19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 October 2011

~makan2 di Machino's (sponsored by Fifi)~

holla.. hallliuuu uols.. awl bln oktober dh uols.. cpt btol masa berlalu kan.. n semakin hari semakin Ome rs nerves.. almaklumlah.. lg beberapa bln jerk lagi Ome kena hadap buuuukkuuuu sbb Ome akn hadir utk kursus intensif di USM Pulau Pinang next year.. 2 minggu ok.. Ome kena berjauhan dgn En. Hubs.. sbb dlm tempoh 2 minggu tu Ome akn hadapi peperiksaan berterusan dan sesi pembelaran.. kira mcm sesi pembelajaran saat2 akhir utk final exam nnt.. huhu.. sgt cuak ok.. almaklumlah.. buku yg diberi mn ade Ome baca..bl nk buka jerk muka surat pertama, kepala fenin.. bl nk baca muka surat ke dua, mata terkebil-kebil sbb ngntok..jwpnye ape? sodakallahulazim.. ZzzzzzzZz.. kwang3x..


ehhh.. Ome nk story mory ngn uols nih.. jumaat mlm sabtu ritu, slh sorg my best mate ms kat poly dulu dgn bermurah hatinya nk blanje kami satu kelas makan kat Machino's.. namanye Feeza Sabri..klu kat poly dulu kami sume pggl nye PIJAT.. tp lps hbs blaja dia pnh kata ngn Ome.. klu blh panggil dia Feeza.. sbb nmpk ayu gtu.. wah3x.. curlasss.. ayu ye Pijat.. hehe.. d sbbkn Ome mcm janggal plak nk pggl dia Feeza, so Ome suka pggl dia Fifi.. lg nmpk ayuuu kn Pijat kn.. lagi curlassss kn..kn.. hehehe.. uols pnh dgr x Machino's? Ome pun 1st time jgk dgr sbnrny.. org kata... rezki jgn ditolak..musuh jgn di cari.. d sbbkn rezki dh dtg bergolek tuh.. ape slhnye kn..walaupun jauh sikit dari Putrajaya nih.. tapi sbb org nk blanje n waktu ni la kami dpt berkumpul balik walaupun hakikatnye xsmpai separuh pun sbnrny yg dpt dtg.. tp xkesahlah kn.. sbb Ome fhm..msg2 ade komitmen.. so, mn yg blh dtg tu, dpt la dtg.. ade la seramai 14 orang.. di jangka mula2 tu dlm 20 org..tiba2 last minit ade plak yg terpaksa cancel.. so, xpe.. bkn rezki depa la jwbnye kn.. no worry.. next time klu dimurahkn rezki, kte berjumpa lagi ye kawan2..


ehhh.. lupa plak nk story.. Machino's ni sbnrnye tempat makanan steamboat.. mmg heaven uols.. dh nama pun buffet kn..so, suka ati mak apak korg la nk amik byk mana.. tp kat situ dh tulis siap2.. 100g lebihan makan yg x dimakan akn di caj rm10.. sbnrnye bagus jgk owner kedai ni wat mcm nih.. atleast xdelah membazir makanan yg diambil kn.. tp owner, utk kami ni jgn bimbang.. setiap ape yg kami amik, mmg kami melantak btol2.. esp ade tukang makan.. hahaha.. sp lagi klu bkn #apeputakboleh.. sampaikn org lain pny makanan pun dia cedok jgk kasi letak dlm mangkuk dia.. kah3x.. (eleyy.. ckp org..diri sendri pun sm gak.. hahaha).. *geng2 kepochi berkumpul mlm tuh uols.. n slh sorg new geng kepochi last minit xdpt turun.. org dh suh goda laki dia smpai dpt green light dh..tp dia kata hubs dia tetap x dpt join..so, sgt kesian.. d sbbkn dia xdpt dtg, geng2 kepochi ni trusla mengkhianati dgn menghantar pica makanan yg sedap2.. ekekekek... #apeputakboleh & #maillambung yg jahat.. Ome baikkk.. hihihi..

ohh lupaa plak.. sbnrny kami bkn dtg lone ranger ye uols.. sp2 yg nk bw hubs n anak2 pun blh.. sgt bagusss kn Fifi nih.. Ome nk ucapkan bebanyak terima kasih kepada Fifi sbb blanje kami mkn.. Ome tau niat nye baik utk merapatkan lagi silaturahim antara kami.. n sejujurnya Fifi kata kat Ome dia dpt rezki lebih.. so, e2 yg dia blanje mkn.. apepun, Ome doakan semoga Fifi akn dpt lg rezki berlipat kali ganda dan semoga sentiasa dalam keredhaan Allah SWT.. terima kasih fifi.. i lap u lah.. 

sukuan classmate Ome yg dpt hadir :)
 
empunya diri yang blanja.. yg tudung ceklat tu la Fifi.. single & availabe.. :)
cuba teka mn geng Kepochi? hahaha

hah! sblm Ome habiskn story telling nih.. Ome nk tunjuk kat uols.. slh sorg anak kwn Ome yg dtg pd hari tuh.. sgt kiut kn.. dgn keningnye yg ala2 Ziana Zain tuhhh..  mmg mendatangkan kegeraman la kn.. rs mcm nk geget2 pipi nye tuh..  namanya Naufal.. tp sbb dia cenggini Ome pggl dia Machelin.. sbb muka dia mcm iklan tayar machelin.. daddy dia pny la marah Ome pggl dia machelin.. ekekeke.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *klu di berikan rezeki satu hari nnt kn, Ome mengandung, Ome nk tampal gambar machelin ni kat dlm bilik.. pastu nnt Ome kerat kepala dia..tukar dgn muka hubs Ome.. boleh x macam tu mummy machelin? ekekekeke.. daaaaaaaaaaaaaa.. cau cin cauuuu.. weEEEeee :D

testing..testing.. blaja..blaja cara2 menjaga baby.. hihihi..

1 comment:

Nor Hafizah Sabri said...

i like it.. .hehehehe... siap postkan tue... nanti bile dah tue2...leh tengok2 balik kan...huhuhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...