19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 September 2011

~agaiiinnn!~

hari ni masuk2 keje.. tiba2 tingat 2 hari lepas Ome ade beli barang secara online kat ThePoplook.. ini gara2 dok terbaca blog si HARLISZ la ni kn.. dh terpengaruh.. seyes! mula2 tu x berminat sbb baju2 nye mcm kelakar jerk pown.. tiba2 scroll pny scroll ternmpk ade satu blous nih.. aiyooo..finnkkkk nok blous nih.. look like gojes.. bl verangan tu terasa mcm ladies gler bl pakai baju ni kn.. so, terpk2 jgk.. klu aku beli baju ni agk2 muat kerk.. almaklumlah.. badan Ome ni bkn comey mn pun.. adelah secomel panda tu.. kiut jgk kn.. ekekekeke.. bl pk2 blk.. xpe.. kte try beli dulu.. muat x muat lain citer.. agk2 xmuat blh jual kat #maillambung.. ahahaha.. sbb badannye kuwus.. comey gtu.. sjk dia mengamalkn diet yg sgt kronik, badannye sgt la kuwus ok.. jelessss makkk ngn ko nok.. mak xsanggup nk diet mcm ko nok.. aishhh.. mak rs klu mak kuwus mcm ko nok, lg takut en hubs Ome tu nnt.. muahahah *perasan ko ome! weekkss..wekkkss;p

so, nk di jadikan citer.. hari rabu ritu, Ome MC.. sbb keadaan yang sgt la x mengizinkn.. Ome mmg x larat nk p keje..sbb mlm tu Ome smpai tertonggeng2 nk tido.. sakit pny psl kn..so, rabu tu mmg x terdaya nk p keje.. so, Ome amik la cuti..mmg xtingat lansung yg barang akn smpai hari rabu tuh.. n semalam Ome masuk ofis blk.. pagi tu mmg tingat gak..dlm hati kata.. ehhh! barang aku xsmpai lagi la..maybe hari ni smpai kowt.. so, mmg x terpk lnsg nk call pos laju or tnya kat penerima barang/surat  (PAP) ofis nih.. so, senyap la smpai la ke hari nih..pg2 masuk ofis.. rs mcm ade sesuatu.. rs mcm ade benda yg x buat lagi.. pk pny pk.. baru tingat.. ehhh.. barang aku lah.. spatutnya dh smpai 2 hari lepas.. mn barang tu pegi ea..  nsb la barang yg Ome beli ni ade tracking number.. klu x? haraaaammm jadah la kn.. mmg nk kena maki la kn.. call pos laju putrajaya ni.. dorg kate barang dh dihantar..tp PAP ofis ni xmo terima.. agaiinnn!!!! dia wat hal lagiiii.. mmg mendatangkan kemarahan jgk.. bl pk2 blk kn.. Ome rs ofis org lain xpnh lagi wat mcm ni kn.. mmg xhagak2 kn dorg nih.. saje jerk nk mendatangkan kemarahan.. n yg Ome bengang tuh, dia xmo terima sebarang bungkusan peribadi tu tanpa ade hitam putih surat dari org atasan yg mengatakan jangan terima barang berunsurkan peribadi.. suka ati mak apak nenek tiri dia jerk kn.. alasannya sbb byk sgt brg2 peribadi yang smpai kat ofis nih n dia xde masa nk update dlm buku.. dia kata byk lagi keje dia nk kena buat selain kena update brg2 peribadi yg smpai.. uwaaaaaaaaaaa.. besar pangkat ko kan.. *busitt! (astagfiruhalazim.. hari2 jemaat ni asik nk carut jerk kn..aishh)
taraaaaaaaa!!! finnnkk kn blous ni.. hihihi..i luv it!

so, nk xnk kenalah g amik sendiri kat pos laju putrajaya tuh.. menci!!! dari barangan express trus jd lambat! gara2 ade manusia yg mcm ni lah..  xpelah nokkk.. akakkk xkesahhh dahhh.. lps ni akakkk nk beli lagi barang online.. biar smpai kamu nk muntah belelah trima brg online tuh.. uawaawa.. jht gler kn Ome.. huhu.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *psstt..pssttt.. #apepuntakboleh.. agak2 baju ko same x dgn baju yg aku beli nih..klu same blh la kte wat group mcm korea group tu.. ekekekek..daaaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaauuuu.. WeeeeeEEE:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...