19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

01 November 2011

~PHOTOSHOOT WIF ANGELZ~

Mornink uols.. ingat lagi x yg last 3 month ago, Ome n Angelz ade wat photoshoot kat sekitar Putrajaya ni? klu uols x ingat n terasa nk mengimbas kembali story telling Ome yg dulu tu, bley cekedot kat link ni k.. on dat day, klu xslp Ome, Ome jz upload pica yg blum siap di edit oleh photographer kami tu kn.. actually dh lame dh pown, dia bg pica2 yg dh siap edit dan print.. tp barulah hari ni Ome terhegeh2 nk tepek kat sini.. n sbnrnya ade byk giler lagi pica2 yg dlm cd tuh.. tp d sbbkn memorinya yg sgt besarrrr.. Ome xbley nk amik n kopipes.. ini pun Ome amik dari adik Ome, Alang.. dia la yang rajin dok tggu sampai bley kopipes.. huhu.. *thanks cyg!

jom! kte cekedot.. fenattt ooo.. dari pagi sampai nk ke senja.. tapi we ols sgt teruja sbb we ols mmg suka menempek bl ade camera.. hihihi.. mmg dari kecik smpai ke besor.. keje kami mmg suka menempek.. hihihi.. 










salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! * xtaw la knp dari kecik sampai ke besar mmg suka bergambar.. esp Ome n Alang (yg pakai baju pink hitam).. kami pantang nampak camera.. ngeh3x.. daaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaaaauuu... WeeeEEEeee :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...