19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 August 2011

~kajima.. sarangae~

holla.. Salam Jumaat uols.. alhamdulillah.. hari ni masuk hari ke12 umat islam berpuasa.. uols puasa x? Ome? alhamdulillah.. insyAAllah.. klu tiada aral melintang berpuasa la Ome utk hari ke6.. ngeh3x.. almaklum la.. 6 hari bendera merah berkibar2 dgn megahnye..nk x xnk, kenalah ganti yerk uols.. uols ingt x story telling smlm? alaaaa.. smlm kn Ome mtk tlg hubs belikan makanan kat bazar Ramadhan kn.. blk tu mmg hubs bertindak mengikut arahan.. beli juadah utk berbuka spt yg Ome idam2kn.. tapi sayangnye bila Ome berbuka dgn makanan yg dibeli tu, Ome rs kelauuttt rs mskan tu.. esp laksam.. dh ler laksam tu menu utama kn.. nsb la Ome ade mtk beli kuih onde2 ngn murtabak ayam tu kn.. atlast Ome bedal kuih onde2 tuh smpai hbs.. dpt la telan 6 biji kuih onde2 yg comey tuh.. n then murtabak ayam Ome mkn setengah.. kuahnye murtabak tu ya ampun.. sgt la xbest.. jd Ome mkn cenggitu aje.. lg sdp! nsb la kenyang jgk kn..tp lps solat isya' perut Ome kruk krak kruk krak.. trus turun ke dapur masak magiee! hahaha.. jd smlm Ome mkn magie kari.. air tgn ini sndri jgk la sedapp kn.. (sp nk puji diri klu x diri sndri kn..kte angkat bakul skt..hehe)

hah! pg ni Ome nk story telling.. Yg mana kenal Ome nih, mmg tau la kn Ome sgt suka dgn drama2 Korea nih.. obses sgt dgn drama Korea ni smpai lah Ome dpt jejakkan kaki Ome ni di Korea pd bln April yg lps.. n lately ni bkn Ome suka tgk drama aje.. lagu2 Korea ni pun mmg  dh menjadi kegilaan Ome.. org kate ape.. dh mcm kena sampok pun ye gak.. dok la layan channel 393 kat Astro tuh.. stp kali buka tv, mmg channnel tu yg Ome buka dulu..nk tgk klu2 ade drama yg best2 kn or lagu2 yg best2 kn.. n smlm dok boring2 xtaw nk wat ape.. drama Lie To Me pun dh habis, Ome layan concert sempena melawat Korea yg tlh diadakan di Pulau Jeju... copp! Jeju Ome xsmpai lg.. tingin gak nk ke sn.. tp mahal sgt la.. tgk la akn dtg kan.. klu rezki lbh, tingin jgk nk smpai Jeju.. seyes! mmg Ome nk ke Korea lg.. n kali ni klu nk ke Korea lg, Ome nk ke Pulau Jeju plak.. orang kate Pulau Jeju ni best.. klu x best, xkn satu dunia nk anugerahkan Pulau Jeju ni sbg salah satu dari tujuh keajaiban kn.. so, i think mst ade sesuatu yang menarik di Pulau Jeju ni.. i hope so, satu hari nnt Ome dpt jejakkan kaki ni ke Pulau Jeju plak kn :)

Adelah satu lagu yang Ome suka sgt dgr.. tajuk lagu ni Intution dari CNBlue.. Ome jarang2 sgt tgk penyanyi Korea yang band.. Ome pnh tgk pun FT Island.. tp group tu Ome xbrape la suka pun.. n group band yang Ome suka sgt skg ni group CNBlue..lagu2 diaorg pun best2 jgk.. antara lagu2 yg Ome suka yg tu la.. Intution.. mula2 xfhm jgk ape la makna di sebalik lagu tuh kn.. tiba2 smlm ms konsert tu, group ni nyanyi lagu ni siap dgn sari kata Bhs Melayu lagi..e2 yg Ome suka tgk channel 393 nih..bkn drama aje ada sarikata.. lagu pun ade sarikata.. mmg superb la channel nih :).. uols nk dgr x lagu nih? uols lyn k lagu nih.. best.. Ome x tipu.. hehehe..

Jarang skali kte tgk 1 group tu comel2 kn.. tp group ni sumenye comel2 uols.. hamster! i loiikee.. hihihi.. (gatai sungguh ank pakcik Aminuddin ni kn).. uols lyn la ea lagu nih.. lagu ni sgt best! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *kajima means jangan pergi.. sarangae rsnye sume tau kowt.. means saya cinta padamu.. daaaaaaaaaaaa.. cau cin cawwwww.. weeeee:D

2 comments:

Anonymous said...

awesome blog, do you have twitter or facebook? i will bookmark this page thanks.

My blog:
rachat de credit rachatdecredit.net

oMe aNaT aMiNuddiN said...

thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...