19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 November 2011

~CUTI-CUTI CINTA~

wahhhh.. curlassss.. tajuk entry kali ni sgt dasaaattt kn.. hehe.. Selamat Pagi uols.. amacam short vacation uols? best kerk x? hangat kerk x? Ome? semestinya la hangat daripada biasa.. hahaha.. nk tau kemana destinasi kami? jom! kte cekedot.. Ome bg uols tatap dulu pica2 yg sempat kami amik k.. taraaaaaaa!!!!




 bath tab yang meninggalkn memori..ngeh3x..

amacam??? teruja x? huhu.. cuba uols teka ke mana destinasi kami ni.. tau x? yeee.. destinasi hanimun kami kali ni dekat saje.. xsmpai 1 jam perjalanan.. hehehe.. mmg saje choose dis place kali ni coz nk merasa sendiri pengalaman2 yg orang laen pnh rasai.. kami pegi Port Dickson jerk sbnrnya uols.. tgk tmpt mcm jauh sgt kn.. hakikatnye dekat saje.. mmg saje pilih PD, kerana Ome rs PD byk meninggalkan memori.. n kerana skg ni kn musim cuti sekolah.. so, d sbbkn Ome takut jalan jem jd Ome tamo serabut2 kepala dengan jem.. dh kata hanimun kn.. off coz la fikiran kena tenang.. barulah percutian tu akn jd lebih happening.. jauh atau dekat.. no 2.. btol x uols? 

Vacation kali ni sbnrnya last minute.. ntah mcm mn dok godek2 tenet, Ome ternampak hotel nih.. ekceli hotel ni ade beberapa jenis.. ade yg jns challet.. ade yg jns tower..  ade jgk yg jns ade kolam renang dalam challet tu.. n Ome amik yg bese jerk.. klu yg ade kolam renang namanya GRAND LEXIS.. tapi klu xde kolam renang dlm bilik tu di panggil LEXIS.. nk yg grand2 mmg tak mampu la kn.. n yg Ome dok menginap ni jenis tower.. dlm bangunan yang bertingkat.. yg Ome tunjukkan pica kat atas tu atas air.. klu yg atas air tu di panggil challet.. ekceli dalaman challet yg kat ats air tu same jerk dgn yg dalaman  yang dalam bangunan nih.. bezanya yg kat challet tu boleh tangkap ikan, ketam dan lain-lain lah.. pegi jerk kat beranda tu.. senang kn..

 GRAND LEXIS 

Sebenarnya Ome nk amik yg jns challet atas air tu.. tp bl Ome cekedot, yg jns challet atas air tu dh hbs.. beselah kn.. musim2 cuti sekolah nih.. hotel semahal mcm mn pown boleh sold out.. n rezki kami la kowt, Ome dpt jgk menginap di sini.. walaupun yang tinggal ialah Premium Tower tapi Ome rs Ome puas hati jgk lah.. sbb bagi Ome, bilik yg disediakan sgt shantek.. n yg penting pemandangan dari beranda.. mmg terbaekk! boleh nmpk sunrise dan sunset lagi.. shantekkkk!  

 rambut baru Ome.. slps berendam dlm kolam.. shantekkn.. hahaha

oh yeee.. vacation kali ni jgk bkn kami pergi ber2 jerk uols.. kami bawa pasangan pengantin baru jgk.. sp lagi bkn adik Ome Noora & Iskandar.. oh ye.. last entry Ome ade kata kn yg Ome belikn baju tido utk seseorang.. yeee.. Ome belikan baju tido tu utk Alang.. hahaha.. ingtkn nk suprise kn dia.. tp silap la.. sbb Ome dh corat coret kat entry ni kn.. so, dia dh bley agak.. tp kn dia xtaw sbnrny Ome ade tambahkn aksesori utk baju tido tuh.. mula2 laki dia nk buka dpn kami.. Ome ckp jgn buka kat dpn kami..buka dlm bilik.. Alang maybe dia dh bley agak, so, dia mmg suh laki dia buka dlm bilik.. sekali dlm bilik dia ingt dia x terkejut dh la kn.. sbb Ome g tambah aksesori.. n aksesori tu Ome letak atas.. so, dia terkujat.. Ome bila baca status dia kat FB tu, trus gelak guling2x.. hahahaha.. terbaekk!!! best jugak kn dok kenakan orang.. ehhh.. uols nk tau kerk aksesori ape? hahaha.. xpyh la tau.. uols agak sndiri la ea.. klu uols tgk status FB dia pown uols dh bley agak.. hahahah.. *gelak guling2x..

alamak!!! sory la.. pica xbyk la cuti kali ni.. sbb masing2 sibuk melayari cuti-cuti cinta.. so, xbrape hengat nk snap pica.. pdhal alg siap bw camera mahal dia tuh.. yapeddaaa... confius..knp la cuti kali ni xbrape byk pic.. ish3x.. oh ye.. nama jerk cuti2 cinta kn.. tp bl Ome dh jmp alg.. cuti2 cinta kami bertukar menjadi cuti2 angelz.. bl kuar mmg kami berdua.. g swimming pool ber2.. hubs kami? hahaha.. statement hubby yg xbley blahh.. Ome ajak la dia g swim kn.. dia bley ckp ape.. "tamo la.. byr mahal2 nk kuar..dok dlm bilik ni lg best.. rugi la byr mahal2x..".. boleh??? apakah??? klu uols nk tau kat mn challet ni bley cekedot kat sini k.. mmg Ome puas hati.. either hubs Ome byk songeh.. konon xbest la kn.. tp bl ajak kuar tamo.. syg nk tgglkn bilik.. yappedaaa.. atlast Ome ngn alg jerk yg g mandi kat kolam renang.. bila kat luar kami berdua hanimun.. tapi klu dlm bilik turn hanimun dgn hubby masing2 la kn.. ahahaha.. *gelak gatai.. 

pasan x?suar kami design yg sm tp warna jerk laen..made in PD.. hehe :p

so, short vacation uols camne pulak? haruslah syoookk kn.. walaupun cuti xlame, tp hanimun kami kali ni sangatttttt daasyaattt.. hahaha.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * rs mcm xbrape nk complete bila angah xde.. ermmm.. selalu Angelz ber3 either Achu jarang2 kuar dgn kami.. tp bl Angah xde, mmg sgt pelik.. rs kekurangan kat situ.. so, Angah.. pls.. tukar tittle anda dari cik ke puan dengan segera yang mungkin supaya kite bley g hanimun triple plak.. hehehe ;) daaaaaaaa.. cau cin cauuuuuuuu... WeeeeEEEEEEeeeee :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...