19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 September 2011

~Get an Irresistible Full Body Massage + Body Scrub + Facial Brightening Treatment + Sauna + Foot Spa~

wahhhh..bkn main panjang lagi tittle utk hari nih kn.. x hagak2 ko Ome.. dh knp? sawan? hahaha... wat eva.. ko ade? xde kn.. jz shut up ur mouth!!! hahaha.. xde2x.. jgn emo2 uols.. hr ni kn hari jumaat.. so, x elok emo2 d hari jumaat kn.. Ome ni emo2 apesal? dh nk monopos? huhu.. ekceli hari ni kn uols..Ome nk share dgn uols.. nk tau x ape yg Ome nk share kn kat sini? jom! cekedott!


hah!!! nmpk x? nmpk x? hahaha.. yezzaa.. ini ialah salah satu cara utk memanjakan diri anda.. n kebetulan bln 10 yang bakal menjelang tiba ni ialah hari jadi ibu Ome.. so, last year kakak ome ade la buka mulut.. dia kata ape kata thn dpn kte tukar hadiah ibu ni dgn berikan sesuatu yang lain..contohnye mcm pakej yg mcm ni.. buat sauna.. massage..  so, kebetulan smlm Ome dpt notification email dari DealMates ni.. n Ome trus terpk..hah!  besday ibu dh nk menjelang tiba la.. trus la Ome capai hp n call my sista nih.. n dia pun bersetuju nk share dgn Ome dan adik badik yang lain utk belikan pakej nih.. mst uols kate..elehhh..kedek la Ome nih.. benda bukan mahal sgt pun.. stakat rm48.. helllooo... 1 sen tu pun duit jgk tau..lgpun bkn Ome nk berkira.. atleast klu dorg sumbangkan sedikit daripada harga pakej ni boleh dikira duit depa tau.. kira hadiah ni hasil daripada colletion kami adik badik.. ok wat.. lgpun klu beli pakej mahal2 pun, klu ade pakej yg murah..y not kn.. so, ade peluang kte grab it.. n ibu pun rsnye epy kowt dpt hadiah dari anak2nye..btol x.. mmg kami dh plan nk wat dr yg laen.. sbb tiap2 thn bg kek.. bosan la uols.. maybe kek tetap beli sbb ayah pny besday pun jatuh pd bln yg sm.. so, klu nk belikn utk ayah pakej ni mcm xsesuaii.. either pakej ni utk lelaki & perempuan, tapi rsnye mcm xsesuai kowt.. takut nnt ibu jeling2 manje.. hahh! x ke naya ayah Ome kn.. so, kte elakkan.. kte belikn hadiah laen utk ayah.. maybe DEALMATES ni akn keluarkan pakej yg sesuai utk ayah Ome plak nnt kn..so, kte tgguuuu.. klu xde, xpe.. nnt kte pk lain plak ape yg nk dibeli utk ayah kn uols..

so, d sbbkn nnt xde sape nk bwkn ibu Ome.. so, Ome ngn kakak Ome pun beli la jgk deal nih.. deal ni xterhad utk sorg jerk ye uols..klu uols nk beli 10 pun blh..no heart feeling ok.. huhu.. n ini jgk slh satu cara mengambil kesempatan utk diri jgk memanjakan diri.. bagus kn Ome.. mmg terbaekk dari ladang lah.. stakat ni Ome pcaya dgn jualan2 mcm ni uols..ingt x besday kek ank buah anis baru2 nih.. yg heaven gler tuh.. yg tu pun voucher tu Ome beli dari dealmates nih.. mmg berbaloi uols.. klu uols x caye.. take a look this DEALMATES n uols dpt rskn diri betapa uols jimaatt gler kat situ.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * sblm ni pnh jgk beli voucher kat MILKADEAL n MYDEAL.. yg tu pun sgt bagus.. n Ome puas ati la sbb klu uols compare dgn harga sebenar mmg uols xkn rasa rugi lansung.. alah membeli mudah memakai.. AXION (ye kerk iklan ni)..hahaha.. daaaaaaaaaaaa.. caauuu cinnn cawwwwwww.. WeeeeeeEEeee :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...