19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 July 2011

~DSK B.. Aku Sangat2 Rindukan Korang!~

Assalamualaikum WBT.. holla uols.. hari ni Ome nk mengenang kembali zaman2 waktu Ome blaja di Politeknik Sultan Idris Syah Sabak Bernam Selangor.. Ya Allah..tiba2 kn hari ni budak2 DSK B Ome yang dulunya sume tu satu kelas telah upload mcm2 gambar dlm FB Group DSB B.. Group ni mmg privacy utk kami2 sajo.. Maaf lah yerk.. sbb dlm page ni ade pelbagai kisah2 kami.. baik buruk kisah kami hanya kami jerk yg blh tahu.. sbb dlm ni jgk ade pica2 yg tidak boleh ditonton oleh org ramai.. *harap maaf*

Hari tu si Lisz aka #apepuntakboleh ade bgtau yg dia sgt merindui geng2 brutal..geng2 brutal tu tentulah salah sorg tu Ome kn.. hahahah.. brutal kerk?aishhh..jgn la tny brutal kerk x.. meh test tengookkkk.. he3x.. so, bile mrk dh upload pica2 ni dlm group FB ni, Ome nk kongsi pica2 yg mn Ome select n boleh dijadikan tontontan umum utk uols.. n entry kali ni jgk utk Lisz coz dia kate ritu dia sgt rindukan waktu belajar kat poli ni dulu.. si Lisz ni nk kate ketinggalan zaman, rsnye xmgkn la kowt kn.. Ome pun xtaw la kenapa dia g detele FB dia yg lame tuh.. *p/s utk HARLISZ : kak, klu ko nk tau update psl kami, ko buka blk FB ko tu ye..kat situ, kami sentiasa update berita kami dari semasa ke semasa n yg pntg ko blh melepaskn rindu ko kat situ..best kak.. xcaye ko buka blk FB ko tuh ea..ikatan ukhwah xbaik ditinggalkan :D*

waktu belajar dulu uols.. mmg Ome bgtau kat uols la kan.. mmg stresssss! mn ade org study x pressure. kan.. ya ampun.. mcm2 suka duka yg kami harungi selama belajar taw.. tapi btol la org kate.. stress blaja x sama dgn stress bile kte dh bekerja.. btolll!!! Ome sokong sgt2.. rupanya stress keje ni lagi suck dari stress blaja tau uols.. stress keje ni berkaitan dgn manusia.. ade jerk politik dlm pejabat kn.. g la mn2.. mmg e2 yg berlaku..tp stress blaja dulu, walau mcm mana kami stress, tp bl kenang blk pica2 yg sempat diabadikan dlm hidup kami, mmg mcm2 perasaan yg wujud..tp yg penting.. kami satu kelas mmg sepakat.. Ome xtipu..mmg kami ade puak2.. geng2 kami sendiri..tp bila ade seorang Ketua yg sgt baik, bertanggungjawab kira sume perkara baik tu mmg ade pd dia iaitu kawan brutal Ome jgk NUR HAFIZAH SABRI, sume masalah dpt diatasi.. seyes! sp xsuka dgn Pijat.. kami dulu pggl dia Pijat..tp lps msg2 dh melangkah ke alam dewasa ni, Ome trus pggl dia FIFI.. comel kn..kn... *bab tukar2 nama ni mmg Ome suka..nmpk lebih ayu kan kan.. hahahaha *

oklah.. Ome xmo ceceh2 byk..uols tgk la wajah2 suci murni kami waktu belajar dulu.. klu uols tgk Ome xbyk beza kowt.. akakkk maintainnn nokk.. tapi akakkk tambah comel kn..kn uols? hahaha.. xblh blahhhh Ome nih.. nk memendam perasaan jerk kn.. salam sayang teramat saynag.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *kebanyakkan dari mrk ni dh berkahwin.. n ade yg dh beranak 3 ok.. jgn xpecaya.. Ome ni kawen awl..tp rezki lambat..klu x mmg dh beranak pinah Ome ni taw uols* daaaaaaaaaa..... cau cin cawwwwwwwwww.. weeeeeeeeee:D

 Lisz sgt focus! hahaha
 geng2 brutal..brutal kn muka kami :D
dari kiri Idora, Zub, Ome, Yana (sgt rindu kamu), Lisz, Fifi

OME RINDUUUUUUUUUUUU ZAMAN2 GILER DIPLOMA SAINS KESETIAUSAHAAN (DSK B) LA UOLS :D

8 comments:

MOHD FAHMI JAES said...

nice memory. good

oMe aNaT aMiNuddiN said...

mmg sgt nice! TQ fami :D

Babyone a.k.a Fa said...

aku pon rindu gler..tibe2 dr ini terase da tue :( sbb da lame meninggalkan zaman itu.. sob sob sob..

Babyone a.k.a Fa said...
This comment has been removed by the author.
Babyone a.k.a Fa said...

rindunyer..

HarLisz said...

omaigoddd nape dulu kurus je dan skrg bagai di pam pam? hoh!

Swit Mango said...
This comment has been removed by the author.
Joon AreLee said...

Budak sekolah yg comot..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...