19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 November 2011

~TAHNIAH HARIMAU MUDA~


holla.. selamat pagi uols.. amacam smlm? kalau dh nama rakyat Malaysia.. sedikit sebanyak uols pasti rasa gembira dan vangga sebab semalam Malaysia menang!!! hoyeahhh.. hoyeahhh! well done! gud job Harimau Muda Malaya.. uols mmg terbaekkkk dari ladang! x sia2 Ome menunggu dan menanti dari start bola sampai la lagu Negaraku berkumandang di stadium Jakarta semalam.. bl lagu Negaraku dimainkn waktu tu, Ome sgt tacing ok.. tacing sbb tgk player2 Malaysia ni berjaya mengharungi suka duka semasa di sana.. tabik springs satuuuuu!!!


sebenarnya smlm ade peristiwa yg xbest berlaku pada Ome dan hubs.. xbest btol klu hubby x mcm hubs org laen.. org laen laki bini sume dok semangat berkobar2  tgk bola.. tapi dia??? adehhh.. sabar ajelah... konon suka maen futsal.. tp bl Malaysia nk lawan jerk, mst dia akn berifkiran negatif.. dan yang paling xbest tu, Ome terpaksa la tgk bola mcm orang bisu.. Malaysia nk gol kn bola jerk, tpksa tutup mulut dgn bantal.. haaaaaaaaaaa.. sgt sadis!  klu Ome tau la terpaksa tgk bola mcm orang bisu, Ome g umah kawan Ome pun xpe.. mmg xsporting langsung.. gerammm ok.. mmg semalam Ome merajuk dgn dia.. dia xtgk bola dok jerk la diam2 dlm bilik tu.. xpyh la nk sound2 Ome kn.. ni x, siap sound mcm la Ome dok memekak dpn orang ramai.. mmg gerammmm!!!

hahaha.. mst uols ckp.. psl bola laki bini gado.. mmg pown! smlm Ome bengkak dgn hubs Ome.. klu ikut kn hati nk jerk tido luar (sbb time tu dia dh masuk tido dlm bilik.. xbleh dh nk halau dia kuar..hahaha).. tp fikir Ome ni isteri kn.. sabar ajelah.. jeles ok bl dgr org laen laki bini bergumbira smpai ke saat akhir.. ade tu yg siap bergoyang buntuit dgn laki msg2.. tp hubs Ome? ish3x.. sabar ajelah.. *geleng2 pale

apepun, skali lagi Ome nk ucapkan tahniah pada skuad HARIMAU MUDA MALAYA kerana berjaya membenam GARUDA.. klu uols tgk smlm match MSIA VS INDO ni, uols bley kena heart attack ok.. Ome smpai rs nk demam di watnya.. stress! migrain dtg menyerang time2 saat genting.. bukan nk kata ape la kn.. klu uols tgk penyokong2 fanatik Indonesia ni sgt la menyakitkn jiwa raga.. apepun, player2 Indonesia.. uols pun mmg terbaek! well done.. kte serumpun kn.. tamo la gado2.. bahasa melambangkan bangsa kn.. i know.. Indonesia mmg terbaekk! cuma rezeki jerk x berpihak pd uols.. terimalah hakikat k.. kalah menang kn adat permainan.. AAAaaaaaauuuummm.. ^_^


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *oh ye.. klu tny Ome the best player Harimau Muda off coz la penjaga gol terbaek kte kn.. sp lagi klu bukan KHAIRUL FAHMI aka Apex.. mmg tabikkkk springsss!!! Wira Negara kerana byk menyelamatkn gawang Malaysia.. tp kn smlm dlm byk2 player, i tiba2 ternmpk Mr. Yong.. i loiikkee.. Hye Mr. Yong.. hehehe :) daaaaaaaaaaaaaa.. cau cin caaaaaaaauuu.. WeeeeEEEe :D

4 comments:

::misz maney:: said...

ai pun nampak jugak yong..ensem..wink..wink :)

oMe aNaT aMiNuddiN said...

e2lah..sume org dok kejar apek..dok kejar muslim..dok kejar Badrol..tp dorg xnmpk Mr. Yong.. i looikkeee Mr Yong.. hehe :D

yaTy ♥ said...

rugi lar tak menjerittttt!!!
teramat rugi org yg tengok bola bila mng, tpi kena diam jer..
aishhh.. kesian ko..

**saje je nk bakar nie.. hahhha**

oMe aNaT aMiNuddiN said...

wah3x.. manyak syokk lu kenakan wa der.. bikin paaanaass.. kuajaq! hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...