19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 May 2011

~epy mother's day to my beloved ibu - Puan Zaharah Ahmad~

selamat hari ibu.. selamat hari ibu.. selamat hari ibu to Puan Zaharah Ahmad.. Selamat hari ibuuuu (nyanyi ala2 sambut besday ye).. hehehe.. ok x? ok x? nyanyian sumbang mahram dari ome.. (sumbang mahram otak ko ome!)hehe.. ohh ye.. Assalamualaikum uols.. apa habaQ? Ome? alhamdulillah.. sihat alhamdulillah.. syukran ya Allah.. syukran.. hari ni Ome masih bernafas di muka bumi Allah ni.. n yg bestnye la kan.. smlm Ome berkesempatan celebrate Hari Ibu bersama Ibu tercinta Ome.. Puan Zaharah bt. Ahmad.. TQVM ya Allah.. kerana memberi kesempatan kepada adik badik kami utk menyambut Hari Ibu yang jatuh pada setiap minggu ke2 hari Ahad pada bulan Mei.. huhuhu.. nsb la Ome blom dikurniakan anak.. klu x, mst Ome skali sambut hari Ibu ni kan.. + besday Ome jatuh pada bln Mei.. mst sgt sonok kan.. kan.. bila la agknye peluang Ome untuk sambut hari Ibu ni yerk..

so, smlm kn.. hubs Ome keje.. jd Ome aje yg drive sendiri g umah Ibu Ome kat Salak Tinggi tu.. pg2 lg Ome hantar hubs pegi keje.. trus berdosupp poie umah kakak Ome.. sbb kami nk sharing is caring belikan sesuatu utk Ibu Ome.. lps pk pny pk, n mengikut kemampuan kami.. kami hanya mampu utk belikan ibu kami sebiji kek.. huhuhu.. nk belikn brg2 utk Ibu.. sume benda ibu Ome ade.. nk belikan emas berlian.. xmampu plak kami kn.. so, sbg tanda ingatan kami utk ibu tercinta, sebiji kek ajelah yg dpt kami berikan utk ibu.. so, mmg dari pg tu Ome x wish pape pun kat ibu.. sbb OMe nk SUPRISEE!! utk ibu ome kan.. hehehe.. noti kan.. saje nk bg ibu tertny2.. mn anak aku yg sorg nih.. knp dia x wish pown kn.. pdhal Ome dgn kakak Ome dh plan ni nk g beli sesuatu khas utk ibu tercinta kami tuh..

jd, bl dh belikan ibu kek, trus blk umah ibu.. n wish kat ibu..  berseri2 muka ibu bl nmpk kami.. esp Ome la kn.. almaklumlah.. duduk jauh.. jauh tu.. Ome stay kat Putrajaya.. Ibu stay kat Salak Tinggi.. jauh tuu.. hehehe.. bg ibu Ome la kan.. Putrajaya dgn Salak Tinggi tu jauh ok.. so, stp mggu mst dia nk tgk muka anak dia yg omeee anaat ni.. klu x pi jenguk dia, mst dia terasa hati.. hohoho.. sgt2 tacing kn ibuku ini.. dh ler ritu dia majuk ngn Ome.. sbb Ome x pi jenguk dia.. huk3x.. xblh ok.. syurga itu dibawah telapak kaki ibu.. Ome sgt2 sensitip klu Ibu ome tacing2 ngn Ome.. x bau syurga kau nokk.. jd, jgn sekali2 kecikkan hati ibu uols tau..

jgn xtaw ok..  Ome, Kakak dan Ibu berganding bahu masak utk hari Ibu nih.. nk kate special sgt tu x la kn.. tp mcm bese.. klu nk rs hari tu laen skt dari makan bese, kami masak rendang together2.. wahh! akak dh pandai msk rendang nok.. hihihi.. ibu ajar.. ome buat.. so, ok lah kan.. atleast ome blh blaja kan.. kan.. hah! nk perli la tuh.. xmo.. xmo.. xbaekkk taw.. ome pandai.. cuma kdg2 tu lupa.. hahahaha.. apepun, smlm kami anak beranak makan bersama-sama.. walaupun kedua2 menatu bekerja mencari rezki utk anak2 dan bini, tp kami tetap mengingati si suami.. hehehe.. 

epy belated besday to me
epy mother's day to ibuku tercinta
epy becoming besday to my niece hani:D



e2 aje kowt utk entry kali ni.. apepun, Ome sgt2 bersyukur dikurniakan femly yg begitu sporting dan sentiasa mengingati hari2 bersejarah sebegini.. e2lah yg mengeratkan lagi kasih sayang kami apabila ada hari2 bersejarah seperti ni..so, ome sgt2 bersyukur kepada Allah SWT.. dikurniakan seorang ibu, seorang ayah, seorang kakak dan 2 org adik lelaki... dan bertambah berseri lagi apabila dikurniakan seorang suami, seorang abg ipar dan dua puteri iaitu anak buah Ome, Hani dan Anis.. Syukran ya Allah.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * oppps.. tidak dilupakan.. epy mother day to my beloved mother in law.. Puan Halimah @ Ramlah.. Terima kasih kepada kedua-dua ibuku yang telah menyinari hidup kami (ome dan hubs) . . daaaaaa.. cau cin cawwwwww.. weeeeeeeeeee:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...