19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 June 2011

~massage.. massage.. here i come!~


holla.. tiba2 rini byk sgt benda yg nk di story mory kan kat entry Ome ni kan.. mmg pun uols.. selain dari terkaman rimau Ome tu, Ome nk sharing ngn uols.. yg kelmarin Ome ade beli satu package rawatan dari Milk A Deal.. mula2 dulu Ome x brape nk percaya sgt dgn tawaran2 dari laman sesawang nih.. tapi baru2 ni cik Ain aka awek adik Annas bgtau Ome yg dia ade beli satu pakej rawatan utk facial di salah sebuah salon di Bangi.. so, dia anta la email dari laman sesawang (penggunaan ayat bahasa melayu yg baik..ngeh3x) tu.. mula2 tu musykil jgk.. tp di sbbkn dia dh ade pengalaman n yg menarik nye promotion yg mereka bg tu sgt2 berbaloi.. jd ape salahnye klu Ome mencuba.. ye dak.. so, Ome pun amik kesempatan dengan mengodek2-godek n akhirnya Ome jatuh cinta untuk membeli pakej rawatan dari Milk a Deal nih..

Ekceli dh lame sgt Ome menunggu saat ni..  ritu Ome pnh kate, dpt jerk gaji bulan ni Ome nk pegi wat massage kat SPA kn.. kebetulan plak Milk A Deal ni ada menawarkan satu pakej utk massage n harganya plak sangat2 murah ok.. so, bincang pny bincang dengan Cik Ain, so kami decide utk amik pakej tu n nnt pegi same2.. walaupun mula2 tu musykil jgk sbb tempat yg kami nk pegi ni area PJ.. Ome ni dh ler buta jalan.. tp bila ingt2 blk, ape gunanye beli GPS mahal-mahal tp x menggunakan kemudahan yang dh ade.. so Ome pun trus la beli tanpa berfikir dengan lamenye.. yg penting GPS ade.. n cik Ain dengan sukarelanye nk teman Ome jgk, n dia pun tingin nk massage2 jgk.. jd kami together2 pun beli la pakej tuh.. yeahhh! xsabar sbnrnye nk pegi massage nih.. badan ni rs mcm dh lunyai.. penat ok.. so, dgn adenya rawatan ni mudah2an badan ni lebih ringan dan otak ni kembali cargas! yahooo.. :D

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *esk nk berjimba jimbi dengan Angelz.. mcm mn x penat badan ni.. tiap2 minggu ade aje program nye kn.. so, massage2.. see u next week.. yahooo! daaaaaaaaaaa.. cau cin cawwwwwwwwwwww... weeeeeeeee:D

3 comments:

NUR AIN ZULAIKHA said...

naseb baik la saye nak bermassage2 rabu aritu..ade gak sedikit kekuat menempuh ari mendatang..xsabar jugak mau tgu minggu hadapan..hehe

Babyone a.k.a Fa said...

Ko da g ke blom massagenyer?? Aritu aku desperate sgt nk g massage... Pastu ade tgk gak kt milk a deal.. murah gler..kt bandar baru bangi..tp xde kwn nk g.. :( kalau tau aku ajak ko.. So aku pon cr le SPA area umh aku.. ade lar.urut whole body 1jam rm70..tp xbrape nk best la.. Aritu aku g SPA kt plaza damas best gler..tp mahal gler plak.. 1jam rm120..eeeuuwww.. Weh klu ade lg pakej kt milk a deal tu kt bandar baru bangi tu kite g nak.. ari tu RM48 ade massage, scrub n sauna xslh aku...best wooo..

oMe aNaT aMiNuddiN said...

NAZ : hula hula la awk ni.. mentang2 dh dpt massage.. xhengat ye..xpe2.. next week kte mkn buah langsat byk2 ye.. klu GPS tu sengal lah..klu GPS tu baikk.. insyAAllah..xpelu mkn buah langsat byk2.. hehehe..

Baby : fuiyoo..mahal tu nok.. aku rs yg ko mskdkn tu budak yg ain ni dh pegi hr rabu ritu.. dia kate best gak.. 2 jam tu.. rm49 sajo..ngeh3x.. no worry la beb..klu duit aku ade waktu tu..insyAAllah..ko bgtau aje.. aku mmg suka memanjakakn diri aku kat tmpt2 sebgitu..hehehe:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...