19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 November 2011

~AKULAH KEKASIHMU~

petang2 yg sunyi lagi hening nih.. moh kte berjiwang karat jap uols.. oppps! lately ni Ome dikelilingi dengan insan2 yg sgt bahagia.. so, bl dorang bahagia, rasa bahagia tu jgk sedikit sebanyak terpalit pada Ome jgk.. sgt bahagia bl tgk sepasang kekasih yang mula mencintai satu sama laen.. sepasang kekasih yang sentiasa menyebut panggilan sayang kepada kekasihnya.. pasangan yang x pnh pun Ome tau jiwang karat tiba2, bl dgr perkataan jiwang tu dari mulutnya Ome rs nk tercabut bulu ketiak nih.. hahaha.. (sp rs cili dia yg terasa pedas kn..kn..).. n x lupa jgk pd pasangan yang baru jerk mendirikan masjid.. syukur alhamdulillah.. ALLAHUAKBAR!!! besar sungguh nikmat cinta ni kn.. bak kata orang putih.. flowering in their head.. ngeh3x..

uols tau ape maksud CINTA??? cinta e2 yg sgt subjektif kn uols.. susah utk dimengertikan tapi sangat senang untuk di ungkapkan.. tapi awas! jgn terlalu taksub pada cinta.. kerana cinta yang hakiki ialah CINTA PADA DIA YANG MAHA ESA.. kekal hingga akhir nyawa.. btol x uols? kerk Ome silap? huhuhu.. ehhh.. knp bercakapa pasal CINTA pulak nih Ome? OPPPs.. sbb Ome sgt bahagia.. sgt bahagia bl kawan2 Ome dilimpahi dgn rs CINTA.. Seyes! Ome rs seakan2 Ome yg sedang fall in luv.. hihihi.. *xvley blahhh kn Ome nih.. cettt!

jom kte layan lagu dari kumpulan AXL nih.. ekceli lagu ni tade kena mengena pun antara hidup dan mati Ome.. tapi Ome tiba2 dpt idea utk di coloteh moteh kn kat entry nih.. rsnye xde kena mengena kowt kn.. tp ntahlah.. tiba2 jerk.. uols pnh kenal x penyanyi dari kumpulan AXL nih.. seyes! Ome xpnh kenal pun penyanyi utama kumpulan nih.. first time Ome dgr lagu ni ade seorang sahabat Ome  yang mn dia menyanyikan lagu ni waktu we ols pnh hank out g karoke satu masa lalu.. e2lah kali pertama Ome mengenali kumpulan ni.. n Ome mmg sgt2 suka dgn lagu2 dari group nih.. bg Ome, sahabat Ome ni mmg sesuai bawakan lagu nih.. dat's y sampai skg  bl dgr jerk lagu2 AXL comfirm Ome akn ingt dia.. n kebetulan lately ni HOT FM jgk slalu sgt psg lagu2 AXL.. lg la bertmbh2 kuat ingatan Ome pd dia.. jom! kte laayann lagu nih nk? 


laayaaan.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *suka baca tweet Ady Putra.. n tweet yang paling Ome suka pada 11.11.2011 yang lalu Ady Putra ade menyatakan 11.11.11.. satu satu satu satu satu satu.. aku taat pada yang SATU.. Alah Maha Besar.. :)) daaaaaaaaaaaa.. cau cin caaaaauuuu.. WeeeEEEeee :D

6 comments:

Alia iman said...

waaa along ni betul2 kenakan angah nih...cesss...geli ketiak ye along??haaa..awak nak sgt sy ada teman..now sy dah pilih die..so maafkan lah angah kira terjiwang smpai along geli..kehkeh...


angah jiwang tang mana?? cer citer sket...angah pgil dia syg je kan?

doakan kami ya along..

oMe aNaT aMiNuddiN said...

hahaha.. ni baru kenakan sikit yang.. revenge x terbalas lagi nih.. ngeh3x.. alhamdulillah.. finally awk dh jmp soulmate awk.. insyAAllah.. along doakan awak bahagia bersama cumil hingga akhir hayat.. x jiwang awk kata? cer tny alang ngn achu.. klu dorg x stuju dgn along namanya dorg tu bkn adik2 awk.. hehehe :)

Alia iman said...

waa...mau balas lg ka?hahah...

ada bran?? dont wori..awak xde cara nak kenekan sy..yeehaaa...cumei dah janji ngn sy..huhu...

klo tnya alang...mau die akan back up along dia nih...achu sy tau...dia blur..hahahaa...so mgkn akn bpihak pd sy...

i dont know how can i be like this as u said..jiwang n bla2.. its just suddenly happen..maybe sbb cumei camtu kot...dah byk kami lalui n peluang kedua ini kami tanak ulang balik mistakes dlu..mgkn sbb tu mhargai peluang n rahmat Allah sekarang ni..

nak plan kenakan along kt blog plak laa kali ni...adoi..i wish i hv time to write evrything at my blog..byk citer xpublish...adoiii

oMe aNaT aMiNuddiN said...

baguslah klu awk berfikiran mcm tu.. sbb dulu awk slalu sgt fikir negatif.. dat's y along sgt gembira bl tgk awk sgt bahagia dgn cumil.. sbb along nmpk awk dh semakin matang.. n hopefully kebahagiaan yang kte semua kecapi ni kekal hingga akhir hayat.. yes!!! u ar rite.. Allah dh bg peluang ke2 pd korg.. so, bersyukur dan jaga perhubungan tu dengan sebaiknya.. ok dear!

Alia iman said...

InsyaAllah along!!

Now everyday bangun tido semangat utk teruskan hidup n mulakan hari baru dgn happy..syukur Alhamdulillah...

I want u to be happy too regardless what happen along!! Moga ujian yg kita semua lalui terselit kemanisan rahmat dihujungNya...

Despite all circumstances and obstacles..there are reasons y Allah choose us for His test..HE LOVE ALL OF US...along, angah, alang, achu, mijie, is,syah, adam n cumei!!

p/s: bila nak berjimba lg nih? dlm KL pun jadilah...hehehe...kan best bole gather mcm wiken aritu...lalalalaa

oMe aNaT aMiNuddiN said...

tunggu awk plak naik pelamin.. sbb klu nk berkumpul mcm ritu, kenala sume dh nikah.. barulah bley tido skali.. klu x nnt awk n cumil aje yg kena asing2 bilik tido..kami ni xbley asing2 dh.. huhuhu.. klu asing2 nnt 'bantal busyuk' merajuk.. ekekekek ;p.. melainkn kte berjimba tanpa sang adam.. yg tu bley tido sebantal.. hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...