19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 September 2011

~polka dot~

aishhh.. celah mn pulak nk cr baju polka dot nih.. uols..uols.. blh tolong Ome.. sebenarnya next week kakak Ome nk buat besday party anak dia yg ke2 tahun.. n yg pasti spt tahun2 yg sblm ni.. klu nk wat majlis ape2 pun bkn takat hari raya jerk, memang kami suka sgt bertema nih.. n tahun ni tema besday anknye nk pakai baju polka dot.. mmg trend skg ni sume org dok sibuk cari baju polka dot ka? aduiii..  celah mn plak Ome nk cari baju polka dot ni uols? esp utk kaum adam.. ada kerk baju polka dot? n uols xrs kerk klu yg berbadan cumel mcm Ome ni klu pakai polka dot mesti nmpk lg chubby.. kn..kn? ape kate uols? meh ar..bg pendapat sikit kat Ome.. n klu uols tau kat mn ade jual baju polka dot nih, share la ngn Ome ye uols.. tgh dok google dari td.. tp xde satu pun baju polka dot yg Ome berkenan.. klu yg Ome berkenan pun jual nye kat luar negara.. apakah???? hellloo.. besday party anak kakak Ome tu minggu dpn jerk uols.. suka mcm tu kan.. cr last minit.. menci! bl nk xdpt.. bl xmo.. melambak2 dpn mata.. ye dak uols.. huhuhu..

ehhh.. sblm tu.. uols tau x maksud polka dot nih? aiseyyy.. pnya panjang berjela Ome dok pot pet pot pet uols masih ternganga kan.. xtaw maksud polka dot.. aduiii la uols nih.. klu x tau tnya.. meh sini Ome letak satu pica baju yg polka dot yg uols blh jdkn rujukan.. yelah.. mn la tau uols tau kat mn2 ade jual baju2 yg polka dot nih kn.. uols blh sharing is caring dgn Ome.. ye dak uols.. taraaaa!!! shumil ke baju polka dot ni uols? confius Ome.. n maybe klu nk cr yg ladies mgkn byk kat shopping complex tu kn.. tp klu yg utk lelaki??? ade kerk baju t-shirt/ kemeja yg polka dot uols?? confius..confiusss..


klah.. nk try search ag.. klu jumpe let me know ye uols.. dh fenin nih.. hakkk tooiii btol.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *klu boleh xmo ar baju kurung polka dot uols.. open house + besday party maaa.. mst panas.. almaklumlah.. klu dh jd sebahagian tuan rumah haruslah kena sengseng lengan baju utk buat keje kn..xkn nk hadaaaappp jerk tanpa wat keje kn.. so, klu boleh nk cari baju jenis blous/t-shirt (lg senang..simple!).. tolong ea uols.. daaaaaaaaaaa.. cau cin cawwww..weeeeEeEEee :D

4 comments:

HarLisz said...

mijie kena pkai jgk ke? aku tak dpt bayangkan..hehehe...

aku pnh tgk tapi tak ingat la kat mana..kat alam ko dah abis tawaf ke cari? kat parkson?

oMe aNaT aMiNuddiN said...

a'ah.. dh nama pun satu family..sume kena pakai.. huawawaa.. e2lah..aku pun xblh bygkn..ekekeke.. kat alam blom.. xtaw la..rsnye mcm xde jerk..ade kerk baju t-shirt/ kemeja lelaki polka dot? xpnh tgk pown...

HarLisz said...

kena cari kedai yg mcm muda remaja pnya kedai. try cari kat mines ke yg ada kedai2 tu la. pnh nmpk kemeja tapi aku tak ingat kat mana aku tgk. dah byk sgt aku g aritu masa cari baju raya adik ipar aku

oMe aNaT aMiNuddiN said...

ntah bl nk g the mines tuh..haaatoooiii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...