19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 November 2011

~IMPORTANT PERSON IN MY LIFE WEDINK~

Holla.. Salam uols.. rini Ome sgt2 la mengantok.. mata ni seolah2 macam di gam-gam.. aishhh.. kebetulan plak first day dtg bulan.. aiyooo.. lg la rs tade mood.. rs mcm nk MC jerk hari nih.. tp pk2 blk.. nnt bos ckp ape plak kn.. gagahkn jgk la diri ni ke ofis.. tp sampai ofis mmg letak bantal atas meja n kasi kepala n mata ni berehat jap.. n now much better sikit dari tadi.. ini yang cuba nk mengarang story nih.. nama tajuk pun important kn.. so, mmg sgt important utk di coloteh motehkn kat entry Ome kali nih.. yeahhhaa!!! *serulah serulah.. hilangkan penyakit mengantok nih.. hilanglah.. huhuhu..

oooookkkkoooo.. kembali cargas! bila bos mula mengamok.. ngeh3x.. opppsss! kte teruskn story mory kte hari ni.. psl bos dh bley negotiate.. almaklumlah.. last week g kursus negotiation skill.. so, xpyh nk ckp panjang lebar.. gunakan lenggok bahasa yang sopan dan cakap dgn lemah lembut.. trus dia cool.. yahooo! berjaya! berjaya! hihihi ;p

owaitt..owaiiit.. Ome tau uols xsbr nk tau sp la yg kawen ni kn.. ye.. ye.. Ome bg tgk pica dulu ea.. n then nnt Ome story mory wedink nih.. jom! kte tgk pengantin baru.. 

 Angelz 4eva!!!

yeahhhh.. klu uols dh tgk dalam pica ni ade sape, so of coz la ANGELZ WEDINK.. one of my sister iaitu Noora aka ALANG telah selamat diijabkabulkan dengan sekali lafaz saje ok.. fair n square.. klu dulu masa Ome diijakabulkan, En. Hubs Ome perlu buat 2x akad.. almaklumlah.. org Terengganu kan.. kebetulan nama ayah Ome ade N kat belakang tuh.. pandai2 jerk dia g tambah G.. "aku terima nikahnya, FARAH SYUHAIDAH BINTI AMINUDDING dengan mas kawennya rm80 tunai!".. last2 tok kadi suh akad skali lagi.. hahhahaha.. waktu tu sume pakat ketawa.. sp suh pandai2 tambah huruf.. kn dh kena ulang skali lagi.. mmg memori yg sgttt indah.. hihihi.. n ms Achu plak nikah, suaminya iaitu Syah plak kena akad 3x.. sbbnye kes mas kawennya yg susah nk di sebut.. alhamdulillah.. nsb kali ke3 tu, SAH! klu x, mau tok kadi tu suh mandi air bunga.. hehehe.. n last skali ANGAH.. yg ni xtaw la camne.. ape citer plak kn.. kte tggu nnt bl dia nak mendirikan masjid.. hahaha..hopefully biarlah skali ye yang.. klu dua kali tu bley thn lagi.. org kata lebih afdal.. hehehe ;)
alhamdulillah.. bertambah ahli keluarga baru ANGELZ

hahhh! klu tgk pica yg ke2 ni plak, uols terpk x, mgkn ade kekurangan disitu? ade kn? kn? uargghhh.. sedihhh! En. Hubs sy sorg jerk yg tade dlm nih pica nih.. klu x dh complete dh.. dh bley di jadikan satu album kn.. huhuhu.. tapi nk wat camne.. Hubby Ome terpaksa la berkorban demi agama, bangsa dan negara kn.. so, terpaksalah duduk kat dpn tu sorg.. tapi xpe.. bak kata angah.. walaupun En. Hubs tiada kat situ time tu, tapi En. Hubs Ome sentiasa berada dalam hati Ome.. ngeh3x.. (ayat jiwang karat lagi dari Angah.. horeyyyy!!!)

 uarghhh!!! sedihhhh!


u seeee.. setiap kali wedink adik2 Ome, mmg Ome wajib nanges.. tak tau la kenapa.. adehhh.. kali ni byk kali plak tu nanges.. sekali masa akad nikah.. sekali waktu dh nk blk... sesi babai tata muahhh muahhh.. yg ni la part yg paling Ome x gemar skali.. huhuhu.. bl tgk jerk pica ni mmg rs sebak ya amat.. klu nk tau ni la adik kesayangan OME.. ACHU adik kesayangan ANGAH.. so, bila turn ALANG kawen, mmg Ome la yg paling overshadow nanges.. tak malu kn.. uhuhuhu.. habesss make up makkk nokkk.. nsb time ni dh nk blk.. huhuhu.. 

 Sesi mengedix.. ngeh3x..

oooo.. masa pica ni diambil Achu dah blk.. almaklumlah.. org dh ade anak.. anaknye pun msh kecik lagi.. so, terpaksalah Achu angkat kaki balik dulu.. so, inilah sesi mengedix bersama pengantin.. selagi x cukup memory tu, slagi tu la sesi mengedix.. sbb lps ni dh susah dh kami nk mengedix cenggini.. terpaksalah tunggu wedink Angah plak klu nk mengedix lebih2x kn.. huhuhu.. oh ye.. kami berkampung dirumah Alang selama 2 hari.. dh nama pun orang penting kn.. klu x dtg mmg ade yang tamo nikah dan sanding nnt.. ade la yg muncung sampai bley letak hanger plak.. hehehe ;p

 Pengantin Wif Femly Achu
 Pengantin Wif Bakal Pengantin.. hoyeahhh!!
 
Pengantin wif Along n Mijie (dalam hati Ome.. hihihi:)

tgkla pica terakhir tu.. kesian Ome kn.. uarggghh.. En Hubs tiada disisi.. terpaksalah bermanje2 kejap dgn Is.. nasib Is sporting.. Alang xmarah kn Alang? ngeh3x.. apepun, last weekend ialah hari yang sgt bermakna dan gembira utk ANGELZ.. semoga kebahagiaan yang kte kecapi hari ini akan kekal bahagia hingga akhir hayat.. I LUV UOLS ANGELZ!!!! muaaaaaaaahhhh.. TERIMA KASIH KERANA MENJADI KAWAN, SAHABAT, ADIK2 yang sangat bermakna dalam hidup Along! semoga persahabatan yang dibina selama berbelas-belas tahun ini akan kekal hingga ke syurga.. Aminnnnn.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Alang dan Iskandar.. Along doakan kalian berbahagia dan sentiasa dilindungi Allah SWT.. semoga kalian tabah mengharungi liku-liku onak ranjau duri selama menjadi pasangan hati.. Along sentiasa doakan kalian dikurniakan anak yang soleh mahupun solehah dan kalian akan menjadi suami dan isteri yang kekal di Al-Jannah.. ALONG SAAAAAAYAAANGGGG KORANG! daaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaaaaaaauuu.. muaaaaaaaaaxxhhh.. weeeeeEEEEeee :D


 Special for my lovely ALANG :)

SELAMAT PENGANTIN BARU ISKANDAR & NOORA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...