19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 May 2011

~nk buat ape ea cuti weekend esk dan lusa?~


holla.. sblm blk Ome nk mengomel kejap kat entry Ome ni.. bkn ape.. nk tgglkn entry ni utk bersawang 2,3 hari rasa kahsian plak kan.. jd, biar Ome mengomel kejap ea.. ekceli xdelah bite sensasi lagi kontroversi pun.. jz nk menyinggah2 entry kali ni untuk story mory aktiviti yang bakal Ome lakukan di hujung minggu ini.. ekceli dlm pale otak ni mcm2 nk Ome buat.. tp xtaw la ape yg dirancang menjadi o x.. esp mlm nih.. rsnye mcm nk pegi fun fair yang kat Presint 4 tuh.. pny la lame fun fair tu berada kat situ.. tp baru skg ade waktu free utk melawat kawasan.. klu jd la kan.. sbb klu dok umah pun bknnye ade siaran tv.. ntah knp la org2 astro nih liat sgt nk psg astro kat umah tuh..aishhh.. smpaikan nk tgk Nora Eleyna  pun terganggu.. menci taw..

jd, esk plak plan nk klung kleng klung kleng kat dapur tuh.. Ome nk masak sbb esk femly Ome nk  mai umah.. depa nk tido kat umah sbb Ome kan pindah umah baru.. jd nk wat solat hajat dan baca yasin together2 agar rumahku syurgaku bertambah aman tanpa diganggu.. ptgnye plak Ome ade appointment untuk servis kereta.. jd, ptgnye tu xde plan lagi..mungkin jgk Ome nk pegi melawat kawasan ke tapak Jom Hebah dan Hari Belia kat Presint 2 tu kn.. atleast klu ptg2 sikit cuaca pun mst sayup2 jerk kan.. x panas.. so, e2 antara aktiviti Ome utk esk..

ahad.. ermmm.. ahad plak Ome xtaw nk wat ape.. tgk keadaan la.. klu femly Ome ajak nk g mn2.. mungkin Ome follow.. yelahhh.. hubs Ome pun bukan ade weekend ni..nsb la ade femly yg temankan Ome kn.. en hubs keje keje n keje.. utk sape? utk Ome.. huhuhu.. nk g tgk wyg Kung Fu Panda 2, Pirates Of Carribean pun kena tggu hingga en hubs x bz.. tp bl entah x bz nye tu pun Ome xtaw.. errmmm.. xpelah en hubs.. i tunggu u ye en hubs.. oklah.. e2 aje story mory utk hari ni.. org kate ape yang dirancang kdg2 xsemua menjadi kan.. jd, e2 hanyalah ape yg dirancang.. semoga ape yg dirancang diberkati Allah hendaknya.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! * nk msk ape yerk esk.. errmmm.. daaaaaaaaa.. cau cin cawwwwwwww.. weeeeeeeeee:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...