19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 June 2011

~selamat bertunang adikku~

holla.. skg ni rs malas menghantui diri ini.. nk update blog ttg pemergian Ome seminggu yg lps pun Ome malas..blh x nk skip dulu story mory tue.. sbb Ome dpt permintaan dari awek adik Ome, Cik Ain yg mahukan Ome update story mory kisah pertunangan adik Ome yg Muadz tu.. xpe kan..kan.. Ome skip ea story mory vacation Ome tuh.. later, Ome story kat uols k.. :D

klu uols nk tau start dari pertengahan bulan Mei tu smpai la minggu ni Ome mmg x melekat kat umah.. stp weekend ade jerk program yg Ome perlu selesaikan.. bermula dgn perpindahan kerumah baru, vacation Ome ngn kwn2 hubs Ome, Orientasi dan blk aje dari tu, minggu lps yg baru aje ni, adik Ome yg namanye Muhammad Muad'z bin Aminuddin tu plak bertunang.. serius ok.. sgt penat! tp e2lah pengorbanan namanye.. kan..kan.. klu x Ome asik bising bosan dok umah.. bosan dok umah.. skali amikkk kooo.. stp mggu ade jerk program.. mmg sgt penat ok.. rs nk pegi buat body massage.. aishh.. Ome rs dpt jerk gaji bln ni, Ome nk g buat SPA.. wallaaa.. mst sgt heaven kn.. huk3x..


so, hari sabtu tu jgk ialah besday adik Ome tuh.. mmg kteorg plan supaya mrk ditunangkan pd tarikh besday adik Ome nih..kebetulan 11 Jun tu jatuh pd hari sabtu.. mmg molek sgt dh tu kan.. alhamdulillah.. segala yg dirancang berjalan dgn lancar.. dh nama pun adik lelaki kan.. so, kami xperlu sibuk2 nk pk kan lauk2 utk di mkn.. sbb pihak perempuan yg akn menyediakan.. kami cuma hantar rombongan meminang dan sekaligus trus bertunang.. tema pada hari itu ialah pic.. nk tgk kerk bakal adik ipar Ome? blh.. nahh.. Ome attachkan skali pica bakal adik ipar Ome ni k.. nama sebenarnye Ome xbrape nk sure.. takut salah eja plak kn.. tp kami sekeluarga pgglnye Cik Wawa.. amacam? Omee Anaat x mcm Ome?ngeh3x.. *fitaamm


alhamdulillah.. selama 6 tahun mereka menyulam kasih, syg dan cinta dan kini mereka di ikat dengan tali pertunangan.. semoga impian mereka berdua untuk hidup semati dimakbulkan Allah SWT.. klu nk tau, Cik Wawa ni setia bercinta dgn adik Ome ni dh lame.. sblm adik Ome ni pnh jatuh sakit lagi. bukan sakit biasa..tp sakit dari makhluk halus.. klu uols tgk la penderitaan adik Ome dulu, uols xkn percaya yg kini adik Ome tu segemok skg nih (ngeh3x.. matik aku klu dia tau nih).. bygkanlah klu smpai masuk ICU x kritikal ka? tp alhamdulillah.. berkat doa ibu ayah, adik bradik, ahli keluarga, sanak saudara, sahabat handai dan sume org yg perhatin dgn sakit adik Ome nih, akhirnya dia sembuh.. n kini dia dh pun menginjak ke alam dewasa yang membolehkan dia membina masjid bersama Cik Wawa.. semoga jodoh mereka kekal sehingga akhir hayat.. epy e-day Muad'z & Wawa :D

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * tlupe plk nk story.. sblm kami meminang Cik Wawa, kami celebrate dulu besday boy.. sponsor kek tentu la dari Ome, Kakak Ome, Adik Lelaki Ome, Annas dan Ibu Ome sndri..hehehe :D.. sharing is caring.. waaalaaa..  daaaaaaaaa.. cau cin cawwwwww.. weeeeeeeeeeee:D
besday boy + bakal pengantin

3 comments:

NUR AIN ZULAIKHA said...

yea!akhirnyer dapat tgk bakal pengantin..suwit nyer!!tp apesal gambar sikit sgt..bg la banyak2..xpuas nak tgk cik wawa tu ha!

baju anis ngan hani tantek la..

oMe aNaT aMiNuddiN said...

klu nk tgk akak dh upload dlm FB.. cekedot kat situ ea:D

p/s : tok ibu la yg belikan baju tu.. tau la taste tok ibu kan.. high class gtu..hik3x..

NUR AIN ZULAIKHA said...

camtu suh tuk ibu la belikan baju raye cik ain t..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...