19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 March 2011

~keriangan tanpa henti wif angelz~

assalamualaikum.. halliuuuu.. ome anat in the ofiz kembali lagikk.. n hari ni ome nk story telling kat uols psl keriangan tanpa henti wif angelz last weekend ritu. hah! di sbbkn 2,3 mggu weekend b4 this ome teramatlah bosan gler, n finally hujung bln ritu we ols decided g Sunway Lagoon.. hihihi.. ekceli trip kali ni supposenye kawan ome dari perak nk mai putrajaya nih.. skali ade kekangan pulakkan.. so, dari plan nk pegi ber6 di kecilkan jadi 3 org aje yg pegi.. xkesahla.. selama ni pown bkn angelz x heppy kuar ber3 aje kn.. sp kate x appy? terbaekkk wokk.. weeeeeeeee:D..


ape yg ome buat kat sn? aishhh.. mcm2 ome buat.. selepas 6 thn , baru ome jejakkan kaki ome ni balik kat sunway tu taw.. 6 thn lps ome g ngn x bf.. ngeh3.. tp time tu xde ape2 pown lagi.. hny ade tmpt mandi manda. tp skg ni mcm2 adooo.. dari yg xbrape nk scary smpai la yg scary nk mati..  bygkanlah ome dari sana pukul 1.30 tgh sampai sunway tu nk tutup pukul 7 baru la we ols mengeluarkan diri.. ngeh3.. uishh..tiket RM60 tu.. rugi klu x gunakan peruntukan masa yang ade sebaik2nya.. heheheh.. dok kat dlm tu berejam-jam.. xrs lame pown.. e2pown ade jerk menatang2 yg xdpt nk main.. 

 
ome beli tiket tu secara on9.. kat mudah.com. klu beli kat kaunter harga tiket tu rm75 klu tunjuk MYKAD.. tp di sbbkn ome beli secara on9 dalam mudah.com n maybe chinese ni dealer sunway lagoon tuh, that's y ome dpt murah skt.. ni ome citer utk main sume parks tau.. klu nk main 3 park pown blh aje.. dgn harga laen n lbh murah..  kat dlm tu ade scream park/amusement park/wildlife park/extrem park n water park.. n yg plg ome nk sgt naik ialah ATV kat Extreme Park.. e2 yg ome amik all park tuh.. 






aishhh.. bosa bonar tempat tuh.. klu nk main sume satu hari mmg xcukup masa kowt.. n yg plg ome tensi skali we ols tpksa beli selipar kat dlm sunway tuh.. bl dh msk dlm tu baru pasan yg kami x bw selipar.. blh? org laen sume dtg pakai selipar kami beriya bonar pakai kasut.. aishhh.. mmg langsi sungguh.. nk x nk tpksalah beli jgk selipar.. aishhhh.. 


nk msk sunway ni mcm2 rulesnye.. n ape aje yg kte nk beli, mmg mahal gilak... nsb la kami pg2 sblm masuk tuh, kat umah angah we ols dh melantak nasi lemak.. klu x mmg kebulur la dari pg xmkn.. hahahaha.. mmg mahal gler.. bygknalah air mineral sebotol yg 500ml tu rm3.. x kebiol namanye.. uishh.. mmg hanginn jgk lah.. tp nk wat camne.. mmg bl msk sunway tu rs mcm berada diluar negara.. segala barang mahal.. n yg plg xthn.. blh cuci mata.. weeeeeeeeeee.. mcm2 adooooo.. ade yg smpai tersembul kuar.. aishhh.. ome pulak yg rs segan tahap maksima.. klu cantik xpe... iniiiiiiiiiii.. aishhhh.. sodehhh!!!


slps dh puas terjerit terlolong mcm langsuir gara2 angah dok ajak maen benda2 yg ome xmo main, truslah kami tukar2 baju.. n destinasi kami sterusnye jln2 cari mkn.. aishhh.. kebulur gilakkk.. nk beli mkanan dlm tuh takut muntah berlelah pulak.. almaklumlah.. kat dlm tu menatang2 tu sume agk scary.. so, we ols decided mkn kat luar aje.. weeeeeee... sedapnyeee.. ms ni msg2 dh kebulur.. g satu gerai kerk satu gerai.. xjumpe gerai mkn yg teringin di hati.. dari gerai mamak ke gerai ayam penyet.. n last skali mkn aje kat area gerai2 mkn blakang uitm.. mmg puas dan sedap! lps dh mencekik, trus g cari tmpt karoke.. ngeh3.. exercise perut blk.. menyanyi smpai 20 buah lagu.. time ni la terkenang memori lame.. nk lyn jiwang time ni lah.. kte karok..*xblh blahhhh..  




n then terus hantar angah n berdesuppp blk putrajaya.. n kali ni jgk ome sesat jgk!!! ntahlahh... ome tension btol bab jalan kat shah alam nih.. ome rs ome dh ikut dh sign board tu, tp tetap kuar kat KL n ome tpksa amik blk jalan dari Jalan Duta tu taw.. aishhh.. mmg ome sengal.. ome ngaku bab jalan ome sengal..huwaaaaaaaa...sampai umah tepat pukul 12 tgh mlm.. uishhh.. ni gara2 sesat jln la nih.. klu x, dh blh sampai awl lagi dari tuh.. ome.. ome.. laen x kena bw teropong ome.. almaklumlah.. org rabun.. ngegade xmo pakai spec kn.. bl mlm ome mmg akn jd buta jalan terus.. *xmo ngaku hakikatnye mmg xtaw jln!! ahahaha..

salam ceria.. salam cahaya.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! *pstt.. psstt.. uols dh jenguk blom blog bisnes femly ome nih..?klu blom agk2 nk beli kn barangan untuk si manje uols blh la layari www.cudieslittlemanje.blogspot.com taw.. (promote lagiiiikkkk.. hahahaha).. daaaaaaaa.. cauuu cinnn cawwwwwwww... weeeeeeeeeee:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...