19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 November 2011

~Celebrate besday ayah & ibu!~

Assalamualaikum.. hye uols.. ade yang masih bercuti ka? mmg saje la tu nk mendatangkan kemarahan kn.. arghhh.. jeles! jeles! fire! fire! fire! (org busuk ati mmg mcm ni rupanya..ngeh3x).. ooo.. sambung cuti ye.. xpe3x.. Ome bg peluang pd uols utk berehat sepuas2nya.. sbb esk lusa uols kena keje blk kn..? hahaha.. fadan muke uols.. fadan muke.. hahaha.. *gelak jahat.. muahaha..

ek ehhh.. galak plak Ome ni kn.. ish3x.. x sesuaiii.. bl la nk jd pompuan melayu terakhir ni Ome Anat.. huhu.. ok3x.. hr ni Ome nk story telling cuti semalam.. tp d sbbkn xbw kabel hp, so, next entry Ome update k.. now Ome nk story telling, story yg dh agk berlapuk jgk la.. ape x berlapok nye.. event ni berlaku pd awal bln 10 ritu.. tp d sbbkn pica2 yg diambil dlm camera canggih adik Ome, so, nk xnk kenala tunggu.. n kebetulan last week kakak Ome dh upload dlm FB.. so, Ome kidnaped dari FB akak Ome sajo.. ahaks.. 

so, nk dimulakan dari mn yerk.. aaaahhhhahh! nk mulakn ape..mukadimah dh panjang berjela.. ekekek.. ok2.. utk makluman uols, pd 7 & 14 hb Oktober ialah tarikh keramat ibu dan ayah Ome.. ayah Ome lahir pada 7 Oktober n Ibu plak lahir pada 14 Okt.. mcm dh janji gtu kn.. mmg jodoh, takdir dan qada' dan qadar dh tertulis, harijadi ibu n ayah Ome jatuh pd bln yg sm.. cuma seminggu jerk bezanya.. so, nk dijadikan story nye, spt bese tiap2 thn kami akn buat satu event, xkesahlah event tu kecik kerk , besar kerk, kami tetap akn celebrate sm2.. bkn susah sgt pown.. ajak g mkn.. belikn kek.. dh memadai kn.. atleast nmpk la kami adik badik ingat tarikh keramat ibu & ayah kami kn.. uols pnh ucap x besday pd Ibu dan Ayah uols? Ome nk sharing ngn uols la kn.. selagi ibu & ayah uols masih ade ni, ucap2kn lah.. sbb bl mereka dh xde nnt, xdelah kte terasa sgt kn.. sbb kte pnh celebrate bersama2 mereka.. ye daK? kerk Ome salah? bkn susah pun.. jz ucap.. e2 pun dh memadai.. Ome pecaya, ibu dan ayah uols mst terharu.. cayalah ckp Ome.. ;) *tepuk dada tanya selera ye uols..

 ma luv patzi :)
 at SUP URAT KETING

 Budak tecik ni xreti dok diam.. ade kusi tp suka dok atas meja..aishh..

so, di sbbkn kami adik badik ni suka sharing is caring , kami adik badik plan nk g mkn2 n belikn kek.. so, mlm tu kami adik badik bw lah ibu dan ayah g mkn.. mmg ape yg kami berikan x ternilai tau uols, tp yg penting keikhlasan kami utk celebrate dan berkumpul satu keluarga tu, amat bermakna.. susah tau nk dpt precious time tuh.. e2lah yg akn dijadikan kenangan sampai bila-bila.. 4eva n eva gtu kn..kn.. tempat makan kami pilih ialah SUP URAT KETING di Bandar Baru Bangi, Seksyen 7 sana tuh..  nk kata mahal sgt tu xdelah.. bl sharing is caring tu, xdelah rasa sgt kn.. almaklumlah.. masing2 ade komitmen.. n sgt meriah jgk kn klu adik badik kuarkan skt perbelanjaan utk ayah dan ibu.. lagi bermakna gtu.. btol x? hehehe :)

ooo ye.. x mcm slalu.. slalu lps mkn2 we ols trus blk.. tp d sbbkn nk celebrate besday ibu dan ayah, kami terjah ke Bowling Alamanda.. walaupun ibu dan ayah x main (ayah mmg xbrape nk pandai.. ibu pandai tp dia segan ngn menantu dia.. hehehe), kami adik badik n menantu jerk yg main.. time ni mmg xhengat dunia la masing2 kn.. tp sgt enjoy!!! spt bese lah kn.. juara bowling x lain x bukan.. hubs Ome lah.. sbb dia yg bg idea maen bowling tuh.. n dia jgk yg banjer kami adik badik maen bowling.. haruslah bg tukang blanje menang.. (pdhal mmg x teror pun kami..ekekeke)

 couple paling romantis.. hehe :)
 one epy femly at bowling :p
 galok ini pompuan.. hihihi ;p
 u see.. org terer.. xbleh blahh.. ngeh3x..
 anak2 PUAN FARAH HAYANA yg xreti dok diam.. hahah..
 last but not least.. couple paling sweetttt.. ekekeke :)

walaupun besday Ibu dan Ayah dh lepas, kat sini Ome tetap nk ucapkan Selamat Hari Lahir pada Ayahandaku, Aminuddin bin Omar dan Ibondaku Zaharah binti Ahmad.. sbg anak, Ome nk doakan semoga mereka sentiasa dipanjangkn umur, dimurahkan rezki, diberkati dan dilindungi Allah SWT dan menjadi couple yang sentiasa romantis gtu.. Ayah & Ibu!!! Ala (nama manje dirumah ye uols) luv ibu dan ayah 4eva n eva!!! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *ooo.. selain dari blanjer mkn, Ome & kakak belikn Ibu voucher SPA.. n utk ayah Ome belikn handset sbb kebetulan handset ayah rosak.. hehe.. daaaaaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaauuu.. WeeeEEEEeee :D

peace!! tata uols ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...