panggung tu ea.. ms ome smpai2 ome tgk GSC Alamanda tu lengang selengang alam.. ms tu ome merasakan bahagia gler sbb xpyh nk bersesak bl msk panggung kn.. so, mmg excited! skali bl msk jerk dlm tuh, blh dikira ngn jari berape org jerk sgt yg ade sdgkn waktu tuh dh 10 minit depa dok tygkn priview filem2 yg akn dimainkan kn.. ms tu klu rs kaki uols tu x busuk, uols blh bersila panggung dalam tuh.. nk angkat kaki kat sofa dpn uols pun blh.. sbbnye mmg xde org nk tgk on dat time.. hahahaha *dlm hati time tu gembira lagi sbb xde org!

pd mula jalan citer tu mmg ade part2 yg menggelikan.. lebih2 lg part bila dat guy berpelukan dgn guy yg sorg lg tuh.. ms tu rs nk muntoh ijo.. aishhhh. geli geliman dh segala bulu2 yg ade kat badan nih.. tp sekejap jerk part2 yg menggelikan tuh.. dlm half n hour pertama tu blh gak duk diam ag.. walaupown rs nk muntoh ijo, tp msh lagi tertarik ngn jalan citernya.. part yg plg xsenonoh atas ranjang tu ok.. aishhh.. no wonder la 18SG.. x sesuaiii utk anak2 melihat reaksi sebegitu ye uols.. huhuhu

tp lps aje melepasi half n hour tu, vontot ni dh kebas2.. sbbnye ekon dlm panggung tu mmg sejuk tahap tapir.. ke kiri xblh thn.. ke kanan lg la xblh thn.. sabar ajelah.. ms tu klu ikut hati mmg nk aje kuar dari panggung tuh.. dh ler jln citernye lembap.. kate pown pelakon baru kn.. mmg very xbest.. mmg nmpk sgt xpandai berlakon.. bab ranjang tu jerk nampak real.. yg laen??? haremmm.. slps sejam pertama hubs ome mmg xblh nk duk diam dh.. dh ler xbest kn.. sejuk pulak tuh.. nsb la we ols ni dok plg tepi skali.. kejap2 dia kuar masuk panggung tuh.. dia kate dia xthn sbb sejuk sgt2.. plak tu citer xbest.. lg la dia wat sesuka ati dia kn.. tp ome x berganjak pown.. sbb ome nk tau kesudahan citer nih.. walaupown hakikatnye dh berpuluh2 kali ome menguap-nguap tanda mengantok tahap tenuk..
tapi!!! jln citer ni sebenarnya ade ikhtibar yang boleh kte jadikan sbg pengajaran.. walaupown jalan citer filem ni lembap yg amat sgt.. tp sedikit sebanyak kte sbg hamba Allah di muka bumi ni blh jadikan filem ni sebagai ikhtibar utk kte bersama.. sbb ape? sbb filem ini adaptasi dari story sebenar.. so, bl ome fikirkn kembali mmg ome kesian sgt ngn dat guy tu.. kahsian ok!tp suh ko g buang anu ko tuh??? aishhh.. e2 lah org kate.. cinta itu butA... krn cinta sanggup binasakan hidup sendiri... aishhh.. selisih.. mtk2 la kte dijauhi dari melakukan perkara2 terkutuk tu... aishhh.. mcm mn dia blh terfikir buang anu dia tuh ea.. aishhh *geleng2 pale

so, kengkawan ome.. klu uols berminat.. pergilah menonton filem ni k.. for me, ome bg 2 setengah bintang aje.. satu bintang sbb pelakon2 pembantunye hebat2 spt Ogy Ahmad Daud, Diana Danielle & Normah Damanhuri.. satu bintang lagi sbb pelakon2 utamanya dpt jgk buat ome rs nk muntoh ijo ngn aksi ranjang mrk itu.. Bluwekkkk.. !! setengah bintangnye lagi sbbnye filem ni lebih baik skt dari filem 2 Alam.. hehehehe...

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! * lps ni xmo ag tgk filem melayu .. tiket mahal! buang duit taw!!!!  daaaaaaaaaaaa... cau cin cawwwwwwwwwwww.. weeeeeeeeeeee:D

2 comments:

::misz maney:: said...

erks!! mesti geli kan tengok laki dengan laki..huuhuhu..nasib baik aku tak g tengok cerita nih..

oMe aNaT aMiNuddiN said...

mmg geli tahap tenuk.. naik segala bulu2 aku nih.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...