19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 November 2011

~contest jom raikan cinta sempena anniversary Eka & Daus~

1- buat 1 entry dan tempek gambar atas ni
  - DONE!

2- tiada paksaan dalam mem'folo'saya...saya tidak suka memaksa org... tp kalu folo, saya ucapkan terima kasih dan bonus utk kamu sbb tau perkembangan contest ini dari masa ke semasa.
  - DONE!

3- jawab soalan berikut :

  - pasangan ini akan menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke...? mmg soalan bonus 
    2 TAHUN!

  - mereka akan sambut di...? ni pun mudah je, bg mereka yg sentiasa mengikuti perkembangan tuan tanah
      oversea! (rasanya Korea or Beijing kowt!)


  - sila cadangkan destinasi bulan madu yg WAJIB dikunjungi pasangan ini ... kalau boleh, suggest tmpt  murah2 yerrrrrr... takmo la yg memahal. tak mampu. almaklumlah tuan tanah ni berkira sket bab2 nak  berjalan. mana tau, ada rezeki leh wat tmpt hanimun thn dpn kan :) kalu boley tempek gambar2 korang di lokasi tersebut, spy tuan tanah tak keruan + gila bayang bila menatap gambar tu...kalu ada bg tips dpt extra mark ok :) tips backpackers pun ok.i likeeee... kalu yg belum kawen tu... buat la 'destinasi impian bulan madu saya' pun boleh diterima pakai. :)

  - DESTINASI IMPIAN BULAN MADU OME IALAH MENGERJAKAN UMRAH DI TANAH SUCI MEKAH. Itu ialah impian Ome dan Hubs.. kenapa pilih Mekah? 
    a) Sebab Ome nk lihat sendiri Serambi Mekah.
    b) Sebab Ome nk mengadap rumah Tuhan yang paling Agung yang sentiasa menjadikan pilihan Ome.
    c) Sebab itu ialah impian Ome n Hubs ! :).. doakan kami ya :D

4- tag 2 org
    a)Harlisz
    b)Yatybeckham

5 - tinggalkan link entry anda di ruangan komen
  -  Done!

HAPPY ANNIVERSAY EKA & DAUS :)

4 comments:

eKa said...

tq ome.gud luck taw....

eka sentiasa doakan, semoga kita diberi peluang utk ke sana....amin

oMe aNaT aMiNuddiN said...

insyAAllah.. take care dear.. :)

eKa said...

ome ome ome... kasi alamat kat blog eka nak anto hadiah

eKa said...

ome... lamanya tak hapdet blog.nape...
0103730372 ni no fon bapa dia, abg man namanya. eka nak bagi direction ke sana eka tak pandai.yg pastinya di bertam,ome call ckp nak berubat, pastu tnya ada kat rumah tak..kalu tak silap rumah dia kat tmn bertam indah kot, dekat dgn petronas...nanti eka confirm balik dgn abah eka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...