19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 August 2011

~pos laju oooo pos laju~

baru hari ke4 pose.. dh rs nk marah2.. aiyooo.. kemon Ome.. kemon.. tp mmg Ome nk rs panas ati jgk.. stress taw..stress.. hari ni xde mukadimah2.. Ome trus nk story mory kat uols.. Ome nk lps kn tensi jap.. uols baca tau smpai hbs.. huawaaaaaaawaaa... *ni yg rs nk cengeng nih*

ekceli kecik jerk pny hal.. tp Ome bengang gak la.. mcm ni citernye uols.. Ome kn bgtau yg uols skg ni Ome suka sgt beli brg secara online.. bile beli brg secara online dh tentu2 brg tu akn di pos kn oleh tuan kedai yg Ome beli brg tu kn.. so, bile nk dihntr ke Ome, Ome suka bg alamat ofis sbb bile anta kat umah, xde sp yg blh tlg pick up kn brg tu sbb nobody kat umah Ome.. so, yg menjadikan halangan barang nk smpai tu bkn mslh terletak pd tuan kedai atau pos laju nih.. tp halangan nye bile pegawai ofis ni yang spatutnye terima sebarang surat menyurat/ bungkusan dan lain-lain tapi xmo terima bungkusan2 yang dia rasakan bungkusan tu personal.. alasannye sbb sblm ni dia pnh kena blame sbb brg x smpai.. n dia kate brg2 personal yg smpai mmg terlalu banyak.. jd dia xblh nk buat ape2.. hellloo.. e2 pun nk berkira kerk? omaigod!! akakkk stress nokk.. akakk stress! logik x uols? perlu kerk dia nk protes pd sume org sedangkan salah tu berpunca dari org yg salah tulis alamat tuh.. 

hanya nota ini menjadi warkah terakhir.. sob sob (cuttt!!!hebat gler lakonan ko Ome)

yg plg menyebalkn hati ni bila dia dh mengadu ngn bos.. so, bos pun ckp xblh nk buat ape2.. fine!!! akakk pasrahh nokk.. akakkk pasrahhh je laaaaa.. (tiba2 hari ni byk word akakk & nokk  kn..tanda marah!!!).. nk wat camne.. dh bos pun ckp cenggitu..redhaaaa ajelah kn.. aisshhh.. bulan2 pose ni plak nk mendatangkan kemarahan kn.. sabar Ome.. sabar.. pose nih.. xbaekk marah2 Ome.. sabar ye..sabar.. argghhhh.. malas layan! Ome nk siap2 blk umah! Ome malas nk pk dh.. esk nk mtk en hubs tlg amikkan.. e2pun klu en hubs free.. huhuhu.. sob sob sob.. pilu ati nih oitt.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! **notis pemberitahuan sajo yg ditinggalkan.. pos laju dh x laju spt biasa.. huhuhuk.. daaaaaaaaaaaa... cau cin cawwwwwwwwwww... weeeeeekkkkkkkkk :( (1st time taw guna tanda sedih nih)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...