19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 August 2011

~bichoo~

holla.. Salam Ramadhan yang ke18 uols.. pose x hari ni?alhamdulillah... Ome masih diberikan kekuatan untuk menempuh Ramadhan yang penuh barakah ni.. n alhamdulillah jgk.. Ome diberikan kesihatan yang baik sepajang bln yang mulia.. klu sakit perut dan loya2 tu jgk adalah pkra biasa bl berpuasa.. beselah tu kn.. angin sepoi2 bhs bertandang bl xdpt mkn.. lg2 plak Ome jns berpenyakit gastrik dan migrain.. so, kenalah kuat! ye dak.. tp hari ni tiba2 Ome rs tekak ni mula rs kering.. ala2 mcm nk sakit tekak aje kan.. aishh.. Ome rs mcm dh jd rutin tahunan plak.. setahun tu mst sekali dua la wajib hadir kesakitan tekak nih.. seyes! klu dh mula sakit tekak, sgt la rocker suara Ome ni uols..smpai satu tahap kte sbg secretary ni plak selalu kena jwb panggilan kn.. so, sume org bajet Ome ni lelaki.. aiyooo.. Ome dh cuba uols..sehabis baik nk control suara ni ala2 ayu gtu kn.. tp maaf la ye.. tetapppp xblhhhh! so, nk x nk.. kena la hadappp jgk ye uols.. sexy kerk x suara Ome? aishhh.. sexy gler uols.. Ome takut uols tergoda jerk.. ngeh3x..

ooo.. sjk kelmarin Ome dok pasang lagu hindustan.. kte switch sekejap dari Korean ke Hindustani.. bolehhh??? hehe.. di bln2 Ramadhan yang mulia nih plak tiba2 rs nk melayan perasaan dgn lagu2 hindustan..haha.. ellooo.. kate 1 Malaysia.. sume Ome layan uols.. wahhh3.. terasa berada di awang2an uols.. mula la teringat kembali sejarah yang x mungkin berulang tu kn.. huhuhu.. ehhh! sekejap2.. Ome nk tny uols nih.. ade sesiapa yang pernah tgk citer hindustan yang tajuknye Bichoo tu x? pelakonnye Bobby Deol & Rani Mukerjie.. wah3x.. dh lame sbnrnye Ome cr blk drama ni uols.. aiyoo.. jgn tny la knp.. Ome pun xtaw knp dlm byk2 filem hindustan yg Ome pnh layan + dok giler suatu masa dulu.. drama ni yg menjadi kegilaan Ome.. hah! ape gelak2.. geget kang! huhu.. klu uols ade or maybe uols tau kat mn ade drama ni dijual..plss..plsss.. let me know ya.. seyes! smpai kedai DVD kat KL Ome g cr citer nih..tappiii tetappp xjmp.. stp kali Ome tny kat kedai DVD tu, org tu mst ckp xde stock.. dorg x restock lg drama tuh..menci taw.. bl kte cr, e2 yg xjumpe..cuba klu xmo pun..mst ade jerk kte jmp kn.. so, klu uols jmp or mmg uols ade koleksi simpanan, roger2 la Ome yerk.. seriuss! Ome mmg sedang sgt cari drama nih.. ok! thank you uols :)

meh kte layan antara lagu2 yg Ome suka dgr dlm drama Bichoo nih.. hahahaha.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *knp ea bl tgk citer hindustan kena sediakan tisu.. plak tu filem hindustan wajib 3 jam.. huhu.. laaayaannn.. daaaaaaaaaaa.. cauu cinnnn cawwwwwww... weeeeeEE;D

jom!! lyn hindustani.. hihiihi :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...