19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 July 2011

~Annual Holiday Femly Ome~


hooolllaaa.. Assalamualaikum.. hyeee uolss.. sehatttt x??? alhamduillah.. rini Ome baik2 saje.. cuma telinga ni aje yg kdg2 sakit.. Ome rs ni penangan sbb korek telinga kelmarin la nih.. maybe terlanggar sikit gegendang telinga Ome ni.. so, rsnye mcm nyut nyut..tp ade sorg Ustaz ni pnh berkata bahawasanya sekiranya kita sakit.. jgn pernah merungut.. tapi kte mengucapkan Alhamdulillah.. insyAAllah.. Allah akan berikan kte ganjaran pahala.. jd! Ome xmo merungut.. Ome nk say Alhamdulillah.. **baekkknye dak ni..anak sp?? hihihi**

seperti tahun2 yg terdahulu.. seperti biasa jugak lah.. tahun ni alhamdulillah skali lagi Ome nk ucap syukur kpd DIA yang Maha ESA.. sbb skali lagi DIA berikan peluang pd kami satu keluarga untuk bercuti bersama-sama. Alhamdulillah.. tahun ni jgk, hasrat kami tercapai jua.. n yg bestnye tahun ni kami dpt pergi dua tempat utk holiday.. awl tahun ritu Ome ade story mory kat uols kn yg kami ke Cameron Highlands.. kebetulan sepupu Ome bertunang.. jd dh alg2 smpai tu, kami bercuti trus.. tapi yg xbestnye percutian kami terganggu dek kerana jem yg sgt truk di Cameron Highlands.. jd, nsb la kami mmg dh plan jgk thn ni nk ke Langkawi.. jd, alhamdulillah.. hajat kami tercapai jua utk kami holiday bersama ibu ayah tercinta di pulau yang menyembunyikan pelbagai lagenda iaitu Langkawi.. **misi utama berbulan madu kali ke??? hahaha.. xtaw.. dh byk kali hanimun ni.. tapi tetappp.. xpe2x.. bukan rezki Ome lg**
so, plannye dari awl tahun lps lagi Ome dh book tiket flight ke Langkawi nih ngn hubs Ome.. Ome book sbb ms tu Airasia tgh wat promosi tiket kerk Langkawi ni murah gler..bygknlah dua org pegi dan balik termasuk cukai tanpa beg RM34 utk dua org.. ms tu pk jgk.. klu xpegi pun xla ralat sgt kn..so, mmg booking aje.. tapi xsangka plak.. parents Ome nk follow skali.. so, Ome lagi suka..sbb lagi ramai lagi meriah percutian ni kn.. tp femly Ome x pegi by airflight.. dorg naik keta n smpai kat Jeti Perlis dorg tukar naik feri.. mula2 nk gak cr tiket flight yg murah2 utk depa..tp tggu pny tggu rupa2nya dh xde dh promotion.. so, malam jumaat tu pukul 12 dari Sepang depa dok travel smpai ke Jeti Kuala Perlis.. mmg sgt adventure kn dorg.. yg kami plak flight tenghari hari sabtu.. so, kami terbanglah ke Pulau Lagenda yang diberikan nama Pulau Langkawi.. nk tau kami buat ape kat sana?? spt yg Ome janjikan percutian ni agk panjang utk di story mory kn.. jd Ome story kat page lain k.. uols tggu taw.. SALAM SAYANG TERAMAT SAYANG.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peacae!!! *naik flight 1 jam dh smpai..tp klu travel ngn keta amik masa berjam2.. aduayaiii.. Ome blh rs kepenatan dorg taw..* daaaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cawwwwwwww... weeeeeeee:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...