19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 May 2011

~epy holiday to me, :D~


hollllaa.. Assalamualaikum WBT.. uols! uols! Ome nk bgtau ni.. mulai hari ni hingga la minggu dpn nnt, Ome xde taw.. so, jgn nnt jgn wat2 terkejut berok taw klu uols tgk Ome x update story mory kat entry Ome nih.. bukan ape.. Ome nk war2kn kat uols yg start hari ni Ome akan bercuti.. ekceli plan dari awal hanya mahu cuti 3 hari aje.. tapi seperti yg Ome slalu ckp.. x semestinya ape yg kte rancang, sumenya akn jd spt yg kte plan kan.. mst ade jerk yg xkena ngn planning yg kte dh rancang tu kan.. Oleh itu, Ome terpaksa (ayat xblh blah kan) cuti selama 7 hari mulai dari esok hinggalah 8hb.. wahhh.. mcm cuti nk kawen kan.. x sesuaiii.. hehehe.. ini disbbkn  Ome ade 2 planning utk minggu ni dh minggu dpn.. nk tau kerk ape yg Ome buat selama 7 hari Ome cuti ni? nnt Ome akan update bila blk dari bercuti ok.. apepun, Ome nk uols doakan perjalanan pergi dan pulang kami selamat ye uols... aminn..


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *xdpt nk tgk Nora Eleyna.. uwaaaaaaaaa.. sodehhh! nsb la TV3 blh tgk blk dari tonton.com.. klu x? mmg Ome nangis sambil lyn lagu Berubah dari Ery Putra la jwbnye.. skg ni Ome tgh giler plak dok lyn lagu OST Nora Eleyna.. jgn lupe uols cekedot taw lagu nih.. sgt tacing ok.. laayaaannn.. daaaaaaaaa.. cau cin cawwwwwww.. weeeeeeeeeee:D

1 comment:

NUR AIN ZULAIKHA said...

akak..cube bace link ni..

http://effa9897.blogspot.com/2010/12/alhamdulillahsyukur-pada-mu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...