19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 September 2011

~open house~

hollaa.. haiii uollss.. winduuu Ome kerk? hihihi.. lame benar kn Ome x update story mory dlm blog comel Ome nih.. aishhh.. maafla uols.. lately ni Ome xde mood nk update sebarang bentuk story mory.. plus Ome xde story mory yg menarik tertarik kau mmg deboomm utk di story kn kat sini.. so, org kata "diam itu lebih baik dari berkata-kata".. tau x mkna peribahasa ni? xtaw.. hahhh! elok benar la tu klu uols masuk balik skolah.. mcm Ome.. dh mula balik ke skolah or dlm bhs inggerisnye berbunyi back to school.. yeah3x.. dh msk 2 bln Ome start stdy uols.. setakat ni alhamdulillah.. masih blh tangani stress assignment yg dtg.. hopefully stress yg dtg ni x struk stress bile dikecam, dikecemuk mcm retis2 tuh.. wahhhh.. curlasss kauuu mariaa (uols tgk citer nih? Ome pun xpnh tgk).. hehehe :)

ehhh.. dh melalut.. ok.. kte stop story psl Maria.. sbb Maria xde kena mengena pun dalam ini story.. ok! ehhh.. sblm Ome story psl Open house.. Ome nk tnya.. agk2 uols dh bp KG uols naik gara2 g open house? ngeh3x.. soklan cepugangsa tu Ome bagi.. ape??? maintain.. nmpk benar nipunyee.. ape idaknye.. klu dh nama Open House comfirm2 uols akn mkn kn.. atleast mst naik skt kn.. so, mcm tu jgk la Ome.. Ome xmauuuu timbanggg berattt! sbb mst naik nye la berat badan nih.. sbb tu mulai smlm Ome dh start puasa ganti.. ekekekek.. almaklumlah.. 3 minggu berturut2 asyik melantakk jerk kejenye kn.. so, kenalah reduce kn berat yg sedia berat ni atleast Ome dpt kekalkan berat ideal.. susahh oooo.. ade org tu mkn mcm mn sekalipun berat dia tetap x naik..maintain.. mcm hubs Ome.. huhuhu..kdg2 terpk.. agknye org mcm ni bela jin kerk? bkn dia yg mkn.. jin yg mkn.. e2 yg dia kurus keding mcm cicak kobeng kn.. kuduttt.. 

2 mggu lps Ome ade wat open house.. n open house ni pun sempena masuk umah baru yang baru jerk kami pindah pada bln 5 ritu.. dh alg2 nk raya kn.. so, Ome tangguhkn ketika wat Open house Raya baru2 nih.. alhamdulillah.. tahun ni Ome appy.. sbb kebanyakan kwn2 Ome dtg.. x mcm thn lps..blh di kira dgn jari bp kerat aje yg dtg.. mmg sakit jiwa jgk la kn.. so, kwn2.. klu uols dtg mcm ni lg, next insyAAllah, panjang umur, murah rezki, Ome buat lagi ea Open House ni.. n yg plg penting.. makanan yg disediakan x membazir.. cukup n ade la lebihan2 tu Ome tapau bg ibu ayah bw blk.. biar depa yg setlekan.. yg ptng kat umah Ome clean n clear.. sbb lps tu klu Ome simpan dlm fridge blum tntu lagi kami nk mkn.. comfirm!! lps tu blh masuk dlm tong sampah.. syuhhhhhhhhhh... buang!

tapi sygnye xsempat pun nk berphotoshoot on dat day.. sbb sibuk melayan tetamu yang dtg.. klu ade sekeping dua..e2pun kebetulan member dari poly dtg dlm 5,6 orang n kami amik gambar dpn umah.. e2pun msg2 dh nk blk baru sibuk nk keluarkan camera canggih masing (canggih kerk?bak kata rynn, camera blh masuk air tu.. canggih kn.. hebat x camera dia? lps tu rosakk..  jahanamm.. ekekeekeke).. Thanks a lot kepada teman2 yang hadir memeriahkan majlis rumah terbuka Ome tu yerk.. kehadiran uols sgt2 Ome hargai.. luv uols la.. n uols yg xdpt hadir n x terima jemputan dari Ome tuh.. jgn la terasa hati.. insyAAllah.. klu Ome dh kaya lebih skt, Ome ajak uols dtg ye.. ms tu mmg open canopy trus.. hihihi.. muahhh :)

 Haruslah ade sesi menjoyah kn :)

n last week plak umah ibu Ome wat open house plus sambut besday anak buah Ome, Anis Adryana yang ke 2 tahun.. ekceli hari jadi dia 26 Sept ni.. tp d sbbkn kebetulan nk buat open house so ibu anis ni pun tumpang la sekaki..trus jadikan hari tu hari utk sambut besday ank nye jgk.. 2 mggu berturut2 open house.. mmg heavennn giler la kn bl dpt mkn.. hihihi.. n sehari sblm open house dirumah ibu Ome, hari Malaysia kn cuti umum kn.. kebetulan hari tu penuh dgn undangan rumah terbuka.. uishhh.. lg la heaveenn.. smpai mlm.. keluar umah pukul 3 balik umah nk dkt pukul 11 mlm.. u see.. heavenn gler kn.. mmg blk tu mata dh layu di tasik madu la kn..ape xnye.. maaaaakan jerk.. bl kenyang perut pun senang.. e2lah namanye manusia.. hihihi...
 besday gurl.. anis bucukk!
 the happy femly at home :)
 anis wif mama Ome n mama yani n her cousin jana
 heaven ice cream cake... aishh..terngiang2 kelazatan cake ni.. mmg heaveeenn!

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *epy giler bl dpt jmp kwn2 poly.. mmg klu dpt berkumpul lagi ramai mst lagi heavennn..almaklumlah..kwn2 Ome blh dikatakan senget2 belaka.. aiishh..jgn la uols pelik knp Ome senget sbb Ome dpt kwn segent2.. huhuhu.. daaaaaaaaaaaaaa.. caaauuuu ciiiiinnnn caaaaauuuu.. weeeeeeeEEEee :D

1 comment:

miszxurynne said...

camera mira pun canggih, leh bluetooth. tapi sayang takdak batery!! wakakkaka....
next year buat lagi, kali ni buat mee bandung pulak.. sure heboh!!(demand punye tetamu....ahahhaa...)


keterlupaan di situ.
next year bukan bujang lagi... sob3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...