19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 August 2011

~shopink online hobi terkini :D~

holla uols.. Assalamualaikum.. so, hari ni dh msk 2nd day puasa.. amacam? masih lagi teruskan perjuangan x?Alhamdulillah..stakat ni Ome mampu lagi meneruskan perjuangan yang dituntut dalam Islam ni.. n stakat ni blom lagi Ome skip di sbbkn keuzuran yang semangnye akan terjadi setiap bulan kepada golongan2 wanita seperti Ome ni kan.. Ome doa sgt mudah2an tahun ni puasa Ome cukup sebulan..tingin sgt nk rs puasa cukup sebulan.. tapi Ome tau.. klu x preggy mahupun monopos mana nye nk harapan tu nk terjadi kan.. so, xpelah.. yg penting Ome dpt berpuasa dlm keadaan sihat.. mudah2an Allah berikan kekuatan pada Ome sihat tubuh badan.. aminnn :D 

hah!! rini Ome nk story mory ngn uols.. terkini Ome ade hobi baru taw.. Ome perasan lately ni, Ome suka sgt beli brg secara online.. btol uols.. Ome ni pantang tau klu ade offer2 nih.. Ome sbnrnye xsuka berasak2 di tempat Shoping Mall yang ramai org semata-mata nk dptkn sale.. melainkan ms g jenjalan tu kebetulan mmg ade sale.. baru la pegi masuk dan beli.. tp klu org ramai berasak-asak, xkose Ome eah.. serius! dulu pnh la skali dua Ome pegi Sogo KL tuh.. sejak kejadian menyanyat hati tu, Ome xpnh lagi jejakkan kaki Ome ni ke sana.. sumpah!! kejadian tu menyebabkn Ome trauma.. fobia nk pijak kaki ni ke dalam Sogo tuh.. cukup2lah tu sekali jerk kejadian tu berlaku.. Uols tau knp Ome trauma? sbb beg duit Ome kena curi.. habis duit, cincin tunang/risik, duit raye ibu ayah (time tu nk raye) lesap.. Ome rs ada la dlm 1K (nilai emas waktu tu k) jgk .. mmg gigit jari Ome.. menangis-nangis mcm kanak-kanak ribena.. nsb la dpt hubs yg jns cool jerk.. dia ckp bkn rezki Ome.. mmg la bkn rezki Ome..tp klu smpai cincin tunang/risik pun hilang, sp yg xnangis kn.. kenangan tu... ade sentimental value taw.. Ome ckp serius ea.. manusia yg curi tu mmg Ome xkn halalkan setiap ape yg dia ambil..x pe.. kte tggu kat akhirat nnt.. Ome nk tgk manusia mn yg kejam sgt tu kn.. 

hah! kn dh kuar story zmn silam.. hihihi.. ok2.. berbalik pd hobi baru Ome nih.. Ome tepekkan sikit ea barang2 ape yg Ome dh sempat membeli belah.. ekceli Ome xtaw la samada barang2 online ni lagi murah dari pasaran kerk x.. Ome beli pun sbb Ome xjmpa barang2 yg Ome nk tu kat luar..jd dh alg2 org jual..xpyh plak Ome nk g cari.. baik Ome beli aje kan.. Antara barang-barang yang Ome sempat shopink online seperti max dress, detox foot patch, n yg terbaru Ome beli make up pallete.. hahaha.. xblh thn kn.. aishhh.. klu ikut nafsu segala mak nenek nk di beli nye.. mmg gian gler uols bl tgk barang-barang online nih.. e2 xtermasuk Ome selalu beli tiket wayng online.. beli top up (kredit) nset.. huhu.. ape nk wat uols..dh nama pun wanita..ladies.. always like dat kn.. n now tgh berkira-kira lg ni nk beli baju raye sbb uols tau x kain Ome utk raye thn ni x hntr lg pun kat tailor.. blh? comfirm klu Ome anta skg ni, tailor xmo amik kan.. nk x nk kenalah beli yg ready made kn.. xpasti xsamada nk beli on9 or beli kat kedai..tp Ome mcm berkenan gak tgk yg dlm online pny nih..tp mahal sgt la uols.. beratus2 tu.. ish..ishh..ish.. *geleng2 pale*

Ini antara brg2 yg Ome beli secara online.. gian uols.. seyes!!! mcm hisap dadah la plak gian-gian ni kn.. klu uols rs tingin nk cuba hobi baru ni.. ape slhnye.. jz sediakan duit jerk la uols.. Ome rs dh byk jgk la Ome berhabis utk shopink online nih.. shopink online ni jgk salah satu terapi stress taw.. x caye? try dulu..baru taw.. hahahhaa.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! *ade la skali Ome tertipu dgn tuan kedarat nih.. sumpah! Ome xkn senang2 lupakan tuan kedai online ni.. dia tipu Ome bulat2.. lps dia tipu trus dia hilang diri..Ome call dpt..tp xpnh berangkat.. so, kpd manusia yang kejam tuh.. kte jmp  kat akhirat kelak.. e2 janji Ome k..bukan xmo maafkan..maaf tetap maaf.. tapi hutang tetap hutang.. see u there.. daaaaaaaaaaaa.. cau cin cawwwwwwww.. weeeee  :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...