19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 March 2011

~PENENANG HATI~

Assalamualaikum uols.. alhamdulillah.. hari ni ome dh kembali tenang.. ekceli klu ome marah mmg ome btol2 marah.. tp ome bkn jenis yg suka marah x tentu psl.. ome marah bl org buat tahikk jerk ngn ome.. yg tu mmg maaflah kan.. n alhamdulillah.. ome dpt sokongan penuh dari kawan2 baik ome slps ome ceritakan satu persatu pd kwn ome.. lega hati ni taw bila kte dpt ceritakan kesengsaraan sakit hati kte pada kengkawan yg percaya pada kita.. serius.. alhamdulillah.. ome kena tenang.. ome kena kuat.. beselah.. manusia.. mn blh tgk kte gembira kan..

miss pychologist bgtau ome:-
"sense of insecurity ni sbnrnya normal terjadi pada pasangan yg tak sah. Tak sah dari segi x kawin lg..yelaa dat gurl hanya taraf gf. gf okeh!!!!!! so die akan rs insecure pada semua kwn perempuan bf dia sbbnya dia rs kawan2 perempuan bf die tu lebih byk tahu psl bf dia dari diri dia sendiri. so dats y die cuba selongkar sume kwn pompuan yg mana rapat ngn bf dia. dia nak tau sbnrnye hal bf dia dgn cara berkawan baik dengan sume kwn bf dia n dlm ms sama x suka ngn kwn2 perempuan bf dia tu"
from Mrs HL
"ko gelakkan je org mcm ni kan.. klu ko buat2 endah tak endah dia sure bengang sebab dia saja nk attention dr ko.. haha .. dia xde keja lain la tu..terdesak sgt ke dia .. yg si dot (nama dirahsiakan) pun satu, mulut tu bole tak bertempat"
jd ome nk bgtau kat sini skali lagi.. bl ome bgtau yg uols ni kwn ome.. tlg la.. jgn lah wat sesuatu yang diluar jangkaan.. pk la dulu.. ade otak guna! ade akal pakai! buat ape skolah tinggi2 tp otak tahap tenuk kn? so, dari ome blh jd kwn uols, jgn jadikan ome musuh uols kn.. sbb bila ome dh anggap uols kwn, ome akan jaga persahabatan ome tuh.. ome syg sgt ngn kwn2 ome.. so, bila ome buat baik.. jgn lah hapuskan kebaikan ome tu pd uols k.. to Ms Pychologist & Mrs HL,terima kasih byk2 coz mendengar rintihan hati ome.. nsb la dorg ni ade.. klu x?? rasukan ablasa bakal berulang.. bak kate tomok.. SEJARAH MUNGKIN BERULANG.. ngeh3.. SALAM SAYANG TERAMAT SAYANG.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!* pepatah melayu mengatakan buat baik berpada-pada.. buat jahat jgn sesekali.. buat baik salah.. buat jahat tentu2 lagi slh kn.. ermmmmmm.. ADE AKU KESAH?????

5 comments:

HarLisz said...

meh la dgr sesama..sejarah mungkin berulanggggg argggh (dgn suara sengau) hahaha

oMe aNaT aMiNuddiN said...

ahahaha.. dh dgr dah.. nnt aku nk buat ringtone plak ar.. ngeh3..

alia iman said...

waaa...quote kata dr miss psychologist...bahaya nih...

karang fakta itu tak scientific kne kutuk lak kang,,huhu..but who care rite along???


be ur self n tendang org cmni jauh2..cuz dorg hanya layak duk di mana???

di WARD PSYCHIATRIC sajorrr....


anyway my dear along,

thats what fren is for rite??

You know someone is really your friend when you have a big smile on your face and they still know something is wrong...

so dun wori...perempuan mmg macam2...oleh itu kita jgn jadi macam2...hahaha

wanita intergriti wanita ada harga diri...

cewwaaahhh

oMe aNaT aMiNuddiN said...

yes! u ar rite! who care! hahaha.. persetankan org2 sebegini.. klu lg dilayan, slp hari bln kte yg jd gler.. hopefully lps ni dia xggu hidup along lg la.. n TQVM for being my bestfriend.. thanks a lot my dear..

Anonymous said...

Maybe you will want to place a facebook button to your site. I just marked down this blog, however I had to complete it manually. Just my suggestion.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...