19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 November 2011

~OST TENTANG DHIA~

Bismilahirahmanirahim.. salam jumaat uols.. semoga hari ni kita semua dilimpahi dengan rahmat & dilindungi Allah SWT.. aminyarobalamin.. anyway, esok kan weekend.. weekend uols dh plan nk kemana2 kerk? Ome dh plan utk hari ahad ni.. tp utk hari sabtu belum terfikir nk kemana.. almaklumlah.. En. Hubs dapat arahan untuk bekerja di hari minggu.. jd, saya yang menurut perintah la kn.. trus otak blank xtaw nk wat ape.. ermmmm.. xpelah.. kata pun mencari rezeki kn.. 

oh ye.. skg ni rsnye sume org dok giler layan drama #TentangDhia kn.. uols layan x? adehhh.. klu uols x layan drama ni mmg sgt rugi.. yg penting lelaki idaman malaya Ome berlakon jgk ye.. sp lagi klu bukan ADY PUTRA.. hahaha.. serius ok! tgk drama ni menjadikn penonton semakin lama semakin emo.. especially Ome la kn.. lately ni, TL Twitter Ome tu asyiklah ber"update".. klu x, haremmm.. klu x menjoyah dgn #apepuntakboleh & #maillambung, memang x ber"update" la twitter tuh.. ini semua penangan drama #TentangDhia la nih.. klu rs nk emo aje, trus update.. dh rasa mcm pengolah citer plak.. kebetulan smlm #apeputakboleh xdpt nk tgk drama ni.. sbb smlm dia kena OT.. so, dia mintak Ome dgn #maillambung update story tuh.. so, smlm jenuh jgk sambil mata ni menatap tv tu, sambil jari jemari ni menaip nk update kn.. mmg superb hebat kn penangan drama nih.. hadooiii lahhh..

 hero malaya Ome! :)
klu dh nama drama, mst ade lagu tema utk sesebuah drama tu kn.. yup! memang ade! n yg menjadikan Ome semakin teruja bila lelaki idaman malaya Ome, dok nyanyi lagu ni.. Ady Putra sendiri yang nyanyikan lagu tema utk drama ni ye uols.. Ome sebenarnya xbrape nk psti la.. ape tajuk sebenar lagu nih.. dlm tweet Ady kata, tajuk lagu ni DHIA.. tapi bl tgk ending drama ni, tertulis Dia Untukku.. tapi bila search dalam youtube plak, tajuknya bertukar Dia Takdirku.. jadi, mmg Ome xtaw mana satu ntah tajuk lagu nih kn.. apepun, ketiga2 tajuk di atas ni ialah lagu OST #TentangDhia.. nak tau lagu ni camne? jom! kte cekedot :)
sebenarnya Ome dh dpt lagu ni dari hari Isnin ritu kowt.. #maillambung ade pesan klu dpt jerk lagu nih trus send kat dia (almaklumlah..dia pun tgh dok mensawan mcm Ome bl tgk Ady Putra nih).. mcm beselah.. Ome kn tempat tuju lagu.. sbnrnya Ome lupa nk send lagu tu pd #maillambung.. n kebetulan smlm dia remind Ome utk send lagu tu klu dh jmp.. trus la smlm Ome send kan.. hehehe.. ampun ya #maillambung.. lps dpt lagu ni excited sgt.. e2 yg smpai terlupa tu nk sharing is caring..  *padahal nk bolot sorg2.. ekekekek ;p

actually drama ni baru episod ke 6 klu x slh Ome la kn.. so, mane yg blum sempat nk tatap wajah hero malaya kesayangan hamba ni, bley la saksikan tayangan drama ni setiap hari Isnin - Khamis jam 7 - 8 mlm (sempat promote lagi.. mcm dpt komisen dok promote2 kn..hehe).. selain dari Ady Putra, ade jgk heroin yg sgt comel dan shantek.. semestinya Nora Darnish.. Ome xtaw la knp bekas suami Nora ni pilih orang laen.. sedangkan Nora ni sgt la shantek.. ish3x.. klu dpt yg lebih baik xpelah jgk kn, ini? ??? adehhh.. malas nk ckp byk.. mmg Ome sgt x fhm dgn pangai lelaki ni.. ape ntah yg depa dok cr kn.. *ek ehhh.. dh msuk bab laen plak.. huhuhu..

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * coppp!!! #maillambung.. tlg jgn nk mensawan sgt bl tgk HERO MALAYA aku ni yerk.. Tgk senyap2 sudah.. tak elok tu klu nk mensawan sgt.. ngeh3x.. daaaaaaaaaaa.. cauu cin cauuuuuuuuuuuuu.. WeeeeEEEEee :D

4 comments:

eKa said...

eka pun suka ady putra...hensem sgt...yg best part melly pakai baju pengantin nek beskal cam org gila nak kawen dgn azmi....dah la lokasi lakonan sgt awesome...hijau je

oMe aNaT aMiNuddiN said...

haha.. eka pun dh mensawan mcm Ome ka? adehh.. x elok sawan sgtt.. tgk diam2 jerk k.. hihihi.. a'ah..mmg part melly naek beskal tu mmg sgt mcm org gila.. time tu klu Ome jd Dhia mmg Ome tendang2 Melly tuh.. hahaha.. nmpk sgt emo kn.. x elok sgt tu emo2.. heheh..

yaTy ♥ said...

sgt seronok mensawan lagu nie okeh..
terus terbayang zikir ada kat dpn mata..
huhuhu..

oMe aNaT aMiNuddiN said...

xpyh la nk mensawan sgttt.. permaisuri Dhia Ome Anat blum mangkat ag.. hihihi;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...