19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 July 2011

~photoshoot wif Angelz~

holla.. salam ahad uols.. amacam? esk sume umat islam di dunia ni akan berpuasa.. kerana esk di jangka bermulanye bulan Ramadhan..bile dh masuk bulan Ramadhan jd sume umat manusia yang beragama islam perlulah menjalani rukun islam yang telah ditetapkan.. so, mcm mn persiapan uols sempena menyambut Ramadhan ni? dh menyucikan diri? dh bersiap sedia untuk solat tarawih? huhuhu.. Ome sgt excited ni nk berpuasa. almaklumlah.. dlm bln pose ni la segala amalan baik yang kte lakukan akan di lipat kali gandakan.. so, insyAAllah.. Ome akn berusaha untuk top up balik pahala2 Ome yang mana selama beberapa bulan ni rsnye dh byk sgt dosa yang Ome lakukan.. baik secara kte sedar mahupun tidak sedar, rsnye bulan ni bulan yang patut kte sume berlumba2 utk mendaptkn pahala dari NYA kn.. so, selamat berjuang ye uols : *diet time jgk!*

ooo..cukup utk mukadimah entry kali nih.. hehehe.. ekceli Ome nk story mory ngn uols yang semalam Angelz buat outdoor photoshoot.. ini sempena ANGELZ DAY yang ke 11 tahun.. uols tau kn yg Ome pnh story kat uols yg Ome ade 3 org BFF.. so, sempena persahabatan kami yg ke 11 tahun ni, kami xmo celebrate dgn party tapi kami sambut dgn mengadakan outdoor photoshoot di sekitar Putrajaya nih.. ya Allah.. uols tau x rupa2nye buat outdoor photoshoot ni sgt penattt!! dh ler Ome dgn pakai kasut high heels nye lagi kan.. mmg rs nk tercabot kaki ni dibuatnye.. dari pagi sampai nk menjelang ke magharib dok bergambar sakan.. mmg puas ati la kali ni pny event..  turun bukit panjat bukit.. ade la 2,3 tempat yg kami pegi untuk photographer ni dapat memuaskan hati kami agar gambar2 tu menarik + shantek.. aiyarkkk.. penat ok! tapi kami sgt puas ati n have fun.. yg penting kami dpt berkumpul.. almaklumlah..slh sorg BFF Ome ni dh mengandung.. so, kami klu kuar mst x cukup korum.. so, d sbbkn event ni bkn slalu blh dilakukan, so, kami sgt excited ye uols.. rs mcm retis la plak bile slh satu tempat photoshoot kami tu di Pizza Hut Alamanda.. aiyarkkk.. sume org pandang kami mcm kami retis.. sajelah tu nk cari publisiti murahan kan kan.. ngeh3x..  *penattt gilakkk! tapi berbaloi-baloiiii :)*

oklah.. Ome nk rehat lagi dan lagi dan lagi.. kaki ni rs nk tercabot sbnrnye dok photoshoot smlm.. fuiyooooo.. klu xshantek jgk la pica2 tu xtaw la nk kate.. dh mcm2 pose yg kami buat.. smpaikn Ome xde idea dh nk wat pose ape..last2 pose gile yg Ome buat.. almaklumlah.. akakk bkn model nok..huhuhu.. buat masa ni Ome akn upload dulu pica2 yg hny gunakan camera hp.. e2pun 2,3 keping jerk sbb bl dh ade pica yg lbh canggih, malas plak nk kuarkn pica hp.. hahhaha.. pica2 yg gunakan khidmat photographer DNA Pixel ni x siap lagi.. nnt klu dh siap Ome tepekkn utk uols k.. mana la tau uols tgk hasil keje DNA Pixel ni uols rs nk amik photographer ni sbg photographer uols utk adakan event uols sendiri kn.. for me.. photographer ni terbaekkk.. bukan nk promote sbb kwn sendiri.. tp mmg photographer ni akan berikan 100% kerjasama kat uols klu uols perlukan khidmat nye.. sbb tu kami kena bersusah payah skt agar pica2 kami nnt mantoppp!  dan yg plg penting caj yg dia berikan sgt2 berpatutan.. xcaye.. let's take a look 1st ya.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! **klu rs2 nk amik model..blh la call2 Ome ye uols.. Ome x charge mahal2.. sejam rm50 aje.. ngeh3x.. xblh blahhh! wekkks.. wekksss.. ** daaaaaaaaa... cau cin cawwwwwwwwwww... weeeeeeeeeeeeee :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...