19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 September 2011

~taraaaaaaaaa!!!~

hollaa.. selamat pagi uols.. Assalamualaikum.. harini ofis Ome sunyi..lenggangg.. ramai btol manusia yg terikat jd urusetia IGEM pagi ni di KLCC.. termasuklah bos Ome.. hihhihih.. im freeeeeeee todayyy! weeeeeEeee.. excited bebenor xde bos kn.. pdhal boring nye Tuhan saje yg tau.. almaklumlah..bile bos xde keje yg sememangnye kurang lg bertambah kurang.. uols tau x jd PA ni bosan.. klu x caye, meh la gantikan Ome kejap.. no wonder la bl mtk kerani or pegawai laen gantikan PA ni, dorg xmo.. ade setengah kate xbest sbb byk keje.. ade setengah kate plak xbest sbb duduk dpn bos.. dh nama pun PA kn uols.. so, bile org nk jmpa bos kerk ape kerk sumenye melalui PA.. so, nk x nk org akn cr PA dulu klu nk jmp bos.. ye dak uols.. aishhh.. ape laaa yg Ome dok mencecehkn pg ni kn.. huhuhu..

taraaaaaaaaaaaaa.. ape yg nk di taraaaaaaa kn kn.. hehehe.. ekceli kn uols.. Ome nk tny uols la kn..pnh x dgr org dulu2 kate klu mata sebelah kanan kte klu asyik ngeyit2 byk kali mknanye ade sesuatu perkara baik akan berlaku.. tapi klu mata sblh kiri plak yg ngeyit2 banyak kali mgkn bad thing will happen.. pnh dgr x? pnh dgr x? Ome bkn nk mensyirikkan Allah yang Esa tau uols.. Ome pcaya segala ketentuan yang berlaku dlm kehidupan kte adalah takdir Yang Maha Esa.. mungkin ape yg berlaku dlm hidup Ome ni kebetulan saje.. mcm ni uols.. lately ni kn mata sebelah kanan Ome ni slalu sgt ngenyit2.. bkn sbb Ome nk ngorat org ke ape ke kan.. mmg mata ni ngenyit2 sndri uols.. smpai satu tahap Ome rs Ome nk g wat check up.. sbb Ome ingt power kerabunan Ome semakin tinggi.. tp d sbbkn Ome ni mmg ade penyakit M.A.L.A.S utk berjumpa dgn Doktor, so Ome pun wat bodo ajelah.. mmg Ome jns malas ok nk g jmp Doc.. klu dh sakit sgt smpai org kate xblh tahannn gler, barulah terhegeh2 nk g jumpa Doc.. e2 mmg peel Ome.. harap maklum dan maaf.. :)

so, berbalik pd story mory ni td.. last week hubs ajak Ome g tgk perabot..almaklumlah.. sofa yang dulu berada dirumah lame tu Ome berikan pd kakak Ome.. sbb kerusi tu besar sgtt uols.. living hall rumah Ome tu bukan besar..mmg xcukup ruang..sempittt klu untuk sofa gedabak Ome tuh.. so, kami decide berikan sofa tu pd kakak Ome jerk.. d sbbkn umah tu xde sofa, org yg dtg umah mmg kena duduk bawah.. kesiann uols.. tp nk wat camne kn.. mmg kami sedang melakukan kunci kira-kira atau penjimatan yg terbaik demi masa dpn keluarga tercinta ini :)..  jd nk di jadikan citer, semalam Ome g tgk wayang uols.. Ome g tgk sorang2.. sbb En. Hubby Ome keje.. dia dh start standby uols.. so, d sbbkn Ome bosan xtaw nk wat ape kat umah (pdhal keje skolah melambak2..nk kena siapkan kn) Ome pun pegilah layan movie Conan The Barbarian tu sorg2 kat GSC Alamanda.. 


mmg balik dari tgk wyg tu, mmg Ome xdelah pk pape kn.. tp Ome tgk dia dh smpai umah dulu.. bile buka jerk pintu Ome terkujat skjap.. ms tu mcm2 perasaan dtg.. nk melompat2 ade.. nk menanges ade.. nk jerit satu umah pun ye gak kn.. tp mcm bese.. tenang.. sambil tersengih naik hall ats n nmpk hubby tgh tgk tv.. Ome ape lagik..melompat la kat die.. dgn senyuman yg xtaw nk ckp camne..tny dia knp dia beli.. mcm2 la yg Ome tny.. mmg gumbira gler la uols.. terkujat ok.. sbb barang2 yg tersenarai utk di beli dh pun dibeli oleh En. Hubs Ome tuh.. so, sp yg x terkujat kn uols.. hihhihhihi.. n yg plg best tu.. dia siap belikan meja solek.. sbb meja solek yg skg ni Ome xberkenan sbb xde tmpt tutup..  jns slide.. pdhal En. Hubs beli meja solek tu 5 thn lps untuk kawen kn.. meja solek tu elok jerk lg.. tp sbb syg pny pasai dia belikan jgk.. so, uols pk.. xkn uols x gembira? klu hubs belikan brg yg kte tingin nk.. kan..kan.. :) 

taraaaaaaaaaaa!!! :)

 merasmikan perabot baru.. hihihi :)

mmg Ome sgt tacing uols.. rs nk nangesss.. tp mmg nangesss pun.. siap gesek air hidung kat muka dia..hahaha..errrmm.. xtaw la nk ckp ape.. hanya DIA yang mengetahui ape yg Ome rs skg ni.. apepun, Ome bersyukur kepada DIA kerana temukan jodoh Ome dgn En. Hubs.. Thank You Allah.. Alhamdulillah..  bkn sbb dia belikn Ome barang.. tp sbb Ome rs Allah temukan Ome dgn lelaki yang sgttt baikk.. n Ome doa semoga ikatan yang kami bina ni berkekalan utk selamanya.. insyAAllah.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! xtaw la hadiah ni utk ape.. nk kate utk besday dia dh bawa g Korea ritu.. nk kate anniversary.. xmungkin sbb dia dh belikan samsung galaxy tab ritu.. dh tu ni hadiah utk ape ye en Hubs? errmm.. thank u sgt2 la En. Hubs... i luv uuuu!!!! 4eva & eva.. muaaahhhhh.. daaaaaaaaaaaaaa.. cauuu cinnn cawwwwwww .. WeeeeEeEEeeee :D

2 comments:

HarLisz said...

mesti rumah kali ni besarkan. Mijieeeee i pun nak jugak, tapi nak tilam baru boleh? sekali dgn bantal baru jugak...lalalalla

oMe aNaT aMiNuddiN said...

nk kate besar xde la besar sgt.. tp boleh la..dari umah apartment dulu tu.. wahhh.. nk jugek.. mtk la kat en hariz.. hehehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...